|
|
 |
« : Ocak 21, 2011, 03:08:34 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2011, 03:55:49 ÖS Gönderen: Tufan TİRELİ »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 21, 2011, 03:08:34 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2011, 04:52:25 ÖS » |
|
yoksa siz beni tanımadaınız mı? ... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2011, 05:01:46 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2011, 05:29:00 ÖS » |
|
film gibimi oluyo osman abim..Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2011, 05:50:10 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2011, 08:29:37 ÖS » |
|
bence şimdi daha yakışıklısın tufancım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2011, 08:34:39 ÖS » |
|
Siyah-beyaz bir nostalji olmuş.... Ama renkli fotolarda bir başka yakışıklı oluyon Tufan Kardeşim. Selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 22, 2011, 12:23:56 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP sen beni güldürdün ya ALLAH'ta seni güldürsün.. böyle kap kara olunca iyi fifti cent zannetmedin beni osman abi..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 22, 2011, 12:25:14 ÖS » |
|
bence şimdi daha yakışıklısın tufancım...
ayy şımartıyosun beni çetin abicim.. teşekür ederim.. o senin güzelliğin..Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 22, 2011, 12:28:19 ÖS » |
|
Siyah-beyaz bir nostalji olmuş.... Ama renkli fotolarda bir başka yakışıklı oluyon Tufan Kardeşim. Selamlar...
teşekür ederim recep ustam.. sezon bitiyor bundan sonra akşamları ve gündüzleri sitemizde daha çok aktive olup daha güzel paylaşımlar da olacağım inşallah.. renkli renkli bol bol atayacam.. arşivde olanlarvar daha atmadıklarım.. ee şimdi hepsini atarsam sezon bitince ne atacaz azcık sakladımLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP .. selamlar abicim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 22, 2011, 01:25:09 ÖS » |
|
Tufan kardeşim güzel fotolar ellerine sağlık siyah beyazda olsa yakışıklı adamsın yav.........Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2011, 04:45:52 ÖS » |
|
sitemizin en yakışıklısını mı seçiyoruz yoksa ah eski gençliğim olsa bende gönderirdim bir kaç foto ama kalmadı gençlik falan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 24, 2011, 03:57:01 ÖS » |
|
Tufan kardeşim güzel fotolar ellerine sağlık siyah beyazda olsa yakışıklı adamsın yav.........Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
mersi yıldıray abicim mersi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 24, 2011, 03:59:16 ÖS » |
|
sitemizin en yakışıklısını mı seçiyoruz yoksa ah eski gençliğim olsa bende gönderirdim bir kaç foto ama kalmadı gençlik falan mıss turkey avkolik yarışması varmışta Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP hüseyin zaten ayılmadım daha Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP sen bari kafa bulma.. sen böyle bile yakışıklısın kız olsam varırdım sana... kaçmazdım da varırdım amaLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 24, 2011, 07:53:09 ÖS » |
|
Len tufan lokum gibisin maşşallah maşşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|