|
|
 |
« : Haziran 16, 2011, 11:33:33 ÖÖ » |
|
değerli arkadaşlar sevgili hocam dün akşam saatlerinde işyerimin önünde otururken bir kaç çocuk ufak bir kartontaşıyorlardı merak etim,ve baktım aman allahım atmaca yavrusu nerdeyse ölecek hemen el koydum ve eve götürdüm değerli dustum ömer BÜYÜKKURUTLU arkadaşımı aradım şırıngayla besle dedi ve dediğini yaptım yaşatmayı başardım sizden ricam bilgisi olan varsa besleme hakında bana detaylı anlatsın yaşatmalıyım büyütmeliyim ve doğaya kazandırmalıyım bu güzelim yavruyu şimdiden teşekür ler dostlar eminim bilgisi olan paylaşır saygılarımı dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Haziran 16, 2011, 11:33:33 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2011, 11:35:59 ÖÖ » |
|
faruk abi bu duyarlı davranışından seni tebrik ediyorum abi sana yakışanı yapmışın abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2011, 11:45:13 ÖÖ » |
|
Ömer abi aslında benimde bu konuda tecrübem yok ama mantıken bu kadar küçük bi yavruyu başka türlü beslemen biraz zor biraz daha büyüyüp kendi yemeye başlayınca günlük bi kaç güvercin senin işini görür sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 16, 2011, 12:05:36 ÖS » |
|
Ömer Faruk Kardeşim,bende bu duyarlı davranışınız için teşekkür ediyorum.Belkide çocukların elinde kalsaydı bu yavru ölüp gidecekti.Şimdi size düşen bu yavruyu hayatta tutabilmek ve doğaya kazandırabilmek.Benim acizane fikrim çevrenizde bir veteriner hekim varsa yavruyu ona götürün, o bir baksın,gerekirse ona verin onların bu işi daha bilinçli yapacağına eminim.Ama ben bakar,ilgilenir,besleyebilirim derseniz o da olur.karar sizin. Elazığ'a selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 16, 2011, 12:56:06 ÖS » |
|
abi kalbinin sesini dinleyip o güzelliği hayata döndürmen çok güzel bir davranış zor olucaktır işallah gelişimi sorunsuz biter ve ait olduğu doğaya kavuşur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2011, 01:28:01 ÖS » |
|
abi kalbinin sesini dinleyip o güzelliği hayata döndürmen çok güzel bir davranış zor olucaktır işallah gelişimi sorunsuz biter ve ait olduğu doğaya kavuşur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2011, 02:55:59 ÖS » |
|
Ömer bey atmaca ve yırtıcı kuşların yavrularını kesinlikle şırınga ile beslemeyin. İçgüdüsel olarak parça et yemeye alışıklardır. Yırtıcılarda kursak olmadığı için yutma içgüdüleri doğduktan itibaren mevcuttur. Çok ufak parçalar halinde doğrudığınız tavuk ve ciğer parçalarıyla günde8-10 sefer azar azar beslemeniz yeterli. Siz ağzına yaklaştırdığınızda o elinizden kapıp yutacaktır zaten. Yalnız kafayı kaldırıp ağzını oynatamayacak durumdaysa şırınga kullanılabilir tabii ki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2011, 10:50:58 ÖÖ » |
|
Veterinerin tavsiyelerini dikkate alın derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2011, 06:48:27 ÖS » |
|
Bu duyarlı davranışınız için gerçekten çok teşekkürler...İnşallah sağ salim doğaya kazandırırsınız yavruyu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 18, 2011, 07:59:05 ÖÖ » |
|
Ömer faruk kardeşim bu duyarlı davranışından dolayı seni teprik ederim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP inşallah doğaya kazandırırsın bu yavruyu........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 20, 2011, 09:20:41 ÖÖ » |
|
bugün 5. gün toparlanmaya başladı umutluyum ayrıca yorumlarınız için teşekür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|