|
|
 |
« : Kasım 28, 2008, 03:50:11 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2009, 10:14:58 ÖS Gönderen: Ali Ekber ÇOMAK »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 28, 2008, 03:50:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2008, 08:52:04 ÖS » |
|
MUKEMMEL KUSLAR ELINE EMEGINE SAGLIK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2008, 12:40:52 ÖS » |
|
eline emgine saglık cok guzeller özledim kerataları cok guzel ucuşları var koyun ustunde savrulmaları yokmu oofff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2008, 12:57:19 ÖS » |
|
toplu halde çok güzel görüntü sergiliyorlar... aynı kara bi bulut gibi ammmmaaa altlarında arbanız falan yoksa  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 30, 2008, 07:21:13 ÖS » |
|
valla kardeşim salihlide zeytinciler sığırcıkların elinden usandı aşırı derecede zeytin tüketimi yapıyolar ama yinede harika kuşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 30, 2008, 09:15:07 ÖS » |
|
avı yasak etimakbul olmayan bi kuştürü zararsız diyemicem üzümvede incirdüşmanı ben hiçsevmem çekiceksin onların altından bi 10 numara ağaçdüşmanı bunlar ağaçları delip yuva yapıyorlar ağaç kakan bile çürük ağaçlara yuva kurar bunlar yaşkuru demezler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 30, 2008, 09:25:49 ÖS » |
|
recep kardeşim ben sanayiciyim sanayide marmara ğölü tarafında akşam üstüleri ğöv tutuluyor güzel bir seromoni oluyor ne diyelim yaratan öyle takdir etmiş artı ben askerliğimi sakarya kışlasında yaptım nasip olsada sakaryayı bir daha ğörsem salihliden selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2008, 09:19:12 ÖÖ » |
|
Evet zararlı kuşlar ama onların havada yaptıkları gösterileri seyretmek zevk veriyor insana..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2008, 10:17:26 ÖÖ » |
|
Sığırcıklar genelde kargalarla dolaşır acaba onlarla akrabalığımı var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 01, 2008, 04:47:28 ÖS » |
|
tamer abi ellerine sağlık.sığırcıklar bizm buralarda baharın habercisidir.kış gününde baharın sıcaklığını yaşattın.sağol abi.teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2010, 06:44:24 ÖS » |
|
...................................... etimakbul olmayan bi kuştürü ..................... Abi bizim buralarda bu kuşlar yeniyor neden etimakbul olmayan bir kuş türü dediniz anlayamadım___?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2010, 07:19:27 ÖS » |
|
Tamer kardeş eline saglık gökyüzünün en güzel dans eden kuşlarından biride sıgırcık eti makbul olmasada görüntü olarak güzeller.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 07, 2010, 07:23:15 ÖS » |
|
Tamer kardeşim eline emeğine sağlık yine harika bir paylaşım yaymışsın teşekürler..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 10, 2010, 09:07:15 ÖÖ » |
|
Bunların sürüsüne babam ateş edince bir çok kuş düşüyor. Annemde onları şehriye çorbasının içinde pişiriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|