|
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 01, 2008, 01:12:18 ÖÖ » |
|
cok guzel kopek kardesım masallah bır sorum olucaktı drahtar besleyıcısı ve egıtıcısı oldugun ıcın drahtarı egıtmek cogu kısıden duydugum gıbı zormu cok merak edıyorum sert kopek olduklarını duydum hatta drahtarla ava gıttıgınde cuzdanında para tasımalısın cobanın kecısını ınegını oldurdugunde parasını vermelısın dıyolar  kardesım avı bol olsun ınsallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 01, 2008, 01:12:18 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2008, 02:26:00 ÖÖ » |
|
güzel köpekler,güzel bir anlatım..teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 08, 2008, 09:04:15 ÖS » |
|
Salih kardeş..sorunu yeni gördüm kusura bakma.. Eğitimi açısından sıkıntı çektiğin en ufak bir konu olmadı ..oturu 2 dk içinde kalçasına 10 defa bastırarak öğrettim..şu an 5 aylık oldu..bırak,hadi kızım,gel,otur,bekle yi biliyor ve uyguluyor..ve hiç zorlanmadım..kokuları güzel ,bekleyide bildiğinden önceden bi seferliğe mahsus olmak üzere 10 dk ya yakın fermasını videoya çekmiştim ..aportta zaten ünlerini hakediyorlar... benim tecrübelerim bunlar..ve asla sert bi hareketini görmedim,ne koyunu benimki gördüğünde tavuktan arabanın altına girmişti:).. selamlarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 08, 2008, 10:34:09 ÖS » |
|
masallah güzel bır köpek avı bol olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 17, 2008, 02:53:53 ÖS » |
|
kardesim anlatımın ıcın tesekkur ederım ınsallah senın kopegın gıbı guzel bır drahtarda allah bana nasıp eder yıpı gıbı huyuda guzel olan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2009, 08:58:47 ÖÖ » |
|
maşallah güzel bir köpek tüyü kadar uzun ömrü olur......salihliden selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 08, 2009, 11:17:42 ÖÖ » |
|
ve aleyküm selam burhan kardeş iyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 08, 2009, 12:15:40 ÖS » |
|
maşallah,fermalı bol avlar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2009, 12:26:46 ÖS » |
|
ÇOK GÜZEL BİR KÖPEK SÜPER ÖTESİ AVIKANLI OLSUN ÖMRÜ UZUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 08, 2009, 04:04:57 ÖS » |
|
çetin ve ramazan abim değerli ve içten yorumlarınız için teşekkür ederim ... gerçekten tanktan başka birşey söylenmesi hakaret olur bu ırk için.. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 12, 2009, 12:54:48 ÖÖ » |
|
Maşallah anlatımla beraber muhteşem bir paylaşım olmuş...Rabbim kazasız belasız avlar nasip etsin inşallah.selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2009, 05:58:04 ÖS » |
|
Saolasın ramazan abim... İyi dilek ve temennilerin için ayrıca teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 12, 2009, 06:19:31 ÖS » |
|
Hrika bir avcı olacağı belli şimdiden.Bol ve keyifli avlar geçirmenizi dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 13, 2009, 03:26:11 ÖS » |
|
Güzel köpek. Bi drahthaar'da bende var çok memnunum yeni tankın hayırlı olsun Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 13, 2009, 04:50:37 ÖS » |
|
teşekkür ederim iyi dilek ve temennileriniz için süper umut veriyor sezona güzel bir giriş yapacağımızı düşünüyorum allah nasip ederse ilk başta tereddütle baktığım bir ırk benim için vazgeçilmez oldu Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|