|
|
 |
« : Temmuz 07, 2009, 08:06:01 ÖÖ » |
|
draahtrim : rex Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP asil kızım duna :(secereli) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
anac kızım linda Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
bunlarda lindanın yavruları tam tamına 10 tane
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP biz buyuk bir aile olduk artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Temmuz 07, 2009, 08:06:01 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2009, 08:29:34 ÖÖ » |
|
inşllh lindanın yavruları sağ salim büyürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2009, 08:49:29 ÖÖ » |
|
Hasan kardeş! merhabalar.... Güzel ve asil köpekler maşallah.... Yavrular da bayağı kalabalık yani..... İnşallah yavrular sağlıklı bir şekilde kazasız, belasız büyüyüp iyi bir eğitimin ardından yeni sahipleri ile birlikte bereketli avlar yaparlar.... Saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2009, 08:57:19 ÖÖ » |
|
tşkler dostlarım saglıklı buyumeleri icin elimden gelen her şeyi yapıyorum veteriner konturolu altında butun kopeklerim her gun veteriner eve gelip yavruların saglık durumuna bakıyorlar ve ben gunde en az 2 defa konturol ediyorum ben elimden geleni yapıyorum bundan sonrası takdiri illahinin artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2009, 10:16:08 ÖÖ » |
|
Ailesi bayağı genişlemiş lindanın inşallah yavrularıda sağ salim büyür ve herbiri birer avcı olurlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 07, 2009, 10:43:25 ÖÖ » |
|
İNŞALLAH YAVRULARI SAĞSALİM BÜYÜTÜRSÜNÜZ ALLAH cc NAZARDAN SAKLASIN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2009, 11:13:26 ÖÖ » |
|
Maşallah lindaya ve yavrulara resimler biraz küçük olmuş aşağıdaki linkte bi göz atarsanız bi dhaki paylaşımlarınız daha keyifli olacaktır umarım. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.avkolik.net/forum/yardim-bilgilendirme/cok-kolay-resim-ekleme-(yeni)/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2009, 12:32:27 ÖS » |
|
Hasanım maşallah 10 tane yavru ne berekettir bu böyle allah nazardan korusun sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin ömerin dediği gibi resim formatını 300 lerde değilde 640x larda yolarsan çok daha güzel görünür saygı ve sevgiler .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2009, 12:38:35 ÖS » |
|
evet resim formatını resimleri gonderdikden sonra anladım neyse bunlar bogle olsun bir daha kine daha guzellerini atarım artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2009, 05:19:42 ÖS » |
|
maşallah...tüğleri kadar awları olsun...avları ömürleri uzun olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 10, 2009, 09:22:51 ÖÖ » |
|
drahterim rex Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP bu asil kızım duna (secereli)Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP buda anac kızım lindaLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP buda nac kızım lindanın yavru ları tam tamına 10 tane 6 dişi 4 erkek Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP en favori yavrum bu kafa kahve rengi vucutda bembeyaz guzel yavru olacak adını şimdiden koydum aşil ismi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 28, 2009, 11:11:48 ÖS » |
|
hasan ali bey yavruları satacakmısınız yada takas düşünürmüsünüz. maşallah yavrular güzel.benim kara kafa pointer yavrularım var isterseniz bir takas gerçekleştiririz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|