|
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 11, 2008, 06:56:35 ÖS » |
|
sadık demirelden alıntı
Arkadaşlar sizinle birlikte olmak ve yanımızda olduğunuzu görmek şahsımız ve Akhisar avcıları adına ne büyük şeref, inanın çok duygulandım. Daha netleşmedi ama sayın başkanım Mehmet SUCU ile yaptığımız ayak üstü görüşmede Şölenimizle Atışlarımızı aynı zamana getirip daha çok aktivasyonu bi arada yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Festival havasında. Tabiki bunlar daha çoooook görüşülür. Biz her halikarda sizi Akhisara bekliyoruz. Akhisardan saygılarla.
Sadık kardeşim herşeyi yazmış,buna ilave şölenimizi okullar kapanmadan büyük ihtimal mayıs ayı içersinde (cünkü yazın düğünler cok oluyor herkes şölene katılamıyor)iki gün iki gece (manavgat kadar olmasada)elimizden geleni hep beraber yapmaya çalışırız,bunlara birde trap atışını ekledikmi tadından yenmez.Seneye allah nasip ederse herkesi akhisara bekliyoruz.Selamlar saygılar İnşallah başkanım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 11, 2008, 06:56:35 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 11, 2008, 07:00:56 ÖS » |
|
BU İŞİN İNŞALLAHI MAŞALLAHI YOK ANCA BERABER KANCA BERABER BNDAN SONRA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 11, 2008, 07:10:05 ÖS » |
|
teşekkürler başkanım....ayrıca akhisar topluluğuna saygılarımı sunarım...allah o günleri nasip eder inşallah hepimize.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 11, 2008, 07:14:43 ÖS » |
|
İNŞALLAH TABİKİ DOSTLAR O GNLERE KİM ÖLE KİM KALA BAKALIM inşallah hep beraber çok daha güzel gnler ve yıllar grürüzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 11, 2008, 11:46:52 ÖS » |
|
"adil abicim hehehe deyil,bülentime ayıp oluyor hohohohoho" Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ilahi sadık abi....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 11, 2008, 11:53:27 ÖS » |
|
Sadık abime ve Mehmet Başkanıma bu ince düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum...
Dost ne demek anlamak isteyen Akhisar avcılar derneğine uğrasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 29, 2008, 12:47:09 ÖÖ » |
|
akınım çok doğru bir cümle kurmuş klüpçülük ve dostluk mükemmel şeyler yaptırıyor sağolasın başkanım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 29, 2008, 02:09:25 ÖÖ » |
|
inşallah ALLAH ogünleri gösterir hepimizede sizin gibi değerli dostlarla hep bir arada olmak gurur verici inşallah AKHİSARDAN sonra DENİZLİDE yaparız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 29, 2008, 07:31:55 ÖÖ » |
|
VALLA BEN ŞİMDİDEN HEYECANLANMAYA BAŞLADIM............ BU KONUDAN DAHA ÖNCE HABERİM VARDI MEHMET BAŞKANLA KONUŞURKEN MUHABBETİ GEÇMİŞTİ........AMA ŞİMDİ KESİNLEŞTİ................ SEVGİLİ,ÇOK DEĞERLİ AVCI ABİ VE KARDEŞLERİMİ AKHİSARDA GÖRMEK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK VE ONURDUR BENİM İÇİN. SİZLERİ BURADA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ........ AKHİSARLILAR ADINA SAYGILAR........................!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 29, 2008, 08:50:49 ÖÖ » |
|
Akhisar ekibini tüm kulupler örnek almalı çok saygın başkanları yönetimi bir okadarda üyeleri varki herşey saygı,sevgi,dostluk çerçevesinde oluyor tabiki böyle kulubün yanında olunur yapmaya çalıştığınız hrşey için şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 29, 2008, 11:40:10 ÖÖ » |
|
SEVGİLİ,ÇOK DEĞERLİ AVCI ABİ VE KARDEŞLERİMİ AKHİSARDA GÖRMEK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK VE ONURDUR BENİM İÇİN. SİZLERİ BURADA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ........ AKHİSARLILAR ADINA SAYGILAR........................!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |