WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 10:56:13 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: plavramı lazım dolu  (Okunma Sayısı 768 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazım bozkurt
Ziyaretçi
« : Ekim 28, 2008, 09:03:31 ÖÖ »

1-    Bir baktım arkamdan geliyor ayı çektiğim gibi tetiği, artık neresini vurduysam bağıra bağıra kaçtı şerefsiz.<?xml namespace prefix="o" ns="urn:schemas-microsoft-com:office:office">
2-    Tilkinin bir kuyruğu var ben diyim 2 siz deyin dört metre.
3-    Kurdu görünce tabi herkesin dizleri titredi. Ben de doğrulttum tüfeği iki kaşının ortasından mıhladım.
4-    Gene böyle kekliğe çıkmışım bir aslan çıkmasın mı karşıma elimde de çift kırma, verdim saçmayı verdim saçmayı ta ki ölene kadar.
5-    Bu köpeği dünyalara değişmem kuş nereye düşerse düşsün bulur getirir. Anası da böyleydi bunun.
6-    Ben duran varlığa ateş edemiyorum yav kıyamam mermiye illa kaçan hayvan olacak.
7-    Ağa bir domuza rastladım Allah seni inandırsın benim jeep kadar vardı.
8-    O da bi şey mi be biz geçenlerde land roverla giderken çıktı yolumuza arabayı yuvarlayacak diye korktuk.
9-    Ayı geliyo böğüre böğüre. çektim tetiği, almadı gavurun tüfeği; baba yadigarı kama var belimde çektim ayıya, gel ulan dedim. Biraz boğuştuk haliye.
10- Tam eve dönecektim bir tavşan daha gördüm. Ama zaten sekiz tane almışım nasıl taşırım dedim vurmadım onu da.
11- Ben böyle kurt görmedim. Öyle hızlıydı ki bi uzaktan gördüm bir de baktım ki ümüğüme çökmüş. Yazık oldu tabi babayiğit hayvandı.
12- Akşam oldu hala siftah yok diyorduk bir kuş kalktı ki çalılardan Hüsamettin bi yandan ben bi yandan saydırıyoruz. Karabaş bile şaşırdı nereye gideceğini valla.
13-  Gençtik tabi o zamanlar, mahsul iyi olmadı köyde kıtlık var ihtiyar heyeti geldi kapıma aman dediler. Dayanamayıp iki namaz arası gittim ormana. Bir geyik vurmuşum ki sorma bütün köye bir hafta yetti.
14-  Benim tuttuğum tüfeği görseniz gülersiniz gez bir yana göz bir yana sallanıyor. İşte ben o tüfekle vururdum attığımı.
15- Tavşanın yanında durmuşum, iki parmak kalmış; uyandı bana baktı, on el ateş ettim vuramadım. Nasip değilmiş.

WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« : Ekim 28, 2008, 09:03:31 ÖÖ »

VONKUJO
kazım bozkurt
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2008, 09:10:58 ÖÖ »

Üç istatistikçi ava çıkmışlar. Avda karşılarına bir manda çıkınca, istatistikçilerden biri ateş etmiş ama mermi mandanın beş metre sağından geçmiş... Hemen diğer istatistikçi tüfeğini ateşlemiş, bu sefer de mermi mandanın beş metre solundan geçmiş. Bunu gören üçüncü istatistikçi sevinçle "vurduk, vurduk!" diye bağırmaya başlamış.
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2008, 09:20:53 ÖÖ Gönderen: ORÇUN AYDIN » Logged
kazım bozkurt
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2008, 09:15:40 ÖÖ »

Temel dursuna nasıl avlandığını anlatıyormuş, Aynen şöyle anlatır:
-Şimdi karşıma büyük bir ayı çıktı. Dursun sorar:
-ayımı?, temel kaçsaydınya. Temel cevap verir:
-nereye ula uçurumun kenarındaydım. Dursun cevap verir:
-vursaydın. Temel "ne vurması, tüfeğimi düşürdüm" der. Dursun sorar:
-peki nasıl kurtuldun. Temel cevap verir:
-üstümdeki dala atladım. Dursun sorar:
-eee, yakalayabildinmi dalı. Temel cevap verir:
-atlarken değilde düşerken yakaladım.
kazım bozkurt
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2008, 09:22:09 ÖÖ »

O gün damat, avladığı tavşanla gelir eve.
Kaynana :
-Ee damat nasıl avladın tavşanı? diye sorar.
-Çalılıkların arasında avlanıyordum. Bir baktım çalının arkasında bu tavşan. Baldızın .mı gibi topacık duruyor. Tüfeği doğrulttum, bir patlattım. Kaynananın .mı gibi yayıldı kaldı.
-!!!

<!--google_ad_client = "pub-0678056149923109";/* 728x90, oluşturulma 15.02.2008 */google_ad_slot = "5635346233";google_ad_width = 728;google_ad_height = 90;//--> window.google_render_ad();
kazım bozkurt
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2008, 09:31:45 ÖÖ »

Ovali iki acemi avci uzakta bir tavsan görüp ates ettiler.Vakit aksam üzeriydi , alacakaranlikti. Aleleacele soyup ateste kizartti bir güzel yediler.Üstüne de birer cigara tellendirmislerdi ki yanlarina biri yaklasip selam verdi. Gelen, kizilcik satmaktan dönen bir Tortumlu idi.

-Agalar sabah giderken essegüm buralarda guzlamus idi, hes gördüüüüz?

Iki avci birden gözgöze geldiler. Içlerinden biri mirildaniyordu:

-"Odur oooo!"

« Son Düzenleme: Ekim 28, 2008, 09:58:59 ÖÖ Gönderen: İsmail ŞEN » Logged
Fevzi DURSUN
aVKoLiK Yönetici
*

SEVİYE = 73

BİR YENGECE, DOĞRU YÜRÜMESİNİ ASLA ÖĞRETEMEZSİNİZ

« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2008, 09:46:51 ÖÖ »

FIKRALAR TEK BİR KONU ALTINDA BİRLEŞTİRİLMİŞTİR.  AİLEMİZE UYGUN GÖRÜNMEYEN FIKRALAR SİTEMİZDE BAYAN VE ÇOCUKLARINDA BULUNMASI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK, TAŞINMIŞTIR. KONULARI AÇARKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM.   SAYGILARIMLA...
F. DURSUN........

« Son Düzenleme: Ekim 30, 2008, 09:53:23 ÖÖ Gönderen: Fevzi DURSUN » Logged
Fevzi DURSUN'in Imzasi
İZMİR/Buca  1971
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
0535 549 89 96
kazım bozkurt