selam dostlar ..bu konuyu en iyi ben açıklayabilirim herhalde çünkü konuya en yakından tanık oldum!!geçen hafta sonu domuz avına kulübümüzle beraber ava çıktık , sabah ilk bağımızı kurduk o anda yatağından kaldırdık domuzları benim altımdan zytinliklerin arasından 2 tanesi kaçtı gidiyor ama görmek için bende fırsat kolluyordum o sırada da alttaki zeytinliklerdeki arkadaşta domuza 9 luyu sıkıyor meret şey kaçı domuzda kaldı kaçı beni vurdu belli değil sol elimin üzerinden giren işaret parmağımın kemiğini parçalayıp el kundağını dağıtan ve çıkış olarakta avucumu trcih eden o 9 lu parçasının yasaklanması bence en doğrusu burda bence domuzun yaralı gitmesini düşünen yok avcının emniyeti önem alınmış gibi geliyor..çok şükür allah canımı bağışladı keşke olmasaydı diyoruz ama oldu --- gazi başkandan selamlar---
abi daha yeni gördüm büyük geçmiş olsun. ben size söylemiştim bu domuz avından iş çıkmaz diye. bu arada çetin ve ibrahim abime katılıyorum.şevrotin namludan çıktıktan sonra saçmaların büyük olması nedeniyle birbirlerine çarparak çok ayarsız yerlere gidiyor.