WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 11:39:50 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: ÇOK ÖNEMLİ!!! SİTEMİZ BÜYÜYOR  (Okunma Sayısı 1062 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ismail talay
Ziyaretçi
« : Şubat 07, 2008, 10:57:11 ÖS »

arkadaşlar ne sevindiricidir ki sitemiz her gecen gün biraz daha büyüyor, bu yazıyı yazma gereği duydum cünkü sitemizin bayanlar tarafından da takip edildiğini öğrendim bugun !! ayrıca bazı üyelerimizin aileleriyle sitemizde paylaşımda olduğunu da öğrendim.

buna bağlı olarakta bizler erkeklerin coğunlukta olduğu sitemizde,, bundan böyle kadınların ve cocuklarında olduğunu bilelim istedim .gönül isterki bayan üyelerimizinde eli değsin sitemize onlardan birinede görev verelim .

artık hepimiz burasını evimiz kabul ettik , sahiplendik öyle değilmi .. hepimiz bundan sonra cok cok daha dikkatli olacağız arkadaşlar biz erkeklere göre normal olan bazı argo avcılık terimleri, ziyaretci bayan ve cocuklara ters gelebilir bunu dikkate alarak bundan böyle daha dikkatlice konuları yazarız değilmi ??

hepinize saygılar sevgiler sunuyorum.
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« : Şubat 07, 2008, 10:57:11 ÖS »

VONKUJO
Metin EVLER
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2008, 11:14:56 ÖS »

teşkürler ismailim eline diline  gönlüne  sağlık  sağol kardeşim doğru diyosun  bende bu konudan bahsedecektim  düşünceler aynı biz bir aileyiz aynen
Metin EVLER'in Imzasi
Metin EVLER  1967 Develili / KAYSERİ
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
Adil Karakus
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2008, 11:32:16 ÖS »

Eveeeeeet   ismail kardeşim dediğin gibi bir çığ misali byüyyoruz,avcılığı bizler her ne kadar şahsi icra ediyorsakda aile bireylerimizde aslında bizle beraber bu icraatın içine otomatikman giriyorlar,akşamları ben sitemizde gezinirken bazen kızım gelir beraber yazılanları okuruz ,resimlere bakarız,

Kızım da artık pointerci oldu desem yalan olmaz ırkları iyice tanır oldu  :-))

duygu ve düşüncelerde hem fikiriz kardeşim durmak yok yola devam

selamlar saygılar

Cemal ÇIKRIKÇIOĞLU
Onursal Üye
*

SEVİYE = 18

AVKOLİKCİYİZ VESSELAM

« Yanıtla #3 : Şubat 07, 2008, 11:35:19 ÖS »

çok haklısın ismal kardeşim biz yanitüm avkolik üyeleri kocaman bir ayleyiz saylılar sevgiler
Cemal ÇIKRIKÇIOĞLU'in Imzasi
Cep No:0533 771 89 15

bülent erdem
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2008, 02:21:38 ÖÖ »

rastgele elfin hanım..
ismail talay
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2008, 12:11:54 ÖS »

öncelik bir bayan olduğum halde beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Avcılık yada silah kullanma
erkeklere has bi olay olduğunu düşünmüyor ANADOLU TÜRK kızı olduğum için bu sitede avcılık ve silahlarla ilgili daha fazla bilgi edinmek istediğim için katıldım
Bana ve benim gibi bayan arkadaşlarıma gösterdiğiniz nezaket ve ilgi için şimdiden teşekkür ederim
güzel bilgilerin ve güzel haberlerin paylaşılması dilegiyle.... İYİGÜNLER....

sevgili elfin hanım!! avcılık cok evrensel bir kavram olmakla beraber neredeyse evrenin en eski sporudur. ayrıca kadınlara avcılığın cok yakıştığını bilenlerden, yaşayanlardanım. her ne kadar bayanların fizyolojisine uygun görünmesede ,sizlerde avcılık yapabilirsiniz bence ilk fırsatta sertifika kurslarına katılın ve avcı belgenizide alın , arkadaşımız orcunun rehberliğinde iyi bir avcı olacağınızdan kuşkum yok.
eskisehirden arkadaşım nihan gürer ; gectiğimiz yıl trap musabakalrında avrupada ve dünyada ülkemizi temsil ederek ANADOLU TÜRK kızının neler yapabileceğini tüm dünyaya göstererek dünya sampiyonu oldu .. yakında kendisinin resimlerinide sizlerle paylaşacağımı ve onu da burada üye olarak göreceğimizi ümit ediyorum .   

paylaşımlarınızı bekliyoruz .saygılarımla
Mustafa ÇİL
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

aVKoLiK

« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2008, 05:22:40 ÖS »

teşekkürler ismail
sevgili dostlar konuşma ve yazılara daha dikkat edersek kimsenin kalbi kırılmaz ve bu güzel steye çılkı çıktı diye yazılar yazılmaz.amaç paylaşmak
HAYAT PAYLATIKÇA GÜZELDİR
Mustafa ÇİL'in Imzasi
Mustafa ÇİL (05448332481)
Emet / Kütahya 1975
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: [1]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
ÇOK ÖNEMLİ!!! SİTEMİZ BÜYÜYOR

Gitmek istediğiniz yer: