|
|
 |
« : Aralık 29, 2010, 10:33:06 ÖÖ » |
|
arkadaşlar ördek avı yapmıyoruz normalde ördeğe nasıl sıkılır onuda bilmiyoruz,ördek avı için gerekli ekipmanımızda yok zaten senede 1 veya 2 defa süpriz olur gitmemiz.bu haftada onlardan biri oldu mehmet DANA arkadaşımız hastalıkla uğraştı durdu geçen hafta(geçmiş olsun)dileklerimi iletiyorum ,hastalıktan dolayı bu hafta av yapamadı.mehmet DAĞLI kardeşimizinde hafta sonu kursu vardı.özgür TAŞ arkadaşımızda işlerinden dolayı gelemiyecem deyince biz serkan ERTENLİCE ve ben kaldık bizde bu hafta evde otururuz die plan yapmışken c.tesi günü içimize kurt düştü bizde ördek avı yapalım die yola çıktık...elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Aralık 29, 2010, 10:33:06 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2010, 10:45:11 ÖÖ » |
|
devlet aramıza hoş geldin maşallah allah tan ördek avı yapmıyorsunuz birde sürekli ördeğe gitseniz kimbilir nasıl olaçak dostluğunuz daim olsun paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2010, 11:07:57 ÖÖ » |
|
Maşallah devlet kardeşim bereketli bir ördek avı olmuş rastgele............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2010, 11:11:16 ÖÖ » |
|
Devlet bey maşallahınız var birazda Kayseriye göndersene bizim buralarda sakarmekeden başka birşey yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2010, 01:17:32 ÖS » |
|
Maşşallah devletcim yinede harika bir av olmuş. Allah'tan ekip eksikmiş tam olsanız nolur dicem ama oktay başçavuştan bilirim ekip tam olunca neler olduğunu. Tüm dostlara selamlarımı söyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2010, 03:21:28 ÖS » |
|
Maşallah çalışmalar güzek sonuç vermiş belliki mevlam bereketini eksik etmesin paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2010, 06:47:42 ÖS » |
|
İyiki tam techizat gitmemişsiniz  Güzel bir av günü olmuş evde otursanız kurtlar kaynaya kaynaya rahat bırakmazdı sizi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2010, 07:36:58 ÖS » |
|
Hay maşallah arkadaşların dediği gibi yapmaya çalışrıken böyleyse birde yapsanız nasıl olacak  Güzel paylaşım için teşekkürler, devamını bekleriz...Selamlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2010, 07:48:11 ÖS Gönderen: Ali Ekber ÇOMAK »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2010, 07:43:35 ÖS » |
|
Bu arada bu güzel konu facebooktaki fan sayfamızda da paylaşılmıştır...Facebook fan sayfamız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Hala sayfamızı beğenmemişseniz lütfen BEĞEN e tıklayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2010, 08:48:53 ÖS » |
|
Devlet Kardeşim Hoşgeldin Keyifli Paylaşımlar dilerim.Avınız muhabetiniz bol olsun.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2010, 01:40:28 ÖÖ » |
|
güzel bir av olmuş hakkaten tam kadro gitmiş olsanız neler olurdu merak ettim allah avınızı bol dostluğunuzu daim etsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2010, 02:36:01 ÖS » |
|
Elinizden geldigi kadarı buysa Maşallah diyorum iyikide elinizden gelmedigi kadarını denememişsiniz diyor latife ediyorum Avlarınız daim olsun inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2010, 03:20:13 ÖS » |
|
yorum yapan tüm dostlara teşekkür ediyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 30, 2010, 03:51:53 ÖS » |
|
Devlet bey Kayseriye gönderme teklifime cevap vermediniz göğüslerine Cemal reis yazın benden başka kimse avlamaz rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 30, 2010, 07:10:19 ÖS » |
|
Devlet bey Kayseriye gönderme teklifime cevap vermediniz göğüslerine Cemal reis yazın benden başka kimse avlamaz rasgele
abi ben kayseriye gönderirimde adanadan geçmez valla hepsi bohçacı ne varsa vuruyorlar ALLAH var iyide sıkıyorlar o nedenle sen buyur abi ne zaman istersen başımızın üstünde yeriniz var....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|