|
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 18, 2010, 03:01:56 ÖS » |
|
başka düşüncesi olan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 18, 2010, 03:01:56 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2010, 06:43:01 ÖS » |
|
Var gardaşım varda yazmayak be. Herkesin yediği darbelerden edindiği tecrübe mutlaka vardır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 18, 2010, 07:10:49 ÖS » |
|
mustafa abini bi konusu vardı o geldi aklıma  LAF EBELİĞİNE GEREK YOK demişti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 18, 2010, 09:47:19 ÖS » |
|
lütfen arkadaşlar konulara badozlama dalmak yerine okuyarak ,,, avcı dostumuzun ne demek istediğini anlamaya çalışarak kendi düşüncelerinizi kimseyi incitmeden yaparsanız çok memnun olacaktır konu açan arkadaşlar
şimdi ben bu yorumdan hiçbişey anlamadım.... ha madem öyle konuyu açan arkadaşımıza soralım yorumlardan hangisi kendisini rahatsız etmiş... ne demek badozlama.... bizler her arkadaşımızın açtığı konuya elimizden geldiği kadar yorumda bulunuyoruz,işimize gelen konulara değil...elimizden geldiği kadar da anlamaya çalışarak yorumda bulunuyoruz... lütfen bence siz anlamadan yapılan yorumlara badozlama yorumda bulunmayın...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2010, 09:53:48 ÖS Gönderen: Çetin EKREN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 18, 2010, 10:58:48 ÖS » |
|
lütfen arkadaşlar konulara badozlama dalmak yerine okuyarak ,,, avcı dostumuzun ne demek istediğini anlamaya çalışarak kendi düşüncelerinizi kimseyi incitmeden yaparsanız çok memnun olacaktır konu açan arkadaşlar
Sanırım burada bizim anlayamadığımız konu açan arkadaşın anlatmak istediğini kavrayamamız olmuş.Ama Badozlama ağır bir kelime olmuş...Burada kimse kırmak için yorum yapmıyor...
Lütfen arkadaşlar yorum yaparken kullandığımız kelimelere dikkat edelim... Ortamımızı bozmayalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2010, 07:51:37 ÖS » |
|
bizler birbirimizi bilen gerçek dostlarız böylesi konuları art niyet aramadan sadece cümle kelime olduğu için üstünde durmalıyız çil ustayı kişiliği ve insanlığını hepimiz biliriz gerekli açıklamayı yapacaktır çetin abim rahatsız olucak bir durum yok sizler benim büyüklerimsiniz iki çift lafın kahrını çekemicek olsam birşeyler paylaşmam ben aklımdan geçenleri değil kalbimden geçenlere yansıtırım satırlara vede hiçbir zaman sadece benim iki cümlem için kimsenin kırılmasını istemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 21, 2010, 12:27:40 ÖS » |
|
Söylediklerinize dikkat edin, düşüncelere dönüşür… Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür… Duygularınıza dikkat edin, alışkanlıklara dönüşür…
... Alışkanlıklarınıza dikkat edin, değerlerinize dönüşür… Değerlerinize dikkat edin, karakterinize dönüşür… Karakterinize dikkat edin, kaderinize dönüşür…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 21, 2010, 06:02:54 ÖS » |
|
Ersin sen harkasın be kardeşim. Ne güzel sözler bunlar. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Dün geceki ziyafet içinde teşekürler. Mahçup ettin bizi. İlgi alaka tartışılamaz şekilde harikaydı. Mankeye ve iboya selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 21, 2010, 07:06:45 ÖS » |
|
tufanım bizim gönül gözümüz açık bu sesler ordan geliyor ben sadece satırlara yansıtıyorum ibrahim abim herkez ektiğini biçermiş ben teşekkür ederim beni mutlu ettiniz gerçi gemlikte bana make dedin ama bende öcümü aldım 10 da 10 yaparak atışlardaki resimleri atda biraz kendimize gelelim abi bunlar benden olsun biraz kötü ama idare edicez Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 21, 2010, 07:21:30 ÖS » |
|
Kader hayatınızın büsbütün önceden çizilmiş olması demek değildir.bu sebepten "Ne yapalım kaderimiz böyle"deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir.Kader yolun tamamını değil,labirent misali sadece yol ayırımlarını iradene verir.gidilecek tüm yollar bellidir,ama dönemeç ve sapaklar ise yocuya aittir.Öyleyse ne hayatının hakimisin,nede hayat karşısında çaresizsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2010, 09:33:29 ÖÖ » |
|
Abi mükemmelsin vesselam... Kusura bakmazsan yazıyı araklıyorum  Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 22, 2010, 12:45:55 ÖS » |
|
BU ÜLKEYE VE UĞRUNDA VERİLEN ŞEHİTLERE VERDİĞİN DEĞER AJDA PEKKANIN KÜLODUNA, TARKANIN DONUNA, BİHTERİN BACAĞINA, EVCİLİK OYUNUNA, ÜÇ BÜYÜKLERİN ŞAMPİYONLUĞUNA, TAYYİBİN BIYIĞINA, SON MODEL ARABAYA, COCA-COLAYA, "MAVİ MARMARAYA!", MARLBOROYA, KIZ ARKADAŞININ DUDAĞINA, MARKA JEANS PANTOLONUNA, BİKİNİYE, TANGAYA VERDİĞİN... DEĞERDEN DAHA BÜYÜK OLDUĞUNDA DÜNYA SENİNDİR!!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|