|
|
 |
« : Haziran 14, 2010, 08:12:47 ÖÖ » |
|
Dede:2003 Avrupa Şampiyonu Radentis Nomar Baba:Radentis Arno Anne :Brina Del Bınarıo ELİALinklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP vee DİVA Baba:Kamil Üçbaş.CAN Anne: Tahsin Şanal .ÇİLEK Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Mustafa GÖKKAYA BARTIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Haziran 14, 2010, 08:12:47 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2010, 09:51:06 ÖÖ » |
|
Çok güzel köpekler. İLk resim gordon setermiş. Geçen gün böyle ilk resimdeki gibi bir seter getirdiler mustafa çil gardaşa eğitim için birkaç gün benim çiftlikte kaldı. İlk geldiğinde ben setere bile benzetememiştim. Bendekiler uzun tüylü sarıbeyaz ingiliz olunca. Oysa köpek yurtdışından gelmiş türkiyede secere almış kalite bir köpekmiş. Aslında seter konusunda sadece hastalıkları eğitimleri konusunda değil şekilleri türleri konusundada kendimi eğitmem lazım. Seterler ilgimi çekmediklerinden olsa gerek. Güzel köpekler paylaşım için teşekürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2010, 10:15:32 ÖÖ » |
|
Çok güzel köpekler. İLk resim gordon setermiş. Geçen gün böyle ilk resimdeki gibi bir seter getirdiler mustafa çil gardaşa eğitim için birkaç gün benim çiftlikte kaldı. İlk geldiğinde ben setere bile benzetememiştim. Bendekiler uzun tüylü sarıbeyaz ingiliz olunca. Oysa köpek yurtdışından gelmiş türkiyede secere almış kalite bir köpekmiş. Aslında seter konusunda sadece hastalıkları eğitimleri konusunda değil şekilleri türleri konusundada kendimi eğitmem lazım. Seterler ilgimi çekmediklerinden olsa gerek. Güzel köpekler paylaşım için teşekürler...
İbrahim abi bunlar Gordon setter değil.Onlar farklı...ilk olarak Gordon dükü tarafından yetiştirilmiş ingilize göre daha ağır gezen,en iyi yaptığı av çulluk olan biraz daha hantal köpekler.Siyah ve kızıl renkte olurlar.Bu bizimki İNGİLİZ SETTER.Liver Belton familyasından.Avrupa Şampiyonu dedesi Nomar gibi Kahve Beyaz.Zaten bu rengi seçmemdeki sebeplerden birisi de o dedesine çok benziyor.Kardeşleri arasında oranj olan da vardı blue olanda ama ben liver ı istedim:) İnşallah stili ve hızı da dedesine benzer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2010, 10:22:29 ÖÖ » |
|
Mustafam sağolasın iyi oldu bu bilgiler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2010, 12:37:35 ÖS » |
|
maşallah Allah can pekliği versin cok guzel kopekler bir gün bahçeli bir evim olursa mutlaka gordon setter bakacagım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2010, 12:44:48 ÖS » |
|
masallah ALLAH nazardan saklasin güzel avlari nasip olur insallah selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 14, 2010, 01:08:56 ÖS » |
|
maşallah Allah can pekliği versin cok guzel kopekler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2010, 04:47:17 ÖS » |
|
Mustafam sağolasın iyi oldu bu bilgiler...
estağfurullah abi...Diğer yorum yazan abi ve kardeşlerime de teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2010, 03:23:00 ÖS » |
|
mustafam mükemmel bir okadarda suratli hayvalar.. tunç tülüce isimli bir abim göndermiş çiftliğe..sağolsun komutan benim için bakmış bir kaç hafta.. sonra ben getirdim ilçeye şimdi köpeği görmek lazım mükemmel bir hayvan... inşallah layıkı ile yetişirde tunç abye sapa sağlam teslim ederiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 19, 2010, 08:18:38 ÖÖ » |
|
mustafam mükemmel bir okadarda suratli hayvalar.. tunç tülüce isimli bir abim göndermiş çiftliğe..sağolsun komutan benim için bakmış bir kaç hafta.. sonra ben getirdim ilçeye şimdi köpeği görmek lazım mükemmel bir hayvan...
inşallah layıkı ile yetişirde tunç abye sapa sağlam teslim ederiz...
İnşallah iyi yetişir Abim.Tunç beye de selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2010, 08:37:02 ÖÖ » |
|
Mustafa verdiğin biligiler için saol gordon setter çulluk avcısı için çok ideal bir köpek yavaş araması avantaj. Ayrıca resimdeki köpeklerde çok güzel maşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2010, 01:22:45 ÖS » |
|
Mustafa verdiğin biligiler için saol gordon setter çulluk avcısı için çok ideal bir köpek yavaş araması avantaj. Ayrıca resimdeki köpeklerde çok güzel maşallah..
sağolasın Osman abi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2010, 03:57:30 ÖS » |
|
GÖKKAYA KARDEŞİM AVI BOL ÖMRÜ SAĞLIKLI OLSUN İNŞAALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 21, 2010, 01:36:43 ÖS » |
|
Aynı duyguları paylaşıyorum Cemal Abimle... Selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 21, 2010, 03:14:43 ÖS » |
|
Aynı duyguları paylaşıyorum Cemal Abimle... Selamlar... GÖKKAYA KARDEŞİM AVI BOL ÖMRÜ SAĞLIKLI OLSUN İNŞAALLAH
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]