|
|
 |
« : Ocak 27, 2009, 12:04:59 ÖÖ » |
|
Yeni öğrendiğim bir kaç günlük yeni yönetmeliğe göre süresi birgün dahi geçse avlanma ruhsatlarını yenilemeyenlerden 50 lira ceza alınıyor. eskiden yenilenmeyince bulundurma yerine geçiyordu artık öyle olmuyor. Bu konuyla alakalı geniş bilgisi olan arkadaş varsa paylaşsın. selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 27, 2009, 12:04:59 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2009, 12:11:02 ÖÖ » |
|
saol cemal abi bilgilendirmen iyi oldu teşekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2009, 12:12:48 ÖÖ » |
|
cemal abi 50 ytl tüfek başınaLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP çokca tüfeği olan arkadaşlarımız ruhsat günlerinin geçirmemeye özen göstersinler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2009, 12:16:33 ÖÖ » |
|
Vay ıyı oldu ogrendık..... Suresı cok gecsede ellı az gecsede ellımı... Saolun abılerım ve kardeslerım... Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2009, 01:00:28 ÖÖ » |
|
yaban tv de yayınlanan atilla beyin sunduğu yaban zirvesinde bu konu konuşulmuştu. orada atilla bey süresi geçmiş yivsiz tüfek ruhsatların av esnasında yakalandığınız zaman cezası varmış. eğer av yapmıyorsanız süresi geçtiği zaman bulundurma ruhsatı olarak gözüküyormuş. yani evdeyken herhangi bir cezası yokmuş. sağlam bir bilgi olmadığını düşünüyorum yinede bir araştırmak lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2009, 01:45:30 ÖÖ » |
|
ARAŞTIRMAKADA FAYDA VAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2009, 02:37:48 ÖÖ » |
|
elli az gelir 500 yapsınlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2009, 09:07:57 ÖÖ » |
|
Konu hakkında bir araştırmada ben yaptım Emniyet genel müdürlüğünden gelen bir gelenge olduğu doğrudur ruhsatın bitiminden itibaren bir ay içerisinde yenileme işlemine başlanılması, aksi taktirde 50 ytl iadari para cezası kesileceği konusunda ,ama aldığım bilgiler neticesindede bunun halen uygulamada olmadığıdır.. uygulamaya konması için zaman gerektireceği ve arşiv düzenlemelerden sonra ileriki zamanlarda uygulamaya başlanacağıdır (ama bazı il ve ilçelerde uygulamaya geçmek için çalışılma yapıldığı ) Bu bahsedilen 50 YTL idari para cezası, ruhsatı olupta ibraz edemeyenler(araştırmalarda ruhsat ve arşiv kaydı bulunamayan) fatura ile alınan ve bir aylık yasal süresi içerisinde kaydettirilmeyen tüfekler ile ruhsatsız av silahı sahibi olanlar hakkında yapılan idari para cezası olduğu araştırmalar neticesinde edindiğim bilgilerdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2009, 06:03:06 ÖS » |
|
selam ben bu hafta ruhstımı yenilemek için bas vurdum süresi( 5 gün geçmişti ) ama emniyettten her hangi bir sey söylenmedi bas vurdum ve yenisini persembe yada cuma günü alacagım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2009, 09:45:56 ÖS » |
|
Valla nasıl olsa bu ruhsat tazeleniyor zamanını geçirmenin hiç bi anlamı yok diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |