WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 02:25:09 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git

Gönderen Konu: yivsiz tüfeklerde aile hekimi tarafından verilen sağlık raporu...  (Okunma Sayısı 2299 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #15 : Aralık 20, 2011, 10:43:21 ÖS »

valla konuya gelen yorumlara gülmekten yorum yapamıyorum artık...
komediler ülkesinde yaşıyoruz.... Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Çetin EKREN'in Imzasi
{{{  Çetin EKREN (AB rh +)  ERZURUM 1974 }}}
ÖYLE YAŞAYIN Kİ ÖLDÜĞÜNÜZDE DÜŞMANINIZ BİLE AĞLASIN!!!
KraL OLsan Tacın Gider
SuLtan OLsan Tahtin Gider...
KraL DeğiLim Tacim Gitsin
SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin
 Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim
Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« Yanıtla #15 : Aralık 20, 2011, 10:43:21 ÖS »

VONKUJO
Hasan GÖRGÜLÜ
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 1

« Yanıtla #16 : Aralık 20, 2011, 10:46:19 ÖS »

bende soru kitapcığını aldığımda donup kalmıştım merak etmeyin   inanın okadar saçmalık varki insanın canını çok sıkıyor
Hasan GÖRGÜLÜ'in Imzasi
her zaman dostlarla olmayı severim
İbrahim ÖZEL
GeneL Sorumlu
*

SEVİYE = 109

« Yanıtla #17 : Aralık 21, 2011, 01:16:41 ÖÖ »

Bu konuya yorum yapmayacaktım aslında ama bazı şeyleri unutuyosunuz. Yada ben sağlıkçı eşi olarak konuşayım. Sizler olaylara sadece avcı gözüyle bakıyosunuz. Oysa ülkemizde av tüfekleri ile yapılan ölümlerden sanırım haberiniz yok. Ben aile hekimi olsam asla bu raporu vermem. Konu ateşli silah ise mutlaka işin ehli uzman doktora gönderirim. Ama o doktor işini yapar yapmaz ben üzerimden bu yükü atarım. Sadece kendimizi bu raporu almak için böyle düşünüyoruz ama madolyonun diğer tarafı öyle değil. Ateşli silah bulundurmak her daim kullanan kişinin sinir sistemine ve ani durumlara vereceği tepkiyle değişeceğinide aklınıza getirin. Bir avcı olarak sizi bu düşüncelerinizden dolayı kınıyorum ve tek kelimeyle kınıyorum dostlar. Ateşli silahları kendimiz sadece av için kullanacağımızı düşünerek böyle konuşuyoruz. Bakın hükümetimiz akıllıca davrandı ve vatandaş olmayanlara ateşli yivsiz silah alımınıda yasakladı. Ya vatandaş olanların bu tüfeklerle aldığı canlar ne olacak. Akıllıca düşünelim kendimiz için değil tüm ülkemiz için düşünelim derim ben. Bence kanun bu raporların aile hekimlerinden alınmasını yasaklamalı. Ne demek matbuu evrak hatta pisiikolojik teste tutulmalı gerekiyosa 15 iş gününü alacak pisikolojik kurslara tabi tutmalı. Bizler spor olarak avcılığı yapsakta hangi delinin eline geçeceğinide hesap edip matbuu evrak gözüyle bakmamalıyız. Her türlü ateşli silah alımını zorlaştırılmalı avcılığı kafasına koymuş kişilere zorlaştırılarak verilmeli. Domuz avı için kullanılan bir fişeğin insanda neler yaptığını merak eden arkadaş polis kayıtlarına baksın. Bu düşüncede olanlar neden ilk önce kendilerini düşünürler anlamıyorum. Bu vatanda olan herkesi gözetmek onları olası tehlikelerden düşünerek kollamak hepimizin sorumluluğu bence. Buda benim acizane fikrim uyar uymaz kusura bakmayın.
İbrahim ÖZEL'in Imzasi
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Ertuğrul KISA
DostKoliK Üye

SEVİYE = 18

« Yanıtla #18 : Aralık 21, 2011, 02:29:50 ÖÖ »

İbrahim bey şahsen söylediklerinizin tamamına katılırım altına imza atarım.Şahsen benim itirazım şurada devlet bir karar alırken konuya hakim kişilere danışmazmı bunun müsteşarı var hocaları var bilim kurulu var avcı demediki ben aile hekiminden alayım raporu devlet bir karar çıkardı bende okarardan Konyadaki, Erzurumdaki, Tekirdağındaki arkadaşım gibi yaralanmak istiyorum.Ayrıca benim tehlikeli biri olacağımı 566 soru ilemi anlayacak yapsın sizin dediğiniz gibi geniş kapsamlı bir muayene, gözlem hatta buyursun gelsin aile ortamımı görsün yaşadığım yeri görsün.Hiçbir itirazım yok sonuçta bu öldürücü silah haklısınız.Ama 72 milyona aynı prosüdür uygulansın.sevgilerimle
« Son Düzenleme: Aralık 21, 2011, 03:11:48 ÖÖ Gönderen: Ertuğrul KISA » Logged
Kemal UYGUR
Moderator
*

SEVİYE = 47

« Yanıtla #19 : Aralık 21, 2011, 09:12:09 ÖÖ »

Bu konuya yorum yapmayacaktım aslında ama bazı şeyleri unutuyosunuz. Yada ben sağlıkçı eşi olarak konuşayım. Sizler olaylara sadece avcı gözüyle bakıyosunuz. Oysa ülkemizde av tüfekleri ile yapılan ölümlerden sanırım haberiniz yok. Ben aile hekimi olsam asla bu raporu vermem. Konu ateşli silah ise mutlaka işin ehli uzman doktora gönderirim. Ama o doktor işini yapar yapmaz ben üzerimden bu yükü atarım. Sadece kendimizi bu raporu almak için böyle düşünüyoruz ama madolyonun diğer tarafı öyle değil. Ateşli silah bulundurmak her daim kullanan kişinin sinir sistemine ve ani durumlara vereceği tepkiyle değişeceğinide aklınıza getirin. Bir avcı olarak sizi bu düşüncelerinizden dolayı kınıyorum ve tek kelimeyle kınıyorum dostlar. Ateşli silahları kendimiz sadece av için kullanacağımızı düşünerek böyle konuşuyoruz. Bakın hükümetimiz akıllıca davrandı ve vatandaş olmayanlara ateşli yivsiz silah alımınıda yasakladı. Ya vatandaş olanların bu tüfeklerle aldığı canlar ne olacak. Akıllıca düşünelim kendimiz için değil tüm ülkemiz için düşünelim derim ben. Bence kanun bu raporların aile hekimlerinden alınmasını yasaklamalı. Ne demek matbuu evrak hatta pisiikolojik teste tutulmalı gerekiyosa 15 iş gününü alacak pisikolojik kurslara tabi tutmalı. Bizler spor olarak avcılığı yapsakta hangi delinin eline geçeceğinide hesap edip matbuu evrak gözüyle bakmamalıyız. Her türlü ateşli silah alımını zorlaştırılmalı avcılığı kafasına koymuş kişilere zorlaştırılarak verilmeli. Domuz avı için kullanılan bir fişeğin insanda neler yaptığını merak eden arkadaş polis kayıtlarına baksın. Bu düşüncede olanlar neden ilk önce kendilerini düşünürler anlamıyorum. Bu vatanda olan herkesi gözetmek onları olası tehlikelerden düşünerek kollamak hepimizin sorumluluğu bence. Buda benim acizane fikrim uyar uymaz kusura bakmayın.

Abi zaten yapılan işlemden değil. Herkesin keyfine göre işlem yapmasından şikayetçiyim. İstanbulda heyet raporsuz olmaz diyor. 100 km ötede tekirdağda oluyor. Heyet raporu dediğide 100 TL almak için uydurulmuş. 5-6 dr imza atıyor altına yüzüne bile bakmıyorlar.
Kemal UYGUR'in Imzasi
Samet BEREKET
samet BEREKET
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 4

« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2011, 10:07:43 ÖÖ »

Ben çok şanslıyım bu konuda allahtan bizim aile hekimi ava gitmesede ava meraklı yanına gidiyorum birazda av muhabbeti yapıyoruz rapor tamam bu arada onada çulluk sözüm vardı aklıma gelmişken en kısa zamanda borcumu ödeyim..
Samet BEREKET'in Imzasi
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP                                                  SAMET BEREKET  SAMSUN/BAFRA
Çetin EKREN
Yetkili
*

SEVİYE = 88

« Yanıtla #21 : Aralık 21, 2011, 10:10:32 ÖÖ »

neden kınandık onu anlamadım....biz burda delilerden değil,avcılardan bahsediyoruz...söylemek kolay ama hangi avcı bu dediklerine onay verir bilmem
15 gün psikolojik test...ne yani doktorlar bir adamın akıllımı delimi olduğunu 15 gündemi anlayacaklar...ben ruhsatımı 4 sefer yeniledim ve bir tek sefer heyet raporu aldım...diğerleri sağlık ocağı raporu...Allaha şükür hiçbir sefer acizlik yapıp silahıma sarılmadım olaylar karşısında...
konu devletin getirdiği kanunun neden yurdun değişik yerlerinde farklı uygulanmasıdır....orda sadece şu ibare artı olarak konulmuş...
rapor alacak kişinin durumundan şüphe duyan hekim,kişiyi tam teşekküllü hastaneden heyet raporu almasını isteyebilir...yani ist.herkes deli şüphelisimi...
burda insanın aklına acaba banane kardeşim ben uğraşmam git hastanede kendin uğraşmı geliyor...yoksa doktorların kota doldurma hikayesimi...
birinin amacı insan öldürmek olmasın komutan....görüyoruz adam çatalla bile adam öldürüyor...elektrikli testere kullanıyor...
biz avcılıktan bahsediyoruz...ilk alan için heyet raporu istensin ama ömrünü avcılığa vermiş kişileride böyle hast.koridorlarında dolaştırmasınlar...
hem ondan önce ruhsatsız satılan tabanca ve tüfeklerin çözümü gerekli...ruhsatlı av tüfeği ile ruhsatsızav tüfeği suç oranı ülkemizde çok çok farklı rakamlarda...
Allah kimseye o günü yaşatmaz inşallah...
« Son Düzenleme: Aralık 21, 2011, 10:12:22 ÖÖ Gönderen: Çetin EKREN » Logged
Çetin EKREN'in Imzasi
{{{  Çetin EKREN (AB rh +)  ERZURUM 1974 }}}
ÖYLE YAŞAYIN Kİ ÖLDÜĞÜNÜZDE DÜŞMANINIZ BİLE AĞLASIN!!!
KraL OLsan Tacın Gider
SuLtan OLsan Tahtin Gider...
KraL DeğiLim Tacim Gitsin
SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin
 Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim
Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim...
Burhan KESKİN
Moderator
*

SEVİYE = 86

(Çulluk Avcısı)

« Yanıtla #22 : Aralık 21, 2011, 10:29:36 ÖÖ »

Yaw ibocum  yengem sağlıkçı olduğuna göere sen bu konuları bi şekilde aşıyosun demekki ya biz ne yapalım senide hastenelerde kapı kapı dolaştırıp eziyet çektirseler bakam ozaman neler diyeceksin! beylik tebacanı çıkartıp vurusun herhalde bizler çalışan insanlarız zırt pırt izin alıp rapor peşinde koşamayız bunu hal ve çaresini devlet düşünmüş yasasını çıkartmış zaten bu yasayı okumayan yada bilmeyen aile hekimlikleri zorluk çıkartıyor! av ölümlerine gelince ben hiç duymadım avcılık yapan kişinin kaza hariç birbirini bilerek vurduğunu avcı hariç kimseye satmasınlar vermesinler kardeşim tüfek ozaman! daha geçen topkapı sarayının önünde adam dükkana gidip rahatlıkla pompalı tüfek alıp ortalığı karıştırdı sonucunada katlandı. yaw ne kadar rahat tüfek satar oldu bu bayiler! piskolojik kurslarına gelince ozaman her 6 ayda bir piskolijik uzmana görünüp rapor alalım olurmu öyle şey teskere 5 senelik rapor bir sefer aldınmı yeter olmaz kardeşim öyle şey saçmalık adamın piskolojisi bozuldumu 6 ay sonrada bozulur raporu aldımı 1 ay sonrada bozulur yaw ibo altına tükürsen sakal üstüne tükürsen bıyık yasa çıkmış zaten buna aile hekimlikleri uymak zorunda uymassa! benim gibi osmalı tokatını yapıştıracaksın alacaksın raporuLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   zaten bir piskoteknik belgesi almak için geçenlerde piskatri uzmanı 3.5 saat teste tabi tuttu beni ama aldım alah çok şükür hiç bişey çıkmadı. şaka bi tarafa komutan söyeldiklerinin haklı tarafıda var ama sonuçta bunu devlet çözecek avcılara değil kafasına göre silah alan magandalara zorluk çıkarsınlar. selamlar saygılar kardeşim seni seviyorum..
Burhan KESKİN'in Imzasi
05334616754
Ertuğrul KISA
DostKoliK Üye

SEVİYE = 18

« Yanıtla #23 : Aralık 21, 2011, 12:17:36 ÖS »

pisikolog hariç diğer 4 doktora muayenem şu şekilde oldu.kbb hekimini hiç görmedim kapıdaki görevli rapor alacak varmı dedi 3 kişi verdik evrakları imzaladı gönderdi.göz doktoru bi şikayetin varmı dedi yok dedim imzaladı verdi .nöroloji ellerini uzat dedi o arada birisiyle sohbetteydi bakmadı bile doğru düzgün.
dahiliyeci makara adamdı ne süründürülüyolar kardeşim sizi burda dedi imzaladı verdi.Şimdi bu heyet raporumu oluyor aynı şeyleri aile hekimide yapardı.Bana benden alınacak 100 tl yi daha ömnemsiyorlar gibi geliyor.benim silah taşımaya haiz olup olmadığmdan çok

saygılar
Hasan GÖRGÜLÜ
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 1

« Yanıtla #24 : Aralık 21, 2011, 08:16:13 ÖS »

arkadaşlar bizlerin doktorlara veya görevini yapmaya çalışan kimselere birşey dediğimiz yok ben memleketten 1 günde alıyorum burada malum 3 vakte kadar alacam inşaallah  ha bu arada benim rapor aldığım gün eyüpte bir devlet memuru arkadaş silah ruhsatını yeniletecekti çileden çıktı gitti adam kafayı yedi soruları görünce inanın abartısız 566 soru hala rüyalarıma giriyor
bizler sadece türkiyemizin heryerinde herkese aynı prosödür uygulansın ondan başka istediğimiz yok   birde doktor arkadaş inanın  (pisikolog) silah ruhsatı almaya gelenleriri sadece biriki soru sorup gönderiyor
pisikopat insanların eline silah verilmemesine bende varım ama onların yüzünden bizler eziyet çekiyoruz
Hasan GÖRGÜLÜ'in Imzasi
Veysel ALTINDAĞ
ModeratöR
*

SEVİYE = 53

« Yanıtla #25 : Aralık 23, 2011, 08:12:05 ÖS »

geçen yıl yenileme için sağlık raporu istediler. verdikleri kağıtta savcılıktan aile hekimine kadar imza yerleri vardı inanın bana 1 gün sürdü. aile hekimi varmı bi sorun dedi bende yok dedim vede imzaladı. sonrasında da aşırı stresten dolayı bende oluşan sedef yaraları ile ilgili sohbet etmeye başladık Gülümseme piskoloğa gitseydim kesin alamazdım zaten ruhsatı. jandarma bölgesi biraz daha rahat diye biliyorum ben.
Veysel ALTINDAĞ'in Imzasi
veysel ALTINDAĞ 05384958809
Ertuğrul KISA
DostKoliK Üye

SEVİYE = 18

« Yanıtla #26 : Aralık 23, 2011, 08:56:53 ÖS »

bugün bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk.Kendisi fatih sultan mehmet hastanesinden iki günde çıkartmış heyet raporunu orada prosedür daha kolaymış.İstanbulda rapor alacak arkadaşlara duyurulur.
Hasan GÖRGÜLÜ
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 1

« Yanıtla #27 : Aralık 30, 2011, 05:01:39 ÖS »

ve arkadaşlar galiba üç vakte kadar da alamıcaz bu gidişle daha imzaya bugün göndermişler inanın ayın 7 sinde verdim evrakları el insaf başka da nedenirki  birdahaki seneye alacam galiba    tabi bu arada avmevsimide bitmiş olacak bakalım nasıl edecem
Hasan GÖRGÜLÜ'in Imzasi
Ertuğrul KISA
DostKoliK Üye

SEVİYE = 18

« Yanıtla #28 : Aralık 31, 2011, 07:17:51 ÖS »

Hasan abi, seninle aynı zamanda başladık işlemlere.Benim işler bitti siparişi verdim bülente anadolu yakası biraz daha hızlıb gibi.Senin işlemlerde bir an önce biter inşallah.
Hasan GÖRGÜLÜ
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 1

« Yanıtla #29 : Aralık 31, 2011, 07:26:03 ÖS »

seneye artık Gülümseme
Hasan GÖRGÜLÜ'in Imzasi
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
yivsiz tüfeklerde aile hekimi tarafından verilen sağlık raporu...

Gitmek istediğiniz yer: