|
|
 |
« : Eylül 28, 2009, 07:14:09 ÖS » |
|
Arkadaşlar ben avlanma belgesini sadece Bursa sınırları içinde olacak şekilde alacağım ilk defa harç yatıracağım avlanma setifikam orman bölgede bekliyor acaba harç ne kadar bilgisi olan varmı.Vergi dairesine gidip ben avlanma pulumu alacağım diyeceğim bilgi verirseniz memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Eylül 28, 2009, 07:14:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2009, 07:20:28 ÖS » |
|
Şehir içi 45 tl idi ama zamlı olabilir belli bir tarihten sonra fiyatı artıyor böyle bir uygulama var, bir arkadaşım 2 katı alıyorlar demişti. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2009, 07:29:42 ÖS » |
|
tabi bu fiyat bir avcı derneğine bağlı isen geçerli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2009, 07:48:38 ÖS » |
|
Hiçbir avcı derneğine bağlı değilim bir gün içinde halledebilirmiyim acaba vergi dairesinden alıp aynı gün orman bölgeye dönsem hemen çıkarırlarmı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2009, 08:07:47 ÖS » |
|
dur hele bi osma sen orman böl.müd.den avcılık belgesini aldınmı önce onu söyle.hani şu kırmızı küçük defteri.almadıysan onun harcı için 85-90 lira bi para yatıra caksın vergi dairesine ondan snra av pulu alacaksın.derneğe üye ol yoksa üye olmadan zaten o kırmızı kitapçığı alamazsın.birde pul parasını 2 katı ödersin.10 lira ver bir avcı derneğine üye ol önce. 15 eylül'e kadar 45 ti,şimdi zamlandı ama kaç para oldu bilmiyorum.benden bizim dernek başkanı 55 aldı başka tabi.10 lira üyelik aidatını daha önce ödememe rağmen.bende soramadım neden diye.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2009, 08:14:11 ÖS Gönderen: Mustafa ÇANAKKALELİ »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2009, 08:09:08 ÖS » |
|
Tüh be kaçırdık desene abi ama almam lazım artık duramıyorum yerimde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2009, 08:11:11 ÖS » |
|
Türk'ler paraya benzer,ışığa tut ATATÜRK yoksa sahtedir......sevgili osman konumuz dışı ama imzandaki yazıyı çok beğendim. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
şimdi konumuz hakkında görüşlerimi bildirmek isterim
sevgili osman, çetin özetlemiş,
şehir içiyse pul harcın 45 tl + kulüp üyesi değilsen 40 tl fazla para alıyolar. buda 85 tl yi buluyor. sana bir tafsiyem olsun bulunduğun ilçe kulübüne üye ol, her kulübün takipçisi vardır bir dolmuş parası alıyolar bu da en fazla 10 tl ne bakar, yani anlatmak istediğim bulunduğun kulübe üye ol bu zannedersem aidat 20 tl, 10 tl de takipçi alıyo 30 tl tutuyor, kendin halletmeye kalksan bir günün ayrıca 10 tl fazla paraya mal oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 28, 2009, 10:20:14 ÖS » |
|
25 eylül cuma günü son gündü...
28 eylül pazartesi den itibaren il geneli pul 65 lira
türkiye geneli pul 105 lira olmuştur...
tabi ki kulüpten alırsanız oraya olan yıllık aidatınız da pul ile beraber alınır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2009, 06:46:25 ÖÖ » |
|
25 eylül cuma günü son gündü...
28 eylül pazartesi den itibaren il geneli pul 65 lira
türkiye geneli pul 105 lira olmuştur...
tabi ki kulüpten alırsanız oraya olan yıllık aidatınız da pul ile beraber alınır...
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP yüzde elli zam haa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 29, 2009, 07:14:35 ÖÖ » |
|
aynnen öle Fevzi abi,ayrıca kulübe üye olan avcıların ödedikleri 45 liranın yarısı tekrar kulüplerin hesabına yatıyor,yani verdiğimiz paranın yarısı çevre orman bakanlığına yarısı kulübe kalıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|