evet abilerim kardeşlerim ne olacak bizim sonumuz merak ediyorum içim sıkıldı duramadım yazacam ama iyi ama kötü kimine doğru der kimine yanlış benim düşüncem
evet yazacaklarım uzun değil bu zamansız sezon sonu hemen hemen hepimizin sıkıntısı oldu bu sezon kaç kere ördek avına gidebildiniz coğumuz gitmedi neden çünkü çogu avcının göllerde tanıdıkları olur kayıkcı telefon eder (abi atlayın gelin felaket ördek indi) bu inen ördek olmadıki daha sezon kapansın ne oluyor biz avlattırmadık siz buyurun remorklar dolusu vurun . bziler ne kadar cırpınsak az her yer den bir ses cıkar NAİM USTAMIZIN DEDİĞİ BİR SÖZ BİRLİK VE BERABERLİK OLMADIĞI SüRECE İŞİMİZ ZOR .çogu avcı köpek sevdasından da demeyelim rant kavgasından diyelim birlik ve beraberlik imkansız hale gelmiş durumda olan gene gercek avcı ve dostlara oluyor neyse can sıkıntısı uzadıkca saçmalamayalım herkeze saygılar
şunuda yazmadan gecemeyecem bu köpeklerin rant kavgasından vaz gecmeyen insanlar yakında köpek satacak avcıda bulamayaklar farkında değiller