|
|
 |
« : Ocak 31, 2012, 11:01:52 ÖÖ » |
|
' Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
geçtiğimiz günlerde yaban tv.de ''Dünya bu avcıyı unutmayacak'' konu başlığı altında yalan haber geçen yaban tv yi kınıyorum... olayın asıl kahramanı olan Talat BEŞİK isimli avcı kardeşimiz tekeyi 2 km..mesafeden kendisi taşımıştır ve kendiside yönetiminde bulunduğum ERZURUM DOĞU ANADOLU AVCILAR derneğimizin üyesidir... olayda bahsi geçen Erzurum avcılar derneği başkanı Abdullah ERZURUM'un aslında olay yerinde dahi bulunmadığı,yaralı tekenin veterinerlik fakültesine getirildikten sonra haberi alarak hayvanın bulunduğu yere(vet.Fak)gelerek basına şhow yaptığı,olayın aslının ortaya çıkmasından sonra gerekli düzeltmenin yapılması içinde yaban tv yayın koor.dr.Ali beyle telefonla yaptığımız görüşmede siz bana gerekli evrakları gönderin ben her zaman haklının yanındayım söylemine karşın,istediği evrakları kendisine göndermemize rağmen dostum dediği Abdullah ERZURUM hakkındaki yalan haberi düzeltme yoluna gitmediği gibi,o günden sonra kendisine açılan telefonlarada çıkmamıştır... doğaya saygı bumudur,avcılığa saygı bumudur... herşeyden önemlisi sözde avcının basını diye düşünülen yaban tv nin yayın anlayışı bumudur...
YORUM SİZLERİN:::: (bu arada Abdullah ERZURUM,aslında Erzurumlu değildir...sadece soyisim yanılgısı...)merzifonludur...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2012, 11:23:58 ÖÖ Gönderen: Çetin EKREN »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 31, 2012, 11:01:52 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2012, 12:57:47 ÖS » |
|
Yabantv Bir açıklama Lütfen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2012, 01:18:24 ÖS » |
|
avcının avcıdan başka dostu olmaz zaten yaban tv ve onun gibileri reyting amacıyla bu tür doğa insanların sırtından geçinmeye devam etmektdir ben o keçiği sırtında 2 km taşıyan arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum ve yaban tv kınıyorum tüm avcı dostlarımıza bu yazılı belgeyi facebook sayfasında paylaşmalarını öneriyorum mutlak gerekli adres bunu görecektir ve bir açıklama yapacaktır. paylaşım için teşekkürler kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2012, 02:29:11 ÖS » |
|
Yazıklar olsun. Emek hırsızlığı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2012, 02:33:41 ÖS » |
|
Burhan abi benimde beklentim bu yöndedir...tüm dostlarımdan bunu faceden paylaşarak tüm Türkiyenin hatta dünyanın olayın aslını öğrenmesini istiyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2012, 02:44:07 ÖS » |
|
Aslında olması gereken bu tekzibi Abdullah Erzurumun istemesi gerek ama meşhur olmak işine gelmiş herhalde. bence bu insanın avcıysa avcılk belgesi iptal edilmeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2012, 09:57:59 ÖS » |
|
yazıklar olsun gerçekten resmen emeğe haksızlık yapılan. zaten son zamanlardadaki izlenimlerimde yaban tv işi resmen reytinğ ve maddiyata dökmüş biz avcılar için yapılan bir ilerleme veya çaba yok sadece maddiyat ve reytinğ önemli onlar için galiba yakında bize avlanmaya devlet arazisi bırakmayacaklar hep özel avlaklar peşindeler gibi bir hal durum var hal vaziyet onu gösteriyo düşenin dostu olmazmış avcınında dostu yok anlaşılan gelen bir tokat vuruyo giden bir tokat allah sonumuzu hayır etsin inş.. amin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2012, 10:22:58 ÖS » |
|
yaban tv işte fazla söze gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2012, 11:27:00 ÖS » |
|
Adı geçen Abdullah erzurum Dr Ali Burkev'i Erzurum'a domuz avına davet etmiş ve bunu yabanda izlemiştik!.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2012, 11:32:07 ÖS » |
|
Adı geçen Abdullah erzurum Dr Ali Burkev'i Erzurum'a domuz avına davet etmiş ve bunu yabanda izlemiştik!.....
olayın gerçek yönünü anlatmaktansa arkadaş kayırmayı tercih ettiler hocam... işte dürüst habercilik örneği...  sebep ne peki...rahat domuz avı yapamam o olmazsa...  devam etsinler bakalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2012, 11:52:20 ÖS » |
|
Yalancının mumu yatsıya kadar yanmadı ama ....Rezilliği de cabası ...selamlar dadaşlar diyarına....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 01, 2012, 12:50:54 ÖS » |
|
Yaban tv nin avcıların dostu değil bir ticaret hane olduğunu nezaman alıyacağız bakalım düzeltmeyi niye yapsın lar adama gün gelir işleri düşer devir menfaat devri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 03, 2012, 10:50:42 ÖS » |
|
her şey olabilir diyorum bende sıcak bakmıyorum tv sini bile bakmak istemiyorum yalanla dolanla işimiz olmaz allah islah etsin diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 04, 2012, 10:29:12 ÖÖ » |
|
burda yaban tv den ziyede başkanın konuya el atması gerekirdi kamuoyuna bir açıklama yapmalıydı gerçekten avcı ise ama bu işi şow amaçlı yapıyorsa zaten hiçde gerek yok seçimi beklicek erzurumlu avcı arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|