Adı ; keş,arap,linda
Yaşı ;arap=3 yaşında-linda=10 aylık-keş=2.5 yaşında
Fiatı ;tanesi 600 tldir.3 köpeğimin değeri 1800 tldir.
Cinsi ;bulgar kopoyları kardeşler.
Cinsiyeti ;2 si erkek 1i dişi
Egitimi ;tavsana muayyerli oynakta ses verirler ve yatakta bulurlar.denenerek garantili verilecek köpeklerim.arabayı ve sahibini bulurlar asla merada kendilerini kaybetmezler.aynı ana babadan kardeştirler.
Aşıları ;kuduz karma ve ateş aşıları vuruldu.
Varsa Şecere bilgisi ( varsa fotosunu ekleyiniz Saf Kan yazmayınız) ;-
Varsa Chip nosu :-
Kusurları Kötü alışkanlıkları (diş, uluma v.s) ;yok kombine köpeklerdir biri neyse 3üde odur.
Yaşadığı alan ( Bağlı, Kafeste, Serbest, Evde v.s);
Avcılık Durumu ;10 aylık lindada kovuyor abilerinin yanında ama keş ve arap harika tavsan ustalarıdır.deneyebiliriz merada.
Kimden alındığı varsa iletişim bilgisi ;kemal aslandan
Anne bilgileri (Foto, Şecere, Avcılığı v.s) ;var
Baba bilgileri (Foto, Şecere, Avcılığı v.s) ;var
Fotoğrafı ;var
Satış nedeniniz ;tavsan avını bırakıyorum ve bu köpeklerin anne babalarını verdim en büyük nedeni babalarının verilmesidir.
Bulundugu şehir ;tekirdağ
Sahibinin iletişim bilgileri;feyyaz-ali 05348533428 MSN@sanadoyamadan@hotmail.com
Not:köpeklerde memnuniyetsizlik olduğu taktirde köpeklerim 2009 senesi içerisinde hiçbir koşul öne sürülmeden geri alınacaktır.köpeklerin tanesi 600tldir umarım rakkama çok diyen arkadaşlar çıkmaz çunkubir kopoyu yetiştirmenin çok zor olduğunu bilen dostlarım beni anlayacaktır.alan arkadaşlara simdiden hayırlı ugurlu olsun.
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP