|
|
 |
« : Temmuz 21, 2009, 03:42:42 ÖS » |
|
nacizane bi isteğim olucak hepinizden.avkolik sitesinde köpek arayan 18 yaşında bi kardeşimiz vardı.bu gün beraber internetten köpek aradık ona.ama şu an yeni ilan yok.olanlarda verilmiş.bu çocuk web tasarım işi yapıyo.msn inimi alıp kaydetmiş msn de görüştük,hakikaten iyi bi çocuk.baya bi muhabbet ettik.babası memur arkadaşın.av işine sıcak bakmıyo pek.babasını yumuşatmış şimdide köpek bulamıyo.hatta volkan silah sanayinin sahibine web tasarımı yapmış fabrika sahibide bu çocuğa ödediği paradan hariç özel yapım otomatik silah hediye etmiş.çok güzel bi silahı var,birde köpeği olsun diyoruz.bi gayret arkadaşlar yeni avcıyı köpek sahibi yapalım.saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Temmuz 21, 2009, 03:42:42 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2009, 03:45:08 ÖS » |
|
inşallah gönlüne göre bi köpek bulur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2009, 04:22:18 ÖS » |
|
arkadaşlar ilanda volkan silah sanayii diye yazmıştım,doğrusu LAZER silah sanayii dir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2009, 04:38:11 ÖS » |
|
DUYARLI DAVRANIŞINIZDAN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDİYORUM. KONUDAN HABERİM VAR VE İLGİLENİYORUM İNŞ GÖNLÜNE GÖRE KÖPEĞİ OLUR.
BU KONUDA DESTEK OLMAYI DÜŞÜNEN BEYFENDİLERE BİR HATIRLATMA YAPMAK İSTİYORUM ARKADAŞIMIZ MALATYA DA İKAMET EDİYOR ULAŞIMLA İLGİLİDE SIKINTILARI VAR ÇEVRE İLLERDEN BU KONUDA BİR GELİŞME OLURSA ÇOK DAHA SAĞLIKLI ALACAKTIR.
ŞİMDİDEN YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 21, 2009, 04:51:25 ÖS » |
|
yavuz abi başta sen olmak üzere ramazan abi ve tüm avkolik dostlarına teşkür ve şürkranlarımı sunuyorum .Bana etiğiniz yardımlardan dolayı desteklerden dolayı allaha razı olsun İnaşşalh birşey ler çıkar umut ve sabırla bekliyorum Saygılarımla Görkem Kocaer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 21, 2009, 04:55:10 ÖS » |
|
ramazan abi arkadaş ulaşım sorunu yok diyo.köpek olsunda nerde olursa olsun aldırırım ben onu diyo abi.ilgilendiğin içinde sağol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2009, 05:05:25 ÖS » |
|
Yavuz kardeşim ! Senin iyi niyetli çabalarını görüyorum.Ama olaya bir de şu pencereden bak istiyorum. Bu kardeşimiz 18 yaşında ve avcı olmak istiyor.Bu güzel ama sen de biliyorsun ki herşeyin bir usulü vardır. Hani bir hikaye vardır.Gariban yolda 1 nal bulmuş sevinmiş.Şimdi geriye 3 nal ile 1 at kaldı demiş. Bu kardeşe bir tüfek hediye edilmiş.Şimdi bir de köpek lazım diyor.Bence bu kardeş kendisine avcı abiler edinecek.Onlarla birlikte ava gidecek tecrübe kazanacak.Bilgili bir avcı olacak ve köpeği de olacak. Tabiri caiz ise,15 yaşında anne olan insan gibi.Kendisi daha çocuk iken çocuk büyütmekten ne anlasın ki. Köpeğin yalnızca bakımı söz konusu değil.Ava yeni başlayan birisinin köpeği sevk ve idare etmesi mümkün değil. Bu da benim nacizane düşüncem. Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2009, 05:13:58 ÖS » |
|
doğru söylüyosun ali abi.benimde aklıma geldi bu dediklerin ama çocuk öle bi merak salmış bildiğin gibi değil abi.ne yapayım bende kıramadım.valla sabahtan beri aramadığım yer kalmadı.ne dersin abi ne yapalım .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2009, 05:22:07 ÖS » |
|
Yavuz kardeşim ! Aklı selim başka arkadaşlardan da fikir alalım. Bizim düşüncemiz ve fikrimiz her zaman en doğrusu değildir,biliyorsun. Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2009, 05:31:44 ÖS » |
|
estağfirullah,her zaman senin gibi insanların fikirleri benim için değerlidir.her ne kadar yüzünü görmemiş,oturup bi çayını içmemiş bile olsam konuşmaları insanın kendisini ele verir.sen konuşmanı saygılar diye bitiriyorsan,beni burda azarlasan da sesimi çıkarmam. hürmetler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|