WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:06:45 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git

Gönderen Konu: GELİN HEP BİRLİKTE YAPALIM...BİR AVCIYI SEVİNDİRELİM!!!!  (Okunma Sayısı 2774 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ismail talay
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Şubat 02, 2008, 09:50:00 ÖÖ »

ekrem kardeşim yardımın için teşekkürler , aramıza hoş geldin . bu arada profilinizdeki kimlik bilgilerinden imzanızı, isim soyisim ,yer ve doğum tarihi bilgilerini yazarsanız cok sevinirim . ankaraya selamlar
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2008, 09:59:51 ÖÖ Gönderen: ismail talay » Logged
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« Yanıtla #30 : Şubat 02, 2008, 09:50:00 ÖÖ »

VONKUJO
ismail talay
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Şubat 05, 2008, 08:59:17 ÖS »

arkadaşlar araba konusun da yardımlara devam ederken bir yandan da arabayı verebileceğimiz vasıflarda bir avcı arastırıyoruz değilmiiii???
ismail talay
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Şubat 13, 2008, 03:54:49 ÖS »

bu konuda uyuduk galiba arkdaşlar hepsi bu kadarmı, koca avkolik camiası bu kadar mı, ha gayret dostlar şu işi tamamlayalım...
ismail talay
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Şubat 25, 2008, 12:33:39 ÖS »

DEĞERLİ DOSTLAR
Bir kaç gündür değerli bir dostumuz ile tlf nda köpek muhabbeti ve resimler ile ufakdan bir alış veriş için herzamanki gibi   pazarlıklar ediyordum...

Ve bu gün o arkadaştan esinlenerek bir konu gündeme getrmem gerektiğini anladım.Dostlar bu güzel zevki bu tutkuyu sedece biz sağlam insanların bir özrü bulunmayan kişilerin yaptığını zannetmeyin,özürlü olan bu arkadaşlar da aynen bizim gibi heyecan dolu ve bizim gibi sezon işde bitiyor işde başlıyor telaşına çok rahat girebilen ve bu tutkuyu yaşamalarına ÖZÜRLERİ her ne olursa olsun engel olmayan kişiler oldunu bilesiniz istedim.
  Av sadece sağlam olanların bir özrü bulunmayan kişilerrin yaptığı bir hobi değil,dinledikçe bu dostumu baktımki benden daha sevdalı daha heyacanlı ve daha fazla istekli olması inanın hayret dedim.Tek istekleri onlarında bu işi rahatça yapabildiklerini anlayan dostlarının olması.
Kanunlar onlara ne kadar bu iş sizin işiniz değil desede onlardan da bir okadar zıt sesler geldiğini biz sağlam avcıların anlaması ve görmesi hatta desteklemesi gerektiğini düşünüyorum.Benim bir kaç gündür muhabbet ettiğim ve köpeklerimden birini vermek istediğim arkadaşın bir GAZİ olduğunu anlayınca olay benim açımdan çok farklı bir hal aldı.
Tekerlekli sandalye ile bıldırcın avlamak isteyen bir AVCI düşünün neler hissedersiniz,neler düşünürsünüz.Sizdemi yok yapamaz kardeşim olmaz mı dersiniz yoksa ÖZÜRLÜ arkadaşlara köstek yerine destek olmayımı istersiniz.
Elbette yapabilirler avlanabilirler,sadece onlara bakış açımızı değiştirip onlarıda bu işin içinde görmek açıkçası beni mutlu eder.Belki bizim kadar pratik olmayabilirler,merada dolaşmaları biraz daha zor ve sıkıntılı olabilir.Fakat neticede onlarında bir insan oldunu unutmamamız ve onlara bizler değer verip aramıza almazsak onları ÖZÜRLERİNDEN dolayı bu işin çok gerisinde görmeye kalkarsak av camiasının çok BÜYÜK BİR AYIBI olur.
değerli dostlar bunları karalamamın amacı her ne şekilde olursa olsun ÖZÜRLÜ KALMIŞ veya sonradan özürlü olmuş kişilere av camiasının unutmamasıdır.
   saygılarımla dostlar

NOT :  Değerli yönetici arkadaşlar, bu konunun size bir ışık yakması gerek diye düşünüyorum...mustafa çil
Mustafa ÇİL
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

aVKoLiK

« Yanıtla #34 : Şubat 25, 2008, 04:41:01 ÖS »

VE BU ARKADAŞ O ARKADAŞ OLABİLİR AMA SEVGİLİ DOSTLAR HERKES KARINCA KARARINCA ELİNDEN NE GELİYORWSA YAPMASI LAZIM HADİ BAKALIM ZAMAN BİRLİK ZAMANIDIR
Mustafa ÇİL'in Imzasi
Mustafa ÇİL (05448332481)
Emet / Kütahya 1975
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
TARGET
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Mart 24, 2008, 08:59:38 ÖS »

SELAM İSMAİL KARDEŞ,BU KONUYA ARKADAŞLAR BAYAGI DUYARSIZ KALDILAR. ŞİMDİYE KADAR MERAK ETTİM.KATILIM NE OLUR DİYE,(tahmin ettiğim gibi oldu.) OKUYAN ÇOK CEVAP BİLE YOK,ÇALIŞMAN NE SONUÇ VERECEK,HEDEFE ULAŞILACAKMI,  AMA YETERLİ DEĞİL,TEKRAR GÜNDEME ALINMASI İÇİN BENDE 50 YTL İLE VARIM DİYORUM.
fanatik avcl
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Mart 24, 2008, 09:13:05 ÖS »

boyle bir cagrida bulunmak cok guzel bir sey ben bu konuyu daha once okudum anlayamamlstim bir avci dostu sevindirmek cok guzel bir sey 200eroda benden avci dosta corbada tuzumuz bulunsun
TARGET
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Mart 24, 2008, 09:24:51 ÖS »

Sagol Süleyman kardeş, KUCAK DOLUSU SEVGİLER VATANDAN SANA  , Konu gündemde tutulursa katılım devamı sağlanacak arkadaşlar.SİTEDEKİ  ARKADAŞLARIN BU TÜR  KONULARA DAHA DUYARLI OLMASI LAZIM (bu konuda illede maddi destek olmayabilir ama manevi destekde önemli değilmi) ORÇUNUN AÇTIĞI KONUYADA DESTEKLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN   (İNANCA SAYGIYI ÖĞRETELİM) KONUSUNA   
fanatik avcl
Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : Mart 24, 2008, 10:13:42 ÖS »

tesekurler halil kardes bendende vatana butun avkolikci dostlara selamlar tabiki orcun arkadasimlzin peygamber efendimiz icin actigl konuya katilmamlz lazim dunyanin direyi muslumanliktir
İsmail ŞEN
YAZILIM&WEB TASARIM&GRAFİK TASARIM
Onursal Üye
*

SEVİYE = 0

Avkolik {{ Veteriner Sağlık Teknisyeni }}

« Yanıtla #39 : Mart 24, 2008, 10:30:04 ÖS »

benden de karınca kararınca bir 20 ytl yazsak olur mu acaba?Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin arasında toplanamıcak bi para değil...

Saygılarımla...
İsmail ŞEN'in Imzasi
İletişim Tel: 0542 382 58 85
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

AvKoLiK.NeT Veteriner Sağlık TeknisyeniLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
GELİN HEP BİRLİKTE YAPALIM...BİR AVCIYI SEVİNDİRELİM!!!!

Gitmek istediğiniz yer: