|
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 19, 2009, 07:19:38 ÖS » |
|
mehmet kardeşim gökhan hoca bununla ilgili bir cevap verecektir belki ama hoca şu anda doğubeyazıtta askerlik görevinde teskereye geldiğinde ben bizzat yüzyüze konuşup gerçek ne ise anlayacağım ve doğrusu ne ise yapılacağından emin olun benim kızdığım olay bu işi yüzyüze konuşarak halletmek en iyisi çünkü kültürlü okumuş insanların böyle davranmasını yadırgadım hepsi bu hepinize saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 19, 2009, 07:19:38 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 19, 2009, 09:55:57 ÖS » |
|
maşallah uzun ömürlü avı bol olsunlar griffon bunlar galiba yoksa ben yanılıyommu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 19, 2009, 09:55:57 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 23, 2009, 06:27:37 ÖS » |
|
Akın bey ben kimseye yargısız infaz yapmıyorum,yapmamda.Köpeği aldığında hamile idi doğuma 20 gün kalmıştı.Kendisine güvendik verdik.Ama hiç bir şey yokmuş gibi telefonlarda yavruları sattığını söyledi.Yani sözünün eri değil.Aramızda konuşarak halletsek bu yola başvurmazdım.Benim amacım bu güzel ve saygın sitede başka birileride yanmasın. Bu kişiyi burada misafir ettik.Arkadaş olduğumuzu zannettik meğerse yanılmışız.
bak güzel kardeşim şuan askerdeyim ve rastlantı eseri başlığa baktım 1. doğrudur köpeği emetten aldım ve 2 adet enik söz verdim bununla birlikte söz vermeyebilirdim de çünkü köpeğin parasını peşin peşin ödedim ve köpek o zaman zaten hamileydi 2. seni hiç tanımıyorum yüzünü bile görmedim bu konuyu halile adam gibi açıkladdım sen niye olaya dahil oluyorsun anlamış değilim 3. söz verdiğim gibi 2 enik ayırdım adam gibi erkek gibi sözümü tuttum ve köpeklere 3,5 ay baktım aşılarını yaptırdım gelip almanızı söyleyince de fatih bana "ben gelemem yollar karlı sen gel" dedi ben ışınlanıp mı gelecem aynı yol bana da karlı 4. sonra arkadaşlarınız izmire gelmiş ben hala köpekleri elimde tutuyordum satmadım sözümde durdum gelin geçerken uğrayın vereyim dedim yanaşmadınız ben daha napayım sonra da kızdım ve köpekler 1000 tl dedim doğrudur şu an iki yavru da satılmamış ve bendedir değerleri de 5000 tl dir isteyen gelir alır ayrıca adamlığımı sen yargılayamazsın önce kendinize bir bakın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 24, 2009, 08:35:07 ÖÖ » |
|
maşallah ALLAH nazardan saklasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 24, 2009, 04:40:41 ÖS » |
|
Arkadaşlar,görüyorsunuz değil mi? Gökhan bey bu zamana kadar hiç cevap yazısı yazmadı.Demekki söylenenler doğruymuş.Biz hiçbir zaman doğru olmayan şeyleri söylemedik,söylemeyiz de.Tüm avcı camiasına tavsiyem bu gibi insanlara itibar edilmemesi.hepinize saygılar.
bilmeden bol keseden sallama kardeşim. benim yaptığım her harekete verilecek aslanlar gibi bir cevabım vardır için rahat olsun. sizin bu msjları yazdığınız tarihte ben askerim akın abi bunu söylemiş ama anlayan kim sonra da bakın cevap vermemiş bilmem ne diyorsunuz yok öyle havadan sallamak. az sonra yazacaklarıma varsa bir cevabınız erkek gibi yazarsınız sevgili arkadaşlar. bu şahıslar için değil ama sizler için bir açıklama yapma gereği duydum. inş sizi sıkmam. bu arada dün itibariyle tendürek dağından intikalden gelmiş ve hiç uyumadan 3 saaat sıra bekleyip ailemle görüşmemi de sınırlı tutup son 10 dakikamı moral olsun diye hep yazdığım sitelere bir göz atmaya ayırmak istemiştim ve rastlantı eseri bu eski başlığa yazılar yazıldığını ve kalleşçe mesnetsiz, asılsız iddialar ile zan altında bırakıldığımı gördüm ve alelacele bir açıklma yapmaya çalıştım. bu arada şunu da belirteyim şu an bu konuda oldukça sinirliyim ve inş seviyemi bu şahısların seviyesine düşürmeden yazımı yazabilirim. (BU YAZACAKLARIMIN HALİL OKYAYLA KESİNLİKLE BİR İLGİSİ YOKTUR KENDİSİ OLDUKÇA SEVDİĞİM BİR KARDEŞİMDİR ONU BU KONUDAN TAMAMEN AYIRIYORUM) öncelikle ben sadece bu sitede değil, Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP www.avlak.com , Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP www.avcilarinvideosu.com , Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP www.drahthaarturkey.com sitelerinde de aktif olarak yıllardır yazarım ve beni tanıyan tanır bilen bilir. benim ne etikete ihtiyacım var ne de böbürlenmeye. bu gibi şahısların kuyruk acılarını hafifletmek için atmaya çalıştıkları çamurdan da zerre kadar ürkmem. bu sanal avcılık camiasına girdikten sonra alışverişte bulunduğum ve çok güzel dostluklar kurduğum birçok insan oldu. eğer benle alakalı en ufak bir yamuk gören ya da duyan varsa hemen yazsın ilk olarak ne mehmet tavcıyı ne de ismail denen şahsı tanırım bilirim. yüzlerini bile hatırlamıyorum. bir de utanmadan sıkılmadan beni misafir ettiklerini söylüyorlar. doğrudur ben emetten köpek aldım. hem de bir tane değil 2 köpek aldım resimlerde görülen yavruların annesi olan dick de halil okyay aracılğıyla fatih adlı bir şahıstan alınmıştır. beni ve arkadaşlarımı da emette sadece halil okyay misafir etmiştir diğer şahısların tek çayı bile nasip olmamıştır. eğer bu şahısların misafir etme anlayışı buysa eyvallah. ha bunlar asla açıklanmaz ama madem açıklama istiyorsunuz gidin halile sorun bakalım. halil bir nezaket örneği olarak bize otel ayırtmıştı ancak biz hiç tanımadığımız bir kişiye maddi yük olmamak için bu teklifi ısrarla reddederek avcılar kulubünde yattık mı yatmadık mı biz bu kadar ince düşünen insanlarız sizin içiniz rahat olsun
gelelim hamile köpek meselesine: (iş ayan beyan şöyledir bizim her şeyimiz açıktır hodri meydan) ben aydından halil'e internet ilanında bulunan Keş adlı yavru sarıkafa pointer için tel açmıştım ve aynı adreste bir de çok hoş drahthaar vardı. halille görüşmemde bu drahthaarın arkadaşına ait olduğunu ve hamile olduğunu söyledi. neyse ben pointer için hemen yola çıktım ve aynı akşam emete vardım. halil bizi aldı ve o akşam avcılar klübünde sohbet ettik kendisi bizi otele yerleştirmek istedi ama biz üç arkadaştık ve halile yük olmamak amacıyla onun yoğun ısrarlarına rağmen klüpteki tahtaların üzerinde yattık. inanamayan açar halil okyaya sorar. ne o gün ne de sonraki günler bu ikşi şahıs da yoktu bu biiirr.
sabah olduğunda köpeği denemeye gittik resimdeki drahthaar da ordaydı. daha önce köpeğin 2,5 yaşında olduğu söylenmişti ama köpek en az 5 yaşında olduğu belliydi ve netteki ilana köpeğin eski hali konmuştu göz var nizam var. ama bu önemli bir şey değildi benim için yeter ki köpek iyi olsun dedim. sonra hem drahthaarı hem de keş adlı pointeri alarak yola çıktık ben her ihtimale karşı bir yavru daha getirmesini istedim ve şimdiki pointerım Sofiyi de aldık yanımıza ve araziye gittik. Keş hoşuma gitmedi ve Sofiyi beğendim drahthaar da tecrübesini gösteriyordu. bir süre sonra bir kahveye döndük ve drahthaarın sahibi fatih de geldi pazarlığa başladık. önce telde konuştuğumuzda drahtahardan yavru falan istenmemişti hatta yavrunun adı bile geçememişti ama iş pazarlığa gelince benden iki yavru istendi, birisini baba hakkı olarak söz verdiklerini söylediler. mantıken bakıldığında bu beni bağlamaz bu erkek ve dişi köpeğin sahiplerini ilgilendirir. madem böyle sözler verildi o zaman neden köpeği hamileyken satılığa çıkardınız? ya satmayacaktınız ya da yavrularını aldıktan sonra satacaktınız. hem ya köpeğin yavrularının hepsi ölü doğsa ne olacaktı benden yavru mu isteyecektiniz? neyse buna tamam dedim. ne olur ki? sonra bir de kendisi için bir yavru istedi fatih. ben de ona bu köpeği alma sebebimin yavrularından bir iki tanesini satarak maddi yükümü hafifletmek olduğunu açıkça söyledim. nitekim köpeklerin parasını da kredi kartı geçerek ödeyeceğimi söyledim. neyse ben de fatih'e dedim ki "önemli olan köpek değil her zaman görüşürüz dostluğumuz olur. yavruyu da müsait olursam ben getiririm gelemezsem de sen gelir alırsın" diye anlaştık. sonra da ben iki köpeği alarak evime döndüm. bir süre sonra köpek altı yavru doğurdu ve ben de kendilerine haber verip iki yavru ayırdım. kalan yavrunun bir tanesi öldü diğer yavrular da erzurum, afyon ve sakaryaya satıldı. bu arada ben üniversitede öğretim görevlisiyim ve o sıralar kaza geçiren arkadaşımın da derslerine bakmaya başladığım için gelemeyeceğimi söyledim.otobüsler de emete direk gitmiyordu. sonra kütahyaya asker bırakmaya gidecek bir arkadaşı ayarladım ve onunla kendilierini görüştürdüm. buluşma yeri dahi ayarlandı ancak ne varki araba emanetti ve son anda araç sahibi arabaya köpek almayı istemeyince gönderemedim. kendilerini ısrarla davet etmeme rağmen gelmek istemediler. sonra bir gün fatih tel açtığında tekrar davet ettim ancak aldığım cevap karşısında şok oldum. kendisi "yollar karlı, tehlikeli ben gelemem" dedi. sanki ben özel helikopterle gidecem. aynı yol bana da karlı bana da tehlikeli. senin canın nasıl can ise benimki de can. aradan bir süre daha geçtikten sonra bir gece fatih yine aradı ve arkadaşlarının izmire yarışmaya gelceğini söyledi. ben de arkadaşlarının geçerken uğramasını nasıl olsa aydın'ın yol üstü olduğunu söyledim ama onlar güzergahlarını değiştirmek istemediler. o sıra benim de vize haftamdı ve kafamı kaşıyacak vaktim yoktu. aynen söylediğim cümleleri aktarıyorum : "izmir aydın'a 125 km git gel 250 km. zamanım yok arkadaşların bu tartaftan da gidebilirler geçerken uğrasınlar hem çayımı içerler hem de köpekleri alırlar." ve o sırada arkadan çok bilmiş bir ses : " noolcakkk yaaa aydın izmire 80 km geliversin işte" deyince ben çıldırdım ve şunları söyledim: "ben 28 yaşındayım ve 28 yıldır aydın-izmir arası 125 km otobandan da 119 km. çocukluğumdan beri gidip geldiğim yeri bir yabancadan mı öğreneceğim. ayrıca madem çok yakın siz gelin" deyince vatandaşlar güzergah değiştirmeye yanaşmadılar ileri geri konuşmaya başladılar ve ben de tam olarak şöyle söyledim ve tel.i kapattım:
SİZE KÖPEK FALAN YOK. KÖPEKLER 1000'ER TL. GELİN VERİN PARASINI ALIN
bu arada ben bu geçen 3,5 ay zarfında iki köpeğin de aşılarını yaptırdım kuyruklarını kestirdim eğitimleriyle uğraştım bir de beyefendiler tenezzül edip uğramadılar. dediklerimden zerre kadar pişman değilim ve sonuna kadar arkasındayım. ben EFE TORUNUYUM bizim söz ağzımızdan çıkar ERKEK GİBİ ADAMIN YÜZÜNE KARŞI SÖYLENİR. öyle yazma fırsatı olmayan birinin arkasından ileri geri konuşulmaz
unutmadan söyleyeyim köpekler satılmamıştır ve Aydın'dadır. ikisini de ava yeni başlayan öğrencilerime hediye ettim. bu şahıslar hala bu köpekleri almak isterse değerleri 5000 TL dir. parayı verir alırlar
değerli arkadaşlar sizleri sıktığım için k. bakmayın ama zaten zor ve sıkıntılı geçen günlerimin arasında böyle kalleşçe ithamlara maruz kalmak beni çıldırttı ve tüm gece içim içimi yedi. olayı netliğe kavuşturmak istedim.
kalın sağlıcakla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2009, 04:57:34 ÖS Gönderen: Gökhan TÜRK »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 24, 2009, 04:45:42 ÖS » |
|
bu arada akın abicim benim yokluğumda arkamdan kalleşçe ileri geri konuşan bu şahıslara gereken cevabı verdiğin için tşk ederim sen bu şahıslara aldırma abi biz efe torunuyuz oramız buramız oynamaz kal sağlıcakla canım abim Allah'a emanet ol tez zamanda görüşmek üzere k.borluya slm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 24, 2009, 06:25:39 ÖS » |
|
RABBİM SAĞLIKLI VE UZUN AVLAR NASİP ETSİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 08, 2010, 08:09:50 ÖS » |
|
Daha Önce Gökhan Türkün Yazmış oldugu Sayfalarca Yazılara karşılık 'Rıdvan Kocataş'ın Açmış Oldugu ''Ortada Bir İdda Vardı Yanıtlandı'' Konusuna Bu yazıyı Yazmıştım ordan alıntı Yapıp Buıraya Yazıyorum. Çok değerli avcı dostlarım.öncelikle ramazan ayınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Ben fatih kalaycı .Gökhan ,a bu köpeğği veren kişi. Arkadaşlarım ve siz degerli av cı dostlarıma,bukonuyu açıklamaya,mecbur hissettiğim için aramızdaki geçen leri anlatacağım. Daha önce Dostlarımdan Mehmetve İsmail hocam,bazışeyler yazmışlar. Sebep ,Fatih,e yavru borcunu Vermiyorda,Buve başkasitelerde .Yavruların satılık ilanlarıvardiye. Arkadan konuşmamışlar,Gökhan ın askerdeoduğunu nereden bilsinler,bende bilmiyordu
Ben bu internet ortam larında bulunmam.Pekte beceremem zaten. Buköpeği,Kütahya avcılar kulubu başkanı,Ahmet Baysan ,abimden 400tl.te aldım.Birde pointer verdim. Birsezon avlandım . Hayatımda ilk defa bir köpeksattım,oda gökhan türk ,tür. Birçokdefa köpek aldım paraile hepsinide,hediye ettim. Beni emette kime isterseniz sorun.
Köpeğimi çok kızana geliyor vede yavrulatamayacağım için ilk önce arkadaşa hediye ettim. Pointer besleyeceğim diye 1 ay sonra geri getirdi. Köpek satımı ile uğraşan halil arkadaşıma SAtmasını söyledim. Birsüre sonra bu arkadaşlar köpek almak için buraya halilin yanına geldiler. geç vakitlee kadar kulubte,muhabbet ettik. Ertesi sabah Halil benim köpeği arkadaşların görmak istediklerini söyledi. Gördüler,hamile olduğunu söyledim.Hamile olduğunu bildiklerini söylediler.Başka köpeklerede baktılar.
KÖpeği istediler,1000 tl.dedim.(paranın bir kısmıile Yavru alıp babalık hakkını ödeyecektim) Yavrulardan 2 tanesini verelim dediler. Ben ne aydına gelebilirim ,nede Yolunu bilirim dedim. Eğer buraya getirirseniz,hem misafirim olursunuz hem ,ördek avına gideriz dedim. Oda 15 ,Tatilde okullar kapanınca getireyim,zaten başkada tatilinin olmadığını söyledi. Ben de getirmeyeceksen ,1000tl.egergetirirsen 600tl,te veryim dedim.Yanımda Hüseyin duru abim vardı.Öğretmen adam sözünde durur,ver dedi. Kendiside Bizde yamuk olmaz dedi ,verdim götürdüler.
Tatilde yavrular 2.2,5 aylıktı tahminim. Sitelerde Satılık ilan larını görenler,söylediler. tanesini Aradım4 tanesini sattıgını ,4tane daha olduğunu söyledi. Tatilinin az olduğunu ,dersanede ,işlerinin olduğunu bir şekilde ulaştıracağını,söyledi. Birmüdetsonra,Halil yavruların,asker getirecek kişiler tarafından kütahyaya geleceğini söyledi. Gökhan,ı aradım doğru dedi.Ama son anda vaz geçmişler.Getirecek kişiler. AZbir zaman geçtikten sonra,Arkadaslardan 4 kişi.İzmir yarışmasına,gideceklerini,izmir,aydın 100km.civarı olduğunu, oraya yavruları getirirse,Emet,e getirebileceklerini söylediler. Hemen gökhan,ı aradım dedim; 26 Yaşında olduğunu izmirle aydın arası,26yıldır.126km.Oduğunu söyleyerek,Kzgın birsekilde,Telefonda ,100km.Deyen arkadaşlarıma,hakaret,etmeye başladı. Ben de ha 100,ha126 km.getiriver.onlara ver dedim. Kızgınbir şekilde,Araba oraya 30,35tl.civarında parayakar,maddi durumunun okadar iyi olmadığını söyledi. ŞOK olmuştum.Yavruları getirmesi ni ısrar ettim.Ağzım dan enufak bir kötü söz çıkmadı. Yavru felan vermeyeceğini,2 yavru kaldığını 1000tl.Getirirsiniz,yavruları götürürsünüz dedi.
Birdaha ne aradım.ne sordum. Bana köpekte lazım değil. bu tür kişilerde. Köpek dediğin nedirki. 9 Tanesini 1 köpek doğuruyor. Önemli olan İNSANLIK.
Bukonu hakkında ilkve son yazışımdır. Başka konularda Buluşuruz,işallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 09, 2010, 01:30:24 ÖÖ » |
|
Fatih abi Gökhan hocam tanıdığımız bildğimiz ve alışveriş yapmışlığımız olan birisi. Yamuğunu görmedik. Şu tarihte parayı vericem dedi o tarih gelmeden verdi.
Rıdvan Kocataşın atmış olduğu mesajdaki detayları okudum. Bence siz haksızsınız. Önceleri çok ağır ithamlar ve karalamalar vardı. Daha sonra Gökhan hoca mesajı yazdıkdan ve bazı detaylar ortaya çıktıktan sonra ifadelerinizde değişmeye başladı. Önceleri çok ağır ve aşağılayıcı mesajlar yazarken daha sonra üstteki yazdığınız biraz daha hafif ve açıklayıcı mesajınız gelmiştir.
Gökhan hocada askerden geldiğine göre yukarıdaki mesajınıza cevap vereceğini umuyorum. Rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 09, 2010, 01:53:11 ÖS » |
|
ya Allah aşkına nedir bu ithamlar nedir bu hırsınız anlamadım koca koca siyah siyah yazmışsınız siz neyi savunuyorsunuz ben gereken her şeyi en ince detayına kadar anlattım yeterince ve sözlerimde de 1 kelime yalan yoktur bu arada beni bilen bilir içiniz rahat olsun ama uzun süren bir aradan sonra bir daha yazı yazıldığını bir arkadaşım söyleyince bakma gereği duydum ve fatihin yazdıklarına söz hakkım oldu dediğim gibi ben gereken her şeyi daha önce askerdeyken yazdım ve sadece fatihin söylediklerine bir iki cevap vereceğim yoksa dediğim gibi o ayırdığım iki köpek hala buradalar ve almak isteyen buyursun alsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : Şubat 09, 2010, 02:48:02 ÖS » |
|
(madde madde yazayım da ilgili şahsiyetler (!) anlasın)
1. ben askerdeyken ve yazdıklarınıza cevap veremezken bol keseden savuran arkadaşlarınız vardı beni karalamak için estiler ha bire ama cevaplarını alınca sesleri solukları çıkmadı acaba neden ? 2. sevgili fatih kardeşim senin veye başkasının parayla aldığı köpekleri sonra hediye edip etmemesi kimseyi bağlamaz isteyen satar isteyen hediye eder ayrıca benim köpeklerimin yavrularının her batımında da en az dikkat et en az diyorum yarısı değerli kişilere hediye edilir, edilmiştir ve edilecektir gerekeni de satılmıştır üstelik her türlü kolaylık sağlanarak 1 yıl geçmesine rağmen durumu sıkışık olan kişilerden parasını henüz almadığım ve onların durumuna karşılık onları sıkıştırmamak adına köpeklerin parasını istemediğim kişiler de vardır istersen tel no veririm arar konuşursun bilgilernirsin merak edersen listesini de yaparım okursun
3. "KÖpeği istediler,1000 tl.dedim.(paranın bir kısmıile Yavru alıp babalık hakkını ödeyecektim) Yavrulardan 2 tanesini verelim dediler. "
bak şimdi burada kendini ele verdin kardeşim ben sana yazayım da hatırla: para ile yavru alacakmış falan filan sen benden köpeğin babalık hakkını istedin mi istemedin mi? bu da yetmedi bir tane de kendine istedin mi istemedin mi? aslında benim ne zorunluluğum vardı sana yavru vermeye. ben parasını verip (üstelik kredi kartıyla aldık ve faiz ödediğim halde -ki bu beni bağlar ama) almışım köpeği. hamile veya değil farketmez.eşek semeriyle satılr. sen araba alsan motorunu söküp geri vererek mi alıyorsun. ama yine de tamam dedik ve söz verdik. doğrudur ördek avına gelmek istediğimi ve gelirsem hem yavruları getirip hem de av yapabileceğimi dostluğumuzun sürmesini söyledim ve bunu da yukarda yazdım zaten ama dedim ki ben gelemezsem siz gelirsiniz hem çulluk ördek avı yaparız diye konuştuk mu konuşmadık mı?
4. Ben de getirmeyeceksen ,1000tl.egergetirirsen 600tl,te veryim dedim.Yanımda Hüseyin duru abim vardı. diyor fatih . Allah Allah acaba öyle miydi? diyor kendisi
ben sana hatırlatayım değerli kardeşim köpeğe sen 800 istedin. halil kendi köpeğine 750 istedi ve senin köpeğinin pazarlığına da kesinlikle karışmadı prof. bir şekilde haklı olarak. ve orada yukarıda da yazdığım gibi şu an ismini hatırlamadığım avcı bir abi vardı ve araya girdi. sağolsun. çünkü biz köpeklerin ikisine ödeyebileceğimiz toplam rakamın 1200 civarı olduğunu söyledik o abi de araya girdi ve senin köpeğin için 600'e halilin köpeği için de 650 ye anlaşmadık mı bu arada sen babalık hakkı için söz verdiğini söyleyince ben sana (mecbur olmadığım halde) tamam dedim mi demedim mi? ve sonra sen kendine de fazladan bir tane istedin mi istemedin mi?
5. Tatilde yavrular 2.2,5 aylıktı tahminim. Sitelerde Satılık ilan larını görenler,söylediler. tanesini Aradım4 tanesini sattıgını ,4tane daha olduğunu söyledi. Tatilinin az olduğunu ,dersanede ,işlerinin olduğunu bir şekilde ulaştıracağını,söyledi. Birmüdetsonra,Halil yavruların,asker getirecek kişiler tarafından kütahyaya geleceğini söyledi. Gökhan,ı aradım doğru dedi.Ama son anda vaz geçmişler.Getirecek kişiler.
bu kısmı doğru. ben gelemyince sizi davet ettim siz de gelemeyiz dediniz ve o ara bizim arkadaşın komşularından bir kişi kütahyaya askere gidecekti ve ailesi de onu starex minibüs ile götürecekti ve arabanın soförlüğünü de bizim arkadaş yapacaktı. arkadaşa söyledim tamam dedi hem emete de gitmiş oluruz dedi. ben de her şeyi ayarladım hatta son dakikaya kadar köpeklerin uyutucu ilaçlarını bile içirdim. ancak son dakikada askere gidecek çocuğun annesi arabada köpek istemeyince (yolculuk sabaha karşı olacağından gürültü olur diye) maalesef ortada kaldık halil bunu an an bilir.
(bu arada köpekler 3.5 aylıktı ve aşıları kuyruk kesimleri masrafları da tarafımdan kendi köpeklerimmiş gibi karşılanmıştı) ayrıca ben sana 4 köpek kaldı demedim. 4 köpek var 2'si senin dedim aradaki farkı kaçırma
6. AZbir zaman geçtikten sonra,Arkadaslardan 4 kişi.İzmir yarışmasına,gideceklerini,izmir,aydın 100km.civarı olduğunu, oraya yavruları getirirse,Emet,e getirebileceklerini söylediler.
Hemen gökhan,ı aradım dedim; 26 Yaşında olduğunu izmirle aydın arası,26yıldır.126km.Oduğunu söyleyerek,Kzgın birsekilde,Telefonda ,100km.Deyen arkadaşlarıma,hakaret,etmeye başladı. Ben de ha 100,ha126 km.getiriver.onlara ver dedim. Kızgınbir şekilde,Araba oraya 30,35tl.civarında parayakar,maddi durumunun okadar iyi olmadığını söyledi. ŞOK olmuştum.Yavruları getirmesi ni ısrar ettim.Ağzım dan enufak bir kötü söz çıkmadı. Yavru felan vermeyeceğini,2 yavru kaldığını 1000tl.Getirirsiniz,yavruları götürürsünüz dedi.
bir gece fatih beni aradı ve dedi ki arkadaşlarımız köpek yarışmasına gelecekler köpeği izmire götürü müsün dedi. ben de dersaneden çıkamadığımı (sana söyledim ama ki dersaneye giden .çocuklara sorsaydın öğrenirdin dersanelerin tatili pzartesi günüdür ve en yoğun günleri tüm grupların ders aldığı haftasonudur nasıl çıkayım bir stajyer öğretmen olarak sen söyle bakalım) söyledim ve otobüse vereyim dedim istemediler. dedim ki arkadaşların buradan geçsin giderken denizli- buldan tarafından giderler bir şey değişmez deyince arkadaşları buna yanaşmadılar sesleri arkadan geldiği için net duydum hepsini ve bir kalktı dedi ki "yaa aydın-izmir 70-80 km getiriversin noolcek yyaa" deyince benim ne kadar cinler varsa tepeme çıktı
ben de " bak kardeşim ben 26 yaşımdayım ve yıllardır gider gelirim. izmir-aydın 125 km. durumum da yok zaten dersaneden de çıkamam haftasonu arkadaşların uğrasınlar geçerken alsınlar" dedim mi demedim mi? madem izmir-aydın arası o kadar kısaydı da neden zahmet etmediler de ayaklarına teslim istediler ? ben neden olduğunu söyleyeyim anlayış aynı çünkü ben sizi davet ettiğimde " ya yollar karlı biz gelemeyiz sen getir" dediniz sanki ben şahsıma ait karsız tertemiz yoldan geleceğim.bana yollar tehlikesiz. işte anlayışınız bu
bunları üst üste koyunca sabır taşı çatlayan bir insan olarak da köpek olmadığını ve isteyenin köpekleri 1000 tl vererek alabileceğini söyledim. doğrudur. ve sözümün de aslanlar gibi arkasındayım
7. Bana köpekte lazım değil. bu tür kişilerde. Köpek dediğin nedirki. 9 Tanesini 1 köpek doğuruyor. Önemli olan İNSANLIK.
demiş fatih. eyvallah önemli olan insanlık tabi ve biz bu alışverişte insanlık adına dersimizi çıkardık. bu tür kişiler dediğin kişinin yarısı olabilsen senin için bir erdem olur sevgili kardeşim. bir de sana köpek lazım değilse de neden fazladan fazladan istedin yavruları hem de elinde 8 aylık yavrun olmasına rağmen. dur söyleyeyim : satıp hem anadan hem de beleş alacağın yavrudan kazanmak için.
ha bu arada insanlıktan bahsediyorsun ama sen bana baba olarak bir drahthaar göstermiştin ama köpeği neyle çiftleştirdiysen ya da kendisi mi çiftleşti sen sakladın 2 tanesi de beyaz çıkmıştı birisini zaten pointerdan ayıramazsın istersen resimlerini yayınlayayım baksın herkes insanlık anlayışını görsün senin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2010, 05:33:39 ÖS Gönderen: Gökhan TÜRK »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 09, 2010, 03:07:06 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Şubat 09, 2010, 03:12:17 ÖS » |
|
ÖNEMLİ NOT: bu konu hakkında gerekenden çok fazla açıklama yaptım. bu yüzden hatalı olmadığımı düşündüğüm bu konu hakkında ne kadar karalama çalışması yapılırsa yapılsın bir daha cevap vermeyeceğim. o günden bugüne avcılık camiasında kendi meşrebimce birçok alışverişimiz oldu dostluklarımız oldu ve hala da devam eder. beni bilen bilir. alışverişlerimi ve özellikle de bu ırk için çalışmalarımı bilirler. onun için daha da söz demem ve demeyeceğim. herkes kendi yerinde sağolsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 09, 2010, 09:25:20 ÖS » |
|
Gökhan hocam yukarıda Fatih bey konu hakkında bu konu hakkında son yazışım demiş. Bence de son yazısı olsun. Çünkü kimin haklı kimin haksız olduğunu anladık iyice. O resimdekide kurzhaar, drahthaar kırması. O yavrulardan biriside Ispartaya geldi. Drahthaarla alakası yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 09, 2010, 10:08:45 ÖS » |
|
Öncelikle Mrblar Sitenin eski üyelerindenim bilen bilir..Fatih Kalaycıyı cok yakından tanırım alışverişinizden de gayet haberdarım burası emet küçük yer ne oldu ne bitti herkes bilir.Sayın Gökhan Türk, Fatih Kalaycı Şu zamana dek Bidefa Köpek Sattı. Az Ve Öz konuşucam Sizinle Fatih Kalaycının Aranızda geçenleri Özetliyeyim sana hatırlatayım istersen; Pazarlık konusunda en başlangıç olarak ne konuşuldu? 2 yavru istedi Demi gökhan Türk. Şimdi 6.bin üyenin şahit oldugu bir forumda sana soruyorum pazarlık bozma olurmu? Bir Kere sayfa sayfa yazılar yazıyorsun amacın ne amacın kendinin haklı oldugunu mu göstermek Pardon ama çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz dımı? Fatih Kalaycı Dediğin İnsan Senin yaşından fazla Köpek Beslemiştir Hiç şüphesiz..Avladığı avları çuvallsan Taşıyamazsın.Hayatında bu tür yapılan yamukları kaldıramaz şahsen kendisini tanırım konudan çok önceden beri haberdarım, kendim Avcı Değilim Taa eskilerden üyelerdenim başındada dediğim gibi.. Forumda gerçekten yalanları dolanları ortaya çıkarmak istiyorsak buyrun hodri meydan Gökhan türk.. En başında Kaybediyosun sen Zaten Pazarlık yapıpta sonradan köpekleri vermemezlik olurmu yha. Fatih Kalaycı sana köpeğinin değerinin altında vermişken (karnında yavrularıyla) sen aydından izmire 30 liranın lafını ettin(arabanın gaz parası). Herneyse Haram Olsun Der Geçer Fatih Abim.Bu yazdıklarımı görse bana kızacak ama napayım fatih abi, bişeyleri anlayınca kimin haklı kimin haksız oldugunu görüyorum. Fazla Lafa Söze Gerek yok Eğer avcı Ruhun Olsaydı Avcıya Saygı Duyardın.Sen avcı değilsin Sen Ticarete dökmüşsün işi.Fatih Kalaycı Gerçek bi avcıdır Gerçek bi Drahtaar'cıdır, Sen avcılığı nette yaparsın o dağda. Bütün avcı arkadaşlarıma selamlar K.bakmayın baş ağrıttıysak affola.Saygılarımla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2010, 11:00:24 ÖS Gönderen: Cemal ALTINSOY »
|
|
|
|
|
|