Öncelikle Mrblar
Sitenin eski üyelerindenim bilen bilir..Fatih Kalaycıyı cok yakından tanırım alışverişinizden de gayet haberdarım burası emet küçük yer ne oldu ne bitti herkes bilir.Sayın Gökhan Türk, Fatih Kalaycı Şu zamana dek Bidefa Köpek Sattı. Az Ve Öz konuşucam Sizinle Fatih Kalaycının Aranızda geçenleri Özetliyeyim sana hatırlatayım istersen;
Pazarlık konusunda en başlangıç olarak ne konuşuldu? 2 yavru istedi Demi gökhan Türk.
Şimdi 6.bin üyenin şahit oldugu bir forumda sana soruyorum pazarlık bozma olurmu?
Bir Kere sayfa sayfa yazılar yazıyorsun amacın ne amacın kendinin haklı oldugunu mu göstermek Pardon ama çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz dımı? Fatih Kalaycı Dediğin İnsan Senin yaşından fazla Köpek Beslemiştir Hiç şüphesiz..Avladığı avları çuvallsan Taşıyamazsın.Hayatında bu tür yapılan yamukları kaldıramaz şahsen kendisini tanırım konudan çok önceden beri haberdarım,
kendim Avcı Değilim Taa eskilerden üyelerdenim başındada dediğim gibi..
Forumda gerçekten yalanları dolanları ortaya çıkarmak istiyorsak buyrun hodri meydan Gökhan türk..
En başında Kaybediyosun sen Zaten Pazarlık yapıpta sonradan köpekleri vermemezlik olurmu yha.
Fatih Kalaycı sana köpeğinin değerinin altında vermişken (karnında yavrularıyla) sen aydından izmire 30 liranın lafını ettin(arabanın gaz parası). Herneyse Haram Olsun Der Geçer Fatih Abim.Bu yazdıklarımı görse bana kızacak ama napayım fatih abi, bişeyleri anlayınca kimin haklı kimin haksız oldugunu görüyorum.
Fazla Lafa Söze Gerek yok Eğer avcı Ruhun Olsaydı Avcıya Saygı Duyardın.Sen avcı değilsin Sen Ticarete dökmüşsün işi.Fatih Kalaycı Gerçek bi avcıdır Gerçek bi Drahtaar'cıdır, Sen avcılığı nette yaparsın o dağda.
Bütün avcı arkadaşlarıma selamlar K.bakmayın baş ağrıttıysak affola.Saygılarımla
Süleyman bey yukarıda Gökhan bey sizin sorduklarınıza cevap vermiş zaten. Lütfen okursanız burada yazdıklarınızın laf üretmek olduğunu görürsünüz.