WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:51:06 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git

Gönderen Konu: YENİ PANZERLER KARŞINIZDA  (Okunma Sayısı 3557 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat PAMUK
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #45 : Şubat 09, 2010, 10:13:47 ÖS »

Öncelikle Mrblar
Sitenin eski üyelerindenim bilen bilir..Fatih Kalaycıyı cok yakından tanırım alışverişinizden de gayet haberdarım burası emet küçük yer ne oldu ne bitti herkes bilir.Sayın Gökhan Türk, Fatih Kalaycı Şu zamana dek Bidefa Köpek Sattı. Az Ve Öz konuşucam Sizinle Fatih Kalaycının Aranızda geçenleri Özetliyeyim sana hatırlatayım istersen;
Pazarlık konusunda en başlangıç olarak ne konuşuldu?  2 yavru istedi Demi gökhan Türk.
Şimdi 6.bin üyenin şahit oldugu bir forumda sana soruyorum pazarlık  bozma olurmu?
Bir Kere sayfa sayfa yazılar yazıyorsun amacın ne amacın kendinin haklı oldugunu mu göstermek Pardon ama çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz dımı? Fatih Kalaycı Dediğin İnsan Senin yaşından fazla Köpek Beslemiştir Hiç şüphesiz..Avladığı avları çuvallsan Taşıyamazsın.Hayatında bu tür yapılan yamukları kaldıramaz şahsen kendisini tanırım konudan çok önceden beri haberdarım,
kendim Avcı Değilim Taa eskilerden üyelerdenim başındada dediğim gibi..
Forumda gerçekten yalanları dolanları ortaya çıkarmak istiyorsak buyrun hodri meydan Gökhan türk..
En başında Kaybediyosun sen Zaten Pazarlık yapıpta sonradan köpekleri vermemezlik olurmu yha.
Fatih Kalaycı sana köpeğinin değerinin altında vermişken (karnında yavrularıyla) sen aydından izmire 30 liranın lafını ettin(arabanın gaz parası). Herneyse Haram Olsun Der Geçer Fatih Abim.Bu yazdıklarımı görse bana kızacak ama napayım fatih abi, bişeyleri anlayınca kimin haklı kimin haksız oldugunu görüyorum.
Fazla Lafa Söze Gerek yok Eğer avcı Ruhun Olsaydı Avcıya Saygı Duyardın.Sen avcı değilsin Sen Ticarete dökmüşsün işi.Fatih Kalaycı Gerçek bi avcıdır Gerçek bi Drahtaar'cıdır, Sen avcılığı nette yaparsın o dağda.
Bütün avcı arkadaşlarıma selamlar  K.bakmayın baş ağrıttıysak affola.Saygılarımla

Süleyman bey yukarıda Gökhan bey sizin sorduklarınıza cevap vermiş zaten. Lütfen okursanız burada yazdıklarınızın laf üretmek olduğunu görürsünüz.
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« Yanıtla #45 : Şubat 09, 2010, 10:13:47 ÖS »

VONKUJO
Murat PAMUK
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #46 : Şubat 09, 2010, 10:16:41 ÖS »

Ben şöyle diyorum. Aradaki insanların yanlış anlatımları falan tarafların birbirilerini yanlış anlamalarına sebep olmuş. Dediklerinize göre Fatih abi doğru dürüst ve sözünde birisi. Benimde tanıdığım bildiğim gökhan hocamda öyle birisi. Bence dürsüt ve temiz iki tarafın karşılıklı tekrar görüşmelerive konuşmaları gerekmekte. Bizlerde iki tarafın yanlış anlaşılmasını tartışıyoruz gibi geliyor.
İsmail TAVACI
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #47 : Şubat 09, 2010, 10:44:15 ÖS »

gökhan bey biz sadece fatih kardeşimizin bu konuda kendisinin aldatılmış olduğunu, mağdur olduğunu yakinen bildiğimiz için yazdık.Sen ise bizi her şeyle suçladın( biz aydınlıyız efe torunuyuz. yok sizi tanımam görmedim.Benibilen bilir gibi ) Biz o.. torunumuyuz biz yalan mı söylüyoruz. Bunu mu demek istiyorsun?
Madem İzmire geldiler.İşin çoktu. Neden 30 tl arabanın gaz parasının lafını ettin?
İzmirdeki arkadaşlar gaz parasını verirler dediğinde beraberdik sen neden yavrular 1000 lira parayı verirsiniz yavruları götürürsünüz dedin?
Biz senin ne olduğunu öğrendik yakında herkes öğrenir.
İsmail TAVACI'in Imzasi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

SEVİYE = 141

« Yanıtla #48 : Şubat 10, 2010, 12:58:07 ÖÖ »

Arkadaşlar özür dileyerek konuyu kilitliyorum..Söylenen söylendi ve bundan sonrasının kırıcı tavırlar getireceğine inanıyorum..Lütfen birbirimize kırıcı değil yapıcı olalım.Her ne olursa olsun zamanla herşey yoluna girer...Bir zamanlar bir arkadaşımın dediği güzel bir söz ile selamlarımı sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz... "Su akar yatağını bulur"
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

SEVİYE = 141

« Yanıtla #49 : Şubat 10, 2010, 12:58:28 ÖÖ »

Konu AvkoliK.NeT   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
forum kuralları
  gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...

Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
YENİ PANZERLER KARŞINIZDA

Gitmek istediğiniz yer: