|
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2009, 07:13:45 ÖS » |
|
draahtar olsunda çamurdan olsun kardeş yavrular gerçek çok güzel tüyleri kadar av vurursun inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2009, 07:13:45 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 20, 2009, 05:21:37 ÖS » |
|
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim ama bu gökhan denilen şahıs emetten bir arkadaştan bu köpeği aldı. Pazarlıkta 2 tane yavru vardı. Ancak enikler doğunca hiç bir şey olmamış gibi vermeyeceğini söyledi.Şimdi de fotoğrafları yayınlamış.Kendisi üzülerek ifade ederim ki benim gibi öğretmen camiasındandır.Bu gibi kimseler yüzünden kendi öğretmenliğimden utanıyorum.Tekrar tekrar tüm av kolik camiası ve eğitimcilerden özür diliyorum. Bu gibi kişilere itibar etmeyiniz. Belki bir açıklaması vardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 20, 2009, 05:41:44 ÖS » |
|
ismail hocam muhakkak bir açıklamasını yapacaktır gökhan hocam ve muhakkak açıklamasıda vardır gökhan hocamın böyle bir şey yapacağını hiç düşünmüyorum kendisi adam gibi adamdır ya sen yanlış biliyorsundur yada bir yanlış anlaşılma olmuştur böyle konuları lütfen bu şekilde burada paylaşmasak yerinde olur diye düşünüyorum sizi tanımıyorum ama gökhan hocayı tanıma fırsatım oldu sözünün eri bir adam hüküm vermek yargısız infaz yapmak ne size yakışır ne başkalarına yanlış anlaşılma var bu işte diyorum bu konuya yorum yaptığım içinde varsa bir yanlışl özür diliyorum ve gökhan hocam gereken cevabı verir zaten saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 20, 2009, 05:44:58 ÖS » |
|
bu tür olaylara şahsın kendisi cevap verir ise daha güzel olur dostlar ismail hocamı da ben yakından tanırım,durup dururken bu şekilde bir şey yazacağını zannetmiyorum dostlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 20, 2009, 05:52:24 ÖS » |
|
evet arkadaşım canın yanmasa böylebir cözüm yoluna başvurmazdın ama siz bunu aranız konusarak helletmeye calış sanız daha iyi olurdu. Arkadaşlar hepinizden özür dilerim ama bu gökhan denilen şahıs emetten bir arkadaştan bu köpeği aldı. Pazarlıkta 2 tane yavru vardı. Ancak enikler doğunca hiç bir şey olmamış gibi vermeyeceğini söyledi.Şimdi de fotoğrafları yayınlamış.Kendisi üzülerek ifade ederim ki benim gibi öğretmen camiasındandır.Bu gibi kimseler yüzünden kendi öğretmenliğimden utanıyorum.Tekrar tekrar tüm av kolik camiası ve eğitimcilerden özür diliyorum. Bu gibi kişilere itibar etmeyiniz. Belki bir açıklaması vardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 20, 2009, 08:35:41 ÖS » |
|
Akın bey ben kimseye yargısız infaz yapmıyorum,yapmamda.Köpeği aldığında hamile idi doğuma 20 gün kalmıştı.Kendisine güvendik verdik.Ama hiç bir şey yokmuş gibi telefonlarda yavruları sattığını söyledi.Yani sözünün eri değil.Aramızda konuşarak halletsek bu yola başvurmazdım.Benim amacım bu güzel ve saygın sitede başka birileride yanmasın. Bu kişiyi burada misafir ettik.Arkadaş olduğumuzu zannettik meğerse yanılmışız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 21, 2009, 01:16:07 ÖS » |
|
avları bol olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 21, 2009, 04:13:33 ÖS » |
|
GÖKHAN KARDEŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN İNŞALLAH ANALI DANALI SAĞLIKLI BÜYÜRLER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 21, 2009, 05:21:59 ÖS » |
|
Avları bol olsun Manisadan selam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 21, 2009, 05:26:19 ÖS » |
|
Mahşallah ,yavrular harika ömürleri uzun,avları bol olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 22, 2009, 01:10:49 ÖÖ » |
|
cok guzel keratalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 22, 2009, 09:34:58 ÖÖ » |
|
Bunlar bizim gerçek panzerlerden daha güzel sahibine bağışlasın selam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 24, 2009, 11:15:03 ÖS » |
|
tüm avkolik camiasından özür dileyerek söylüyorum ki... ismail hocama bende yürekten katılıyorum.bir insan önce dürüst olmalı,sözünün eri olmalı.o arkadaş emete geldiğinde biz onu dost bildik,inandık güvendik çünkü öğretmen idi.öğretmen dediğin toplumun bence en saygın ve güvenilir kişisidir. bende bir öğretmen olarak diyorum ki ,o arkadaş öğretmenlerin yüz karasıdır.hem mesleğine hemde kendisine güvenenlere ihanet etmiştir.böyle insanların avkolik gibi dostların bir arada bulunduğu sitede bence yeri yoktur. saygılarımla....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 24, 2009, 11:19:12 ÖS Gönderen: Mehmet TAVACI »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 25, 2009, 01:22:02 ÖS » |
|
Gökan hoca sen bu söylenenlere bir cevap yazmıyacakmısın, bak insanların iddaaları var seninle ilgili. Şimdi bak güzel kardeşim bizde bir laf var, ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Sen en iyisi konuya bir açıklık getir de, bizler de işin aslını bir öğrenelim nedir bu anlaşmazlık. Eğer bir açıklama yapmaz isen ozaman insanlar hakkında pekte iyi şeyler düşünmeyecekler. Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 19, 2009, 11:15:24 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar,görüyorsunuz değil mi? Gökhan bey bu zamana kadar hiç cevap yazısı yazmadı.Demekki söylenenler doğruymuş.Biz hiçbir zaman doğru olmayan şeyleri söylemedik,söylemeyiz de.Tüm avcı camiasına tavsiyem bu gibi insanlara itibar edilmemesi.hepinize saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|