|
|
 |
« : Temmuz 28, 2010, 10:35:06 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP yeni yavru drahtharım nazi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP nazi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP damızlığım tina Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP zeus Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP hektor Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP rozi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP liza Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Temmuz 28, 2010, 10:35:06 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2010, 11:18:12 ÖS » |
|
abi herbirine maşallah avcı adamda avcı köpek olur abi sende olmucakta kimde olucak herdaim bütün güzellikler seninle olsun valla ben pointer aşığıyım kara kafayı bi başka beyendim kal sağlıcakla abi selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2010, 11:41:19 ÖS » |
|
formunu kaybetmemişsin komutanım aynen devam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2010, 12:25:42 ÖÖ » |
|
Oktay abi her ne kadar İbrahim komutanım senin kurzhaarlara takılıp kurtluzaar desede maşallah herbiri birbirinden güzel tüyleri kadar avları olsun.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2010, 12:27:03 ÖÖ » |
|
abi herbirine maşallah avcı adamda avcı köpek olur abi sende olmucakta kimde olucak herdaim bütün güzellikler seninle olsun valla ben pointer aşığıyım kara kafayı bi başka beyendim kal sağlıcakla abi selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2010, 08:15:18 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2010, 08:21:07 ÖÖ » |
|
komutanım köpeklerinin maşallahı var allah nazardan saklasın siteyi paylaşım adına çoşturuyorsun ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 29, 2010, 02:30:08 ÖS » |
|
komutanım maşallah hepsi çok güzel,rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 29, 2010, 07:16:06 ÖS » |
|
Abicim köepeklerin maşallahı var. Allah nazardan saklasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2010, 07:57:13 ÖS » |
|
Oktay Komutan sen bize Çin işkencesi yapmak içinmi geldin kardeşim.Herşey var avsa av köpekse köpek.Adana lıyık Allahın adamıyık dersin.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ardeşim herşe gönlünçe olsun avınız muhabetiniz bol olsun. Selamlar kardeşim.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2010, 11:35:50 ÖS » |
|
değerli avcı kardeşlerim yorumlarınız için teşekkürler 1987 den beri sürekli ava giderim naçizane tecrübem bana şunu öğretti.avı yaptıran köpektir avcı değil..o günden beri hemen hemen her cins köpeği besledim.ve şunu öğrendim köpek av yapan avcıdan av yapan köpekten alınır..yıllar içinde çok kazıklandık kandırıldık ama şükür ki en sonunda mükemmel damızlıklara ulaştık .bu yıl köpeklerimin çok mükemmel avlarını yaptım muhteşem anlar yaşadım.5 kişilik ekiple 7 köpeğe bakıyoruz ama hiç bir köpeğimiz yatamıyor illaki avda... av yapmayanın avcı olmayanın benle işi olmaz zaten.. buranın avları çok sert ve zor koşullarda yapılmaktadır oresimler alın ve taban etiyle özdeştir..kışın fıratın suyu eksi 15 derece oluyor ve vurulan onlarca ördek için köpekler defalarca bu suya giriyor.. ben girecek değilim herhalde.sonuçta gelip m isafirim olacak arkadaşlara tavsiyem bir ay önceden komando eğitimine başlasınlar..sonra yan yattı çamura battı anlamam lastiğiniz yolda patlar eminimki çok güzel anlar ve avlar yaşayacağız.hepinize kucak dolusu selamlar.hoşçakalın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 29, 2010, 11:54:53 ÖS » |
|
değerli avcı kardeşlerim yorumlarınız için teşekkürler 1987 den beri sürekli ava giderim naçizane tecrübem bana şunu öğretti.avı yaptıran köpektir avcı değil..o günden beri hemen hemen her cins köpeği besledim.ve şunu öğrendim köpek av yapan avcıdan av yapan köpekten alınır..yıllar içinde çok kazıklandık kandırıldık ama şükür ki en sonunda mükemmel damızlıklara ulaştık Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP tebrik ederim abim olay budur dahada söz gerek yok abim işallah allahım bir aksilik vermesse gelicem lastik patlar beyzin biter bende anlamam tam gaz ileri durmak yok avlara avlaklara selamlar abim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 30, 2010, 07:38:19 ÖÖ » |
|
Hepsi birbirinden güzel fotolar... Paylaşım için teşekkürler,köpeklerinizede Maşallah demek istiyorum... Bende fırsat kolluyorum,misilleme olması için böyle bir konu açacağım inşallah... Selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 30, 2010, 02:33:35 ÖS » |
|
Sevgili Komutanım canım abim maşallah harika kareler... Söylediğin bombaları bensiz mi patlattın yoksa ya da bu konular patlamanın ilk sesleri mi  Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 30, 2010, 02:41:56 ÖS » |
|
Ya bırakın arkadaşlar hala KURTLU ZAAR ların ismi geçiyor. Köpek dediğin pointerdir POİNTERRR... Abim çok maksatlı köpek olan kurzhaarların gerçekten harika. İnşallah senin köpeklerden 1 tanede ben edineceğim. Yine harika resimler harika avların görüntülerini atmışsın. En kötü günlerin böyle geçsin abim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|