|
|
 |
« : Ocak 12, 2009, 09:46:56 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP CUMARTESİ SAAT4 DE DÜŞTÜK KULA YOLLARINA KEKLİK AVINA KAPANIŞ İÇİN,AMA AVLAĞA BİZDEN ÖNCE BAŞKA AVCI ARKADAŞLAR GİRMİŞ BAŞLAMIŞ AVLANMAYA TAM ÜMİDİ KESMİŞKEN BENİM REX İN PİPER BAŞLADI ÖTMEYE BİRDE BAKTIM FERMADA TEK KEKLİK KALKTI ODA GİRDİ TORBAYA.BİZEDA KALDI SADECE SOFRAYI KURUP GÖVEÇTE KUZU KAVURMA YAPMAK,HA BU ARADA BENİM REX LE NEVZAT ARKADAŞIMIN BARBİ EŞLEŞTİLER 2 AY SONRA NASİPSE NUR TOPU GİBİ İNGİLİZLERİMİZ OLACAK İNŞALLAH.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 12, 2009, 09:46:56 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2009, 09:51:37 ÖS » |
|
Maşallah enikleriniz sağ salim dünyaya gelir inşallah. Muhabbetiniz daim olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2009, 09:58:01 ÖS » |
|
vedat abi resimde 5 kişisiniz 6 cı yavru benim söylemedi deme aibmizsin manisalısın kardeşine bi kıyak yaparsın değilmi ? herşey gönlüne olsun en güzel avlar sizin olsun babamla gittik bu hafta kanat görmedik hiç olmaz sa siz bir keklik görmüşünüz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2009, 10:34:12 ÖS » |
|
oo vedatçım valla mükemmel görüntüler. vedat erken kalkan yol alır demiş atalarımız abi sen erken kalkıp merada rex le yan gelip yatmışsınız yaw Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP görüntüler herşeyi söylüyor.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP neyse abim işin şakasıda av olmasada dostlarla güzel bir gün olmuş. pazar akşamıda sizin ordan bozyaka dan geçerken erkan abiyle kulaklarını çınlattık. allah emanet kardeşim izmirden selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 12, 2009, 10:43:03 ÖS » |
|
abi co guzel gun gecirmissiniz fotolar herşeyi anlatıyo av bahane dostluk sahane başka söze gerek yok sanırım rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 12, 2009, 10:48:13 ÖS » |
|
sağolun arkadaşlar hepinize teşekkürler,fevzi abi niye uğramadınız yanıma ya bi yorgunluk çayı söylerdim yani Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP herzaman beklerim abi herkes gelsin .rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 12, 2009, 11:26:21 ÖS » |
|
vedat abi yavru konusunda bişey demedi ? selam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 12, 2009, 11:27:27 ÖS » |
|
sağolun arkadaşlar hepinize teşekkürler,fevzi abi niye uğramadınız yanıma ya bi yorgunluk çayı söylerdim yani Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP herzaman beklerim abi herkes gelsin .rastgele
erkan abi çok yorulmuş yolun karşısına nasıl geçeriz diyodu Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ee yaşlılık abim normaldir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 13, 2009, 08:54:40 ÖÖ » |
|
erkan abiye yaşlı diyosun ha fevzi abi duymasın sakın Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP vurur valla bak.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 13, 2009, 09:16:37 ÖÖ » |
|
anıl kardeşim yavrular için konuşmak erken bi doğsunlar sağsalim isteyen çok arkadaş var zaten hepsini avcı arkadaşlara dağıtıcam fazlalık olursa söz veriyorum sanada bi sarı kafa veririm kardeşim,senin gibi genç arkadaşımı kırmam anılcım inşallah nasip artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 13, 2009, 10:02:16 ÖÖ » |
|
vedat kardeşim marko paşa bile böyle yatamaz bizde avın son günü diye beygir gibi dolaştık zahmetimize deydi 4 keklik 3 çulluk aldık bir sene bunun muhabbetini yapıcaz artık geçermi bilmem gel 2009-2010 gel çok uzun zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2009, 10:06:49 ÖÖ » |
|
gördüm ibrahim abi pazar günü maşallah kekliklerde tavuk gibi 4 keklik 3 lökeşe çok güzel av olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|