|
|
 |
« : Şubat 12, 2010, 10:40:46 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Şubat 12, 2010, 10:40:46 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2010, 11:02:18 ÖÖ » |
|
yaşa sen vedat maşallah bulmuşsunuz lökeşeleri, bizde mehmet abiyle aynı gün osmancığın arkalarını aradık, gediz taşıp manisa ovasını sular basmış, görüntüler içler acısıydı, biraz ava geç başladık, kopaycılar biraz canımızı sıktı, adamlar hala çatır çatır bağırttırıyolar köpekleri. onlardan kaçan bir tavşan benim önüme denk geldi, tekrar gerisin geriye kaçtı umarım bulamamışlardır, bizim açımızdan ilginç ve çok güzel bir gündü sizin kadar kuş göremesekte toplamında 5 lökeşe gördük, bunun yanında az daha Allah korusun kızımızı koca bir azılıya çarpturuyodum, 10 numaraları yapıştırdım Allahtan çalıdan kaçamayan köpeği bırakıp kaçtı, manisadaki dostlarımıza selamlar rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2010, 11:12:13 ÖÖ » |
|
Vedat abi senin kuşların işi tamamdır Fevzi abim olaya hemen el attı....  ) Ayrıca msada oturan turuncu berelki abi ne bakış atmış öyle  Elinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2010, 11:25:49 ÖÖ » |
|
YAW FEVZİ ABİ SEN MANİSAYA AVA GELİYOSUN BANA HABER VERMİYOSUN,TAKIL BANA HAYATINI YAŞA ABİM YA ,ÇULLUK BOL BU SENE ,GEÇEN HAFTADA 4 KUŞ VURDUK ERKAN ABİM 2,BEN 2 ,DOMUZLARLA UĞRAŞMA FEVZİ ABİCİM  )))))SEBO NUN DEDİĞİ GİBİ ABİ YANINDA 1/2 TANE DOMUZ KURŞUNU BULUNDUR ABİ ŞAKA Bİ YANA DAĞLAR AZILI DOLU VALLA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2010, 11:30:06 ÖÖ » |
|
vedatçım zorla domuzcu yapacaklar bizi yaw , dostum mehmet abiyle muhabbetiniz geçti iştesinizdiy diye rahatsız etmek istemedik, ,nşallah bir dahaki sefere beraber çulluk koştururuz, avınız her daim bu şekilde bereketli olsun selamlar rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 12, 2010, 11:34:51 ÖÖ » |
|
Vedatcım yarın sabah erken kalk... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Kulübümüz YABAN AVCILIK üyelerine kucak dolusu selamlar bereketli olsun rastgele...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 12, 2010, 12:04:57 ÖS » |
|
vedat kardeşim maşallah cullukları kapmışsınız ğüzel paylaşımın için teşekürler ............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 12, 2010, 01:37:56 ÖS » |
|
Maşallah güzel av olmuş Vedat abi kenardan kuş salmıyosunuz ki çulluk avının tadını çıkaralım Recep abi karadeniz kıyılarını sizde ege kıyılarını almışınız hiç bişey bulamazsanız korkutup kaçırıyosunuz  Fevzi abi genemi kayboldun sen  Erkan abiye diyimde sana göz kulak olsun ben bi kaybolma vakası daha hatırlıyorumya inşallah yanılmıyorumdur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 12, 2010, 02:12:13 ÖS » |
|
sevgili ömer ben arada bi kaybolurum, gözümün kestirdiği görünen köye gider kahvesinde çay içerken telde av arkadaşıma köyün ismini veriyorum panik yok Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 12, 2010, 11:35:30 ÖS » |
|
teşekkürler mehmet abi,fevzi abime sahip çık yaw manisa dağları tehlikelidir :)bereket fevzi abim eski kurt başkası olsaydı osmancalı çamından çıkamazdı valla yaw:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 13, 2010, 09:58:22 ÖÖ » |
|
Vedat Kardeşim! Tebrikler..Güzel ve bereketli bir av yapmışsınız.... Bu sezon ülke genelinde çulluk yok gibi,ancak böyle paylaşımlarda gördüğümüz çulluklarla hasret gideriyoruz sayenizde.Teşekkürler.... Avda yolunu kaybedenler oluyormuş baksanıza,çobana kusur bulmazlarmı birde.O çobanın yerinde ben olacaktımki!!!Adamcağız yine insaflı davranıp öbür göle göndermiş.Ben olacaktımki orada... Birde arkadaşlar,avda domuzla karşılaşanlara tavsiyem 8 numara saçma kullanmaları,ben denedim domuzun sırtından kesinlikle güzel toz çıkartıyor... Deneyin mutlaka.... Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2010, 11:29:08 ÖÖ » |
|
recep kardeşim güzel yorumun için teşekkürler ,rastgele .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|