|
|
 |
« : Ekim 22, 2009, 01:37:49 ÖS » |
|
SEZON AÇILIŞINI MİSAFİR VE DOSTLARLA YAPTIK. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP GRUBUMUZ TOPLU HALDE
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP SEZONUN İLK KEKLİKLERİ VE BEN
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP DOSTUM LÜTFİ VE VURDUĞU İLK KEKLİKLER
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP MANİSALI DOSTUMUZ SALİH ÇAKAR VE VURDUĞU AVLAR
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2009, 04:57:45 ÖS Gönderen: Mehmet ARDİLLİ »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ekim 22, 2009, 01:37:49 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2009, 01:55:14 ÖS » |
|
İLK GÜN VURULAN KEKLİKLER İLE YAPILAN GÖVEÇİN TADINA DOYAMADIK Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ALİ GÖNEN VE ÜNAL HAVACIK ABİLERİMİZ ÇEŞME BAŞINDA VURULAN KEKLİKLERİ TEMİZLİYOR VE GÖVEÇ İÇİN PARÇALIYORLAR Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP BEN VE RAMAZAN YAMAN ABİMİZ GÖVECİN MALZEMELERİNİ DOĞRUYORUZ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP RAMAZAN ABİ AŞÇILIĞINI KONUŞTURDU BENDE SERVİSE YARDIM EDİYORUM Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP VE YEMEK ZAMANI Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP YEMEK SONRASI ATEŞ BAŞINDA ÇAY VE KAHVE KEYFİ İSE BİR BAŞKA OLUYOR
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2009, 05:01:21 ÖS Gönderen: Mehmet ARDİLLİ »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2009, 02:02:30 ÖS » |
|
14 EKİM ÇARŞAMBA AVIMIZ Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP YAĞMUR BEREKETİ İLE GELDİ DOSTUM LÜTFİ İLE YAĞMUR SONRASI KISA BİR GEZİNTİ VE VURULAN TAVŞAN VE KEKLİKLER
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2009, 05:03:08 ÖS Gönderen: Mehmet ARDİLLİ »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 22, 2009, 02:10:08 ÖS » |
|
18 EKİM PAZAR AVIMIZ KISIR GEÇTİ SAYILIR NASİBİMİZDE BİRER KEKLİK VARMIŞ Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP SEVGİLİ DOSTUM LÜTFİ VE BEN VURDUĞUMUZ KEKLİKLERLE Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP AVDA TERMOSTAN ÇAY MOLASININ KEYFİDE BİR BAŞKA Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP HELE AV SONUNDA ÜNAL ABİMİZİN YAPTIĞI İSLİ DEMLİK ÇAYININ TADINI VE KEYFİNİ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2009, 05:08:05 ÖS Gönderen: Mehmet ARDİLLİ »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 22, 2009, 02:18:13 ÖS » |
|
21 EKİM ÇARŞAMBA AVIMIZ HAVA PUSLU VE KAPALI İDİ ANCAK BAHTIMIZ AÇIKMIŞ LİMİTLER DAHİLİNDE GÜZEL BİR AV YAPTIK Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP LÜTFİ VE BEN VURDUĞUMUZ GÜNÜN İLK KEKLİKLERİ İLE Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ÜNAL ABİM BEN SİZDEN YAŞLIYIM HOROZLARINI VURMAKTA BENİM HAKKIM DEDİ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP LÜTFİ VE BEN PALAZLARLA YETİNDİK Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP YEMEKTEN SONRA VAKİTLİCE DÖNELİM DEDİK ANCAK ÜNAL ABİMİZ İSLİ DEMLİĞİN ÇAYINI İÇMEDİKTEN SONRA OLMAZ DEDİ BUYRUN KEYİFLİ SEYİRLER.....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2009, 05:13:30 ÖS Gönderen: Mehmet ARDİLLİ »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 22, 2009, 03:25:20 ÖS » |
|
ellerinize sağlık arkadaşlar dosluk icerisinde avlanma yapmışsınız gövece gelince hın hım yenmez olmuş he he he selamlar sayğılar diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 22, 2009, 04:00:29 ÖS » |
|
ustam tüfeğiniz tutukluk yapmasın.ne güzel avlarınız olmuş maşllh.gövecin kokusu buraya kadar geldi afiyet olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 22, 2009, 05:16:42 ÖS » |
|
Hakan bey bu güzel paylaşımlar için teşekkürler, avınız ve dostluklarınız daimi olsun, selamlar rasgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 22, 2009, 05:32:02 ÖS » |
|
abicim mükemmelsiniz inanın hele o güvece 10 dakka bakakaldım...karnımda şuan zil çalıyor...o yenmezmi yaw...yapanın ellerine sağlık,yiyenlere afiyet olsun....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2009, 08:23:22 ÖS » |
|
Hakan Abicim! bizlere güzel bir resital sunmuşsun gerçekten... Allah dosluklarınızı daim.avlarınızı bereketli kılsın.... Doslarla geçirilen o anlar ne tarif edilir,nede unutulur... Sadece yaşanır... Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 22, 2009, 08:38:09 ÖS » |
|
hakan abicim çok güzel bir paylaşım olmuş, keyifle izledim. Allah dostluklarınızı baki, Avlarınızıda bereketli kılsın selamlar rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 22, 2009, 10:40:14 ÖS » |
|
Avınız bol dostluğunuz daim olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 22, 2009, 11:07:57 ÖS » |
|
Güzel kareler Allah avınızı ve muhabbetinizi daim etsin. Rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 22, 2009, 11:11:33 ÖS » |
|
rastgele üstadlar rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 22, 2009, 11:45:11 ÖS » |
|
Hay maaşallah !!! Avınız daim olaaaa......... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|