|
|
 |
« : Ağustos 17, 2010, 06:44:49 ÖS » |
|
bıldırcın azdı ama fermada vurulmuş 5 kuş bana yetti arttı bile Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ağustos 17, 2010, 06:44:49 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2010, 06:58:14 ÖS » |
|
oy maşşalah gardaşım anlaşılan bir kaç kuş bulmuşsun,,,sonrada fotolamışşsın helal sana be.. gardaşım cumartesi pazara hazırlık yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 17, 2010, 07:00:42 ÖS » |
|
valla usta çok zor oluyor hem avla hem resim çek hep hazırım usta ama kuş çok az
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2010, 07:38:30 ÖS » |
|
Tamam şimdi olmuş Ersinim maşallah ilk avda 5 bıldırcın çok güzel bence. Sindi bu sene baya sesini duyuracağa benziyor malum biizm sezon daha açılmadı sadecereismlerle yetinmeye devam. Paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2010, 07:40:27 ÖS » |
|
ömer seni kırmadım bak bıldırcına gittim hadi bakalım seninde güzel karelerini bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2010, 07:42:29 ÖS » |
|
ersin ömer ne anla be gardaşım bıldırcından falan o ancak uzun kulak vurur  ömer senide bekliyoruz bakalım hadi gardaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2010, 07:49:08 ÖS » |
|
Ersinim sindi çok genç olmasına rağmen bu kadar kuş kıtlığında sana 5 kuş fermalamış aportlamış. Bence bu kız bu sene ava tam yatacak. Harikalar yaratacak fırtınalar estirecek. İnşallah hafta sonu beraber gideceğiz bıldırcına. Şimdiden sindinin avını görmek için sabırsızlanıyorum. Görüşmek üzere gardaşım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 17, 2010, 07:49:39 ÖS » |
|
Pardon gardaşım bu kemalin sayfasıymış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 17, 2010, 10:33:15 ÖS » |
|
hey maşallah abi avların bol olsun sindi de güzel pozlar vermiş kazasız belasız sezon geçirmek nasip olsun darısı bizlere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 18, 2010, 08:18:54 ÖÖ » |
|
İşte budur Ersin maşallah bundan sonra sindy nin adını sık sık duyarız inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 18, 2010, 09:07:08 ÖÖ » |
|
İşte budur Ersin maşallah bundan sonra sindy nin adını sık sık duyarız inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 18, 2010, 09:17:08 ÖÖ » |
|
ersi kardeşim güzel kareler kasasız belasız avlar dileğiyle.ama sana şunu sölemek isterim be kardeşim köpeğin harika ama bi tasma taksan daha ii olur ava çıkarttığında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 18, 2010, 03:46:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2010, 06:45:30 ÖS » |
|
Bencede yalnız gidilen avda gerek olmasa lazım tasmaya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 20, 2010, 12:49:10 ÖÖ » |
|
değerli yorumlarınız için teşekkürler tasma takmıyorum çünkü gittiğim araziler çalılıklı köpek rahatsız oluyor dallar takılıyor köpeğim benim için çok değerli zarar gelmesini istemem eyer süs olsun diye takıcaksam saten gerk yok onun süsü bana yeter gerdanını sergilesin poınter uzun boyunlu olur böylesi daha güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|