|
|
 |
« : Aralık 05, 2011, 08:26:57 ÖS » |
|
son haftamızdan karaler iyi seyirler Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.dailymotion.com/video/xms459_keklik-klasiyi-7_animals&start=0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Aralık 05, 2011, 08:26:57 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2011, 09:03:58 ÖS » |
|
Taaa hastaneden gördüm el salladığını Ersin'im  Şansına her hafta sonu hava harika gitti çok güzel avlar yaptınız maşallah..Bu senede ekibe dahil olmadık her telefon ettiğinde ya nöbette idim ya yolda genede düşünüp aradığın davet ettiğin için teşekkür ederim..Selamlar İnegöle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2011, 10:48:57 ÖS » |
|
Ersin bankaların iç kısmında beyaz bir duvar kaplama malzemesi var çok sert bir malzeme bunu dekupajla kesip vida ile başka bir yere monte edebilirmiyim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2011, 07:39:38 ÖS » |
|
Taaa hastaneden gördüm el salladığını Ersin'im  Şansına her hafta sonu hava harika gitti çok güzel avlar yaptınız maşallah..Bu senede ekibe dahil olmadık her telefon ettiğinde ya nöbette idim ya yolda genede düşünüp aradığın davet ettiğin için teşekkür ederim..Selamlar İnegöle... ben teşekkür ederim abi nasip diyelim nasılsa birgün denk gelicez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2011, 07:40:51 ÖS » |
|
Ersin bankaların iç kısmında beyaz bir duvar kaplama malzemesi var çok sert bir malzeme bunu dekupajla kesip vida ile başka bir yere monte edebilirmiyim ?
evet abi doğru bıçağı kullanırsan kırılma yapmaz keser malzeme çatlaya bilir o yüzden temkinli davran
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 06, 2011, 07:52:20 ÖS » |
|
TaMAa M ERSİN TEŞEKÜR EDEİM BİRİ MESAJIMI DÜZELTEBİLİRMİ BİLGİSAYAR ÇÖKTÜ CEPTEN YAZIYORUM .:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 06, 2011, 07:55:03 ÖS » |
|
GÜLÜMSEME BİLE Bİ ACAİP ÇIKMUİŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 06, 2011, 07:58:39 ÖS » |
|
değiştirmeye gerek yok be abi böyle daha güzel oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 06, 2011, 11:04:09 ÖS » |
|
ersin abi herzamanki gibi ekip mükemmel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 06, 2011, 11:18:42 ÖS » |
|
yıldırım teşekkürler kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2011, 01:59:45 ÖÖ » |
|
Forum Özel Kuralları
1- Paylaşım yapan hiç bir üyemiz ile yöneticiler arasında fark olmadığıasla unutulmamalı herkesin yazdıklarının kendi adına ve kendi fikirleriolduğu unutulmamalıdır . Avcılık geleneğine göre usta çırak yöntemi ileBüyüklerimizi sayacak ve küçüklerimiz seveğiz.Sadece Forum kuralları veilkelerinin geçerli olduğu bilinmelidir.Bu kurallara uymayan üyeleruyarılır devam ederlerse üyelikleri kapatılır. 2- Üyelerimizin köpek, tüfek, avcılık, v.b değerlerine yada sahipoldukları nesnelere karşı saygılı olunmalı, aşağılama yada hor görücümesajlar yerine; açıklayıcı ve aydınlatıcı mesajlar yazılmalıdır aksimesajlar silinecektir.Aynı şeyin devamında cezai müeyyideler uygulanır. 3- Forumda açılan konularda genel ahlak ve adaba aykırı her türlü mesaj ve konu barındırılmaz anında silinir.Sitemizi aile ve çocuklarımızın da ziyaret ettiğini göz önünde bulundurarak atılan mesajlarda uygunsuz olanlar editlenir.(alkol görüntüleri, köpek çiftleşme görüntüleri vb) . ( EK ) Bu görüntülerdeki dozu ayarlamak bölüm yöneticisinin sorumluluğundadır... 4- Yasalarla yasaklanmış mesaj yada resimler gönderilmemelidir.Bu tipmesajlar yöneticilerin gözünden kaçmışsa forum yöneticilerinebildirilmelidir. Mesajınızın sorumluluğu tamamen size aittir.AvkoliK.NeT, söz konusu mesajın belirtilen şartlara uygun olmadığınıtespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veyainceleme talebi gelirse, mesajı yazan kişi ile ilgili bilgileri yetkilimakamlara bildirmek hakkına sahiptir.
Büyük harf ihlalimi daha mühim, yoksa yukardaki 3. Madde ihlali mi daha mühim Sayın Bölüm Yöneticileri ?
Ama pardon, 3. Maddedeki EK DOZ maddesini gözardı etmişim. Selamlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2011, 02:06:42 ÖÖ Gönderen: Hasan TONKUR »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2011, 09:51:27 ÖÖ » |
|
Hasan abicim selam ve saygılar... yazdıklarınızda haklılığınızı belirtmek isterim... büyük harf kullanımı kuralımız ve diğer kurallarımız sadece avkolik için değil tüm sitelerin genel kuralıdır... ancak büyük harf kullanımında Osman kardeşimiz yorumunu cepten yaptığını belirtmiş olup, diğer tüm konulara bakıldığında yaptığı yorumların hiçbirinde büyük harf kullanmadığını göreceksiniz... alkol görüntülerine gelince ersin kardeşimizin paylaşımının video şeklinde olmasından dolayı videoyla oynama yapamadığımızdan olduğu gibi kalmıştır... fotoğraf şeklinde atılmış olsaydı müdahale edileceğinden şüpheniz olmasın...
burdan gerekli uyarıyı birkez dahi yapalım... video tarzında dahi olsa bundan sonra kurallara aykırı olan her türlü içerik silinecektir... dediğiniz gibi bölüm sorumluları bu konulardan sorumlu kişilerdir...daha dikkatli davranmalarını rica ediyorum... sorumluluklarını yerine getirmeyenler hakkında gereken yapılacaktır...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2011, 09:53:27 ÖÖ Gönderen: Çetin EKREN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2011, 02:08:58 ÖS » |
|
maşallah ersin her zamanki ekip olarak harikasınız avlarınızın ve dostluğunuzun devamını dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2011, 03:18:39 ÖS » |
|
Ersin herzamanki gibi güzel ve mükemmel bir klasik hazırlamışsın bizlere. Allah avlarınızı ve dostluklarınızı hep daim etsin. Güzel ve uyumlu bir ekiple bu işi 4x4 yapıyorsunuz inan. Çetin Gardaşımın yazdıklarınıda dikkate alırsan sevinirim. Selamlar Kardeşim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 07, 2011, 07:25:58 ÖS » |
|
değerli büyüklerim değerli satırlarınız için teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alıp bundan sonra paylaşım yapmıcam hal böyle oluncada kimse rahatsızlık duymaz tekrar belirtiyorum burası dahil dokuz tane av sitesinde paylaşım yapıyorum üçünde görevliyim ve birtek avkolik ailesinde sıkıntı yaşanıyor anlamış değilim bizler alkolik insanlarız rahatsızlık veriyoruz terbiyesiz ve ukalayızda heralde bundan sonra benim bu ailede yerim olmadığına karar verdim herkeze saygılar selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|