|
|
 |
« : Eylül 05, 2010, 05:35:40 ÖS » |
|
işte ben cumartesi sabah Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP başkanım çalış bakalım yoksa aç kalırsın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP yalçın poz vermeye bayılıyosun dostum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ibrahim senin teyfik kuşları taşıyamadı çantacı olmaz bundan Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP bunlarda akşam avı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP olmuş hepsi oy oyy oyyyy Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP abim ve kardeşim ve çırağım fiko Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP yiğin damatlara kalmasın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP sabah oldu ertisi güne devam Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP mangalın tadı başka oluyor Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP güzel bir hafta sonundan esintileri izlediniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Eylül 05, 2010, 05:35:40 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 05, 2010, 05:38:34 ÖS » |
|
Kardeşim yokluğumda yine güzel avlar yapmışsınız. Maşşallah maşşallah tüm arkadaşlara kucak dolusu selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 05, 2010, 07:22:19 ÖS » |
|
Ersinim maşallah harika bir av yapmışsınız gene rasgele....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2010, 08:35:38 ÖÖ » |
|
Maşallah avınız çok bereketli geçmiş paylaşım için teşekkürler Ersin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2010, 11:18:23 ÖÖ » |
|
ersin kardeşim maşallah maşallah yine bereketli bir av olmuş allah muhabbetinizi bozmasın en kötü gününüz bu kadar güzel olsun rastgele...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 06, 2010, 05:51:42 ÖS » |
|
değerli yorumlarınız için teşekkürler herkeze rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2010, 12:26:51 ÖÖ » |
|
Ersin maşallah çok güzel bir av günü geçirmişsiniz....Allah dostluklarınızı daim etsin kardeşim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 07, 2010, 02:40:57 ÖÖ » |
|
Ersin abi maşallah çok güzel Hafta sonu av partisi gibi olmuş  klasiklere devam dediğini göre başlık olarak devamı gelecek fotoların  kazasız belasız bol bol avlar diler dostluklarınızın daim olmasını temenni ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 07, 2010, 03:34:51 ÖS » |
|
Çok Güzel Bir Av Olmuş Kazasız Belasız Bol Avlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 07, 2010, 06:14:18 ÖS » |
|
çetin abim sağolasın elfin teşekkürler kardeşim işallah kazasız belasız devam edicez avımızada paylaşımlarada birol abim rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 07, 2010, 10:34:30 ÖS » |
|
maşallah dostluklar veavınız daim olsun rasgele Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 07, 2010, 10:55:19 ÖS » |
|
Bu gün naptınız le. Gittinizmi ava vallahi bu gün tek şeyde yoğunlaştım. Ava gittim av yaptım işe gittim orda bile av konuştum. Yine güzel av oldu ersinim göç başlamış haberin ola can dostum. Yapalım bi güzellik ne dersin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 08, 2010, 12:04:03 ÖÖ » |
|
GÜZEL BİR PAYLAŞIM. EMEĞİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK ERSİN KARDEŞ. AVLARINIZ BOL, DOSTLUKLARINIZ DAİM OLSUN. SELAMLAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|