|
|
 |
« : Mayıs 18, 2010, 06:51:00 ÖS » |
|
2010-2011 Mak toplantısı sonuçlanmıştır avcıların leyhine gelişmeler kaydedilen toplantıdan sevindirici haberler gelmektedir tüm avcılarımıza hayırlı uğurlu olsun. 1. grup av hayvanları 14.08.2010 tarihinde açılacak haftanın dört günü serbest olacak olan göçmen 1. grup av hayvanları Salı,Çarşamba,Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftanın dört günü ve resmi tatil günlerinde serbest 2. grup başlayana kadar böyle gidecek sonra tekrar haftanın 3 günü serbest olacak... Sayın Mustafa HELALPARA başkanıma bu güzel haberlerden dolayı teşekkür ederim. avyaban.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mayıs 18, 2010, 06:51:00 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2010, 06:55:50 ÖS » |
|
imkanı ve olanakları el veren arkadaşlar için iyi bir gelişme ama benim için isterlerse haftanın hergünü serbes olsun ne yazıkki sadece hafta sonu ancak imkan bulabiliyorum...bazen onuda bulamıyoruz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2010, 06:57:46 ÖS » |
|
haritalar nezaman çıkacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2010, 07:11:28 ÖS » |
|
Ben haftanın hergünü serbest olacak diye bekliyordum  Hayal kırıklığına uğradım. Hayırlısı olsun. Güzel gelişmeler var. Aklın yolu birdir. Çil avı da serbest diye duyumlar var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2010, 07:33:04 ÖS » |
|
imkanı ve olanakları el veren arkadaşlar için iyi bir gelişme ama benim için isterlerse haftanın hergünü serbes olsun ne yazıkki sadece hafta sonu ancak imkan bulabiliyorum...bazen onuda bulamıyoruz....
Benim durumum da Çetin Bey gibi... İnşallah bu sene daha fazla fırsat buluruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2010, 10:17:10 ÖS » |
|
Helal sana HELALPARA hocam. Evet çil keklik serbest olmuş dedi bizim kulübün başkanı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2010, 11:12:45 ÖS » |
|
bizim buralarda klüp falan yok sizlerden duydugum kadarı ile sevindim şahsım ve sizler adına. Limitlerde bi degişme var mı acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2010, 11:25:44 ÖS » |
|
Helal sana HELALPARA hocam. Evet çil keklik serbest olmuş dedi bizim kulübün başkanı.
İşte bu.Mak ta her sene avcıların temsilcileri boykot eder toplantıyı ya terk eder yada hiç katılmazlardı.Mak a daha bilinçli ve hazırlıklı olarak katılmanın faydaları diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2010, 11:31:48 ÖS » |
|
camiaya hayırlı olsun nediyelim bakalım bunun altında ne çıkacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2010, 11:51:29 ÖS » |
|
Hayırlı uğurlu olsun inşallah diğer kararlardada bu baskı biraz etkili olmuştur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2010, 11:17:12 ÖÖ » |
|
haftada 4 gün güzel Mak sasırtı beni .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2010, 12:47:25 ÖS » |
|
bireysel olarak av günlerimizi kendimiz belirleseydik daha güzel olmazmıydı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2010, 02:38:28 ÖS » |
|
Bizde 2007-2008 Av Dönemine ait MAK toplantısında Avlanma günlerini dört güne, bağaj limitini iki güne çıkarmıştık, hatta resmi gazetede yayınlandığı gibi mAK kitapçığına bile basıldı, Ancak daha sonra eski orman bakanı Pepe tarafından reddedildi... Durun bakalım hayırlısıyla bir uygalamaya konulsun. Dün dediğim gibi dini bayramlarda avın yasaklanması konusu özel avlak temsilcisi sevgili Mehmet Arpaz, Bölge temsilcileri (içanadolu hariç) ve federasyon asbaşkanı Atilla Tankut dirençleriyle reddedilmiş. Avcı camiasına hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 19, 2010, 02:41:51 ÖS » |
|
Birlik olup ön çalışmalar yaparak toplantıya katılmanın ve kararlı olmanın sonuçlarını yavaş yavaş alıyoruz dostlar.... Bu konuda başta çok değerli abim başkanım MUstafa Helalpara ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederim... GElişmeleri saolsun dakika dakika aktardı.... Şimdi sırada onay var....Umarım geçen sene olduğu gibi bu kararlar da onaylanmadan önümüze gelmez.... Herşeye rağmen yeni kararlar Türk avcılığına hayırlı uğurlu olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|