|
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2009, 09:31:07 ÖS » |
|
Degerli arkadaşlarım, yıllardır keklik avına doguya gidiyorum. Her yörenin oldugu gibi oralarında havası bir başka. Kirlenmemiş, naturel bir doga, dolayısiyle yaban hayatına dair hersey mükemmel. Selam ve saygılar. Rastgele..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 10, 2009, 09:31:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2009, 11:46:47 ÖÖ » |
|
Zaten hep öyle olmazmı abi,uzaktan bir arkadaşın arar seni geliyorum diye almazmı seni bir heyecan vay dostum arkadaşım abim geliyor diye beklersin bir hevesle o günü,o gün gelir kavuşulur sarılmalar,özlem gidermeler hoş av sohbetleri gidilmezmi o güzelim dağlara alınmazmı o mis kokulu dağ havası,paylaşılır birlikte 3-5-10 gün,daha sonra gelir çatar ayrılık zamanı kalpler buruktur ama ne varki o kalpler hep birliktir hep acaba bir daha ne zaman görüşecez düşüncesi herkesin aklındadır.Ve ayrılır eller,gözler.Gözden belki uzak olunur ama gönüller yakındır. Abicim çok güzel duygularla çektiğine eminim bu fotoğrafları ve sözünüde unutma sakın sezona keklik avına bekliyorum nasip kısmetse feridun abimlerde gelecekler siz değerli dostlarımla paylaşacağım çok güzel düşüncelerim var buyrun gelin baş tacımsınız.SELAM-SEVGİLER sizlerin olsun!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 19, 2009, 01:17:23 ÖS » |
|
Sevgili Çetin, duygularıma yeterince tercuman olmuşsun. Bu güzellikleri anlayabilmek için yaşamak gerekiyor. Çok şükür yıllardır bu güzellikleri gördüm ve yaşadım. Allah kısmet ederse senin ile birlikte bir av zamanı yaşayıp, arkadaşlık ve dostluk adına yeni sayfalar açacağız. Yüreğine sağlık arkadaşım.. Selam ve sevgiler. Rastgele..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 19, 2009, 09:01:04 ÖS » |
|
Abi ben bu konuyu kaçırmışım yeni fark ediyorum! Maşallah ne güzel dostluklar kurmuşsun,Türkiyemin en uç köşelerinde! Fotoğraflarda herzamanki gibi süperler,ellerine sağlık....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 19, 2009, 10:18:24 ÖS » |
|
vah vah vahhh çok üzüldüm yaa tüh birdahakine mesaj atarız sana yorum yazıyoruz haa haberin olsun gibisinden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2009, 10:50:47 ÖS » |
|
Sevgili Hamit, benim hayat felsefem arkadaşlık ve dostluk üzerine yapılanmıştır. Elimden geldiğince güzel ülkemin güzel insanları ile gönül dostlukları kurmaya calışıyorum.
Şöyle ifade etsem sanırım abartmış olmam. Edirneden, Ardahana kadar gönül dostlarım var. Buda beni çok mutlu ediyor.
Allah ömür verdikçe bu gönül sohbetlerini ve dostlukları yaşamaya ve yaşatmaya devam edecegim.
Selam ve sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 20, 2009, 09:32:15 ÖÖ » |
|
Naim Abi! güzel avlar ve güzel dostlar... Allah avlarınızı bol dostluklarınızı daim etsin... İnşallah ilerki sezonlarda da bu dostlarını ziyaret eder güzel avlar yapma fırsatı bulursun.... Selam ve saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 20, 2009, 10:46:12 ÖÖ » |
|
Sevgili Recep, avcılık bahanesiyle tanımış oldugum dostlarımla gönül muhabbetleri herseyin ötesinde.. Selam ve sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 20, 2009, 11:26:54 ÖÖ » |
|
nayim abim ellerine sağlık abim maşşallah dosluk anlayışı icinde yapılan bir av gününü bizlerle paylaştığın icin şimdiden teşekkür ederim cakır dayımada maşşallah selamlar sayğılar herkeze muğla milastan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 20, 2009, 11:57:34 ÖÖ » |
|
Sevgili Mesut, gönüller bir olsun arkadaşım. Çakır dayının sana selamları var.. Sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 20, 2009, 12:03:35 ÖS » |
|
naim abicim mükemmel paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık. sizin arşivinizde kimbilir daha neler vardır. böyle güzel paylaşımlarınızın devamını bekleriz. rastgele....
saygılar abiim!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2009, 03:09:37 ÖS » |
|
Sevgili Mehmet, tesekkür ederim. Arşiv oldukça kabarık ama zaman dar.. Elimden geldiğince birseyler yapmaya çalışıyorum. Selam ve sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|