Sevgili Recep ve Yücel, çok teşekkür ediyorum. Bir avcının gözü ile çekilmiş olan bu görüntülerin tüm avcı arkadaşlarıma örnek olmasını temenni ederim.
Hepimiz biliyoruz ki, avcılığın kültüründe avlarımız ile görüntü almak vardır. Ne var ki, salt bir şekilde vurulan avın miktarını ortaya koymak son derece yanlış bir davranıştır.
Tüm bu görüntüleri ortaya koyarken, doğallığın bozulmamasına cok dikkat etmemiz gerekmektedir. Buda bizlerin doğaya ve yabana olan saygısını ortaya koyar.
Selam ve sevgiler..
Naim Abicim! bizlerde teşekkür ederiz...
Evet Abicim! avcı sadece ava giden,avlanan değil,gittiği,gördüğü yerleri fotoğraylayan,o güzellikleri,manzaraları,
doğal yaşamı inceleyip farkına varabilen,çok av vurma peşinde değil,kurallar dahilinde vurduğu az avla mesut olmasını
bilebilen,vurulan avları sergilerken,fotoğraflarken doğal ortam üzerinde ve doğallığı bozmadan bu işi yapandır.
Bencede vurulan onca avın bir araç üzerinde,beton yol üzerinde sadece vurulan avları gösterir bir şekilde fotolanması
çok şey ifade etmez.Zaman zaman belki bu tür hatalara bizlerde düşüyoruz,ancak fotoğraf çekerken bu tür ayrıntılara
dikkat etmek gerekli diye düşünoyorum...
Yeri geldiğinde bir Çulluk ile,bir keklik ile ve hatta ve hatta bir karatavuk ile fotoğraf çekinebilme,bu fotoyu çekinirken
doğa ile iç içe olma gayretinde olmalıyız....
Sizin bu tür hususlara olan titizliğinizi biliyor ve takdirle takip ediyoruz....
Saygılar sunuyorum....