|
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2009, 02:31:56 ÖS » |
|
NE MUTLU O CUMHURBAŞKANIMIZA SENİN GİBİ DEĞERLİ BİR AVCI ABİMİZLE MÜŞERREF OLMUŞ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2009, 02:31:56 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2009, 04:37:10 ÖS » |
|
çok doğru dersin cemal abim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 18, 2009, 11:00:36 ÖS » |
|
Degerli avcı dostlar, hepinize cok tesekkür ediyorum. Yıllarımı Avcılık ve Atıcılık camiasına adamış birisi olarak, kendimi bir hamal olarak görüyorum. Bilmenizi isterim ki, ben bu camia için varım, elimden ne geliyorsa gücümün yettiğince yapmaya calışıyorum. Tek arzum, avcılık camiasını tek bir catı altında görebilmek. Biliyorum ki, cok zor ama imkansız degil. İstersek başarabiliriz. Güclü bir platform için el ele vermeye ne dersiniz..? Selam ve saygılarımla. RASTGELE..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2009, 11:11:29 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 18, 2009, 11:17:22 ÖS » |
|
naim abim. can çekişen türk av kültürümüzün, av ve avlaklarımızın selameti açısından sizin gibi hayatı başarılarla dolu bir üstadımızı, bu türk avcısınnın önderliğini yapmanızdır dileğimiz. inşallah hak eden hak ettiği yerde olacaktir. sizin gibi bir üstadımızın almış olduğu kurallarla av sezonumuzu av kültürünün emin ellerde olduğunu düşünerek vicdanlı bir şekilde geçirmek istiyoruz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2009, 11:21:42 ÖS Gönderen: Fevzi DURSUN »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 19, 2009, 12:36:18 ÖÖ » |
|
Sevgili Fevzi, ülkemizdeki avcılıgın kökeninde yatan rahatsızlık genel kültür eksikliğidir. Sadece avlanmanın dışında başka bir sey düşünmeyen zihniyetler ile yasakcı anlayış catışmasının sonucları ise dogaya ve yaban hayatına olumsuz yansımaktadır.
Onun içindir ki, mutlaka toplam kaliteyi arttırmamız gerekmektedir. Bunun içinde egitim şart.
Diğer bir hususta biz avcıların mutlaka güclü bir platform oluşturması şarttır. Dünyanın hiç bir yerinde avcılık desteklenmez. Onun içindir ki, bizler kendi gücümüzü yaratıp ortaya koymamız gerekmektedir.
Dagınık, bölünmüş ve birbirleri ile catışma içerisinde olan bircok kulüp..!? Sistemde bunu destekliyor zaten.
BÖL, PARÇALA ve YÖNET..!!
Sadece Bursada 70 adet avcılık kulübü var.!!? Peki sonuc..? Kocaman bir hiç. Körler sagırlar birbirini agırlar misali neticeye yansıyan birsey yok.
Ben merkeziyetçi zihniyetden uzaklaşıp, biz olabilmeyi başaramazsak hiçbir zaman arzu ettiğimiz sonuca ulasamayız. Onun içindir ki, ortak cıkarlarımız için birlikte haraket etmekten başka bir şansımız yoktur.
Diğer önemli bir konuda finansman, eger ekonomik olarak güclü olursanız bicok konuya müdehale etme noktasında başarılı olursunuz. Senelik olarak alınan kulüp aidatlarının cok düşük olması nedeniyle hiçbir kulüp gücünü ortaya koyamamaktadır.
Toplam gücü, nekadar cok bölerseniz, kişi başına düşen yük azalmasına karşılık toplam güc artar.
ÖRNEK:Üye Sayısı x Aylık Aidat x Yıl = TOPLAM GÜC. (10.000 Kişi x 5.-TL. Ay = 50.000.-TL. x 12 = 600.000.-TL.)
Kişi sayısı artıkca toplam gücde otomatik olarak artacaktır. Bir düşünün neler yapılmaz ki..?
Selam ve saygılarımla..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2009, 12:48:22 ÖÖ Gönderen: Naim ÖZAVCI »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 19, 2009, 01:01:34 ÖÖ » |
|
naim abi bu enbüyük sıkıntı sakaryadada mevcut heryerde olduğu gibi kulüpte dernekte birlik beraberlik yok abi olmuyorda aydatları pek çok üye vermiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 20, 2009, 09:24:05 ÖS » |
|
Sevgili Sebahattin, bütün sorun burada zaten. Bölünmüşlük, onun içinde kuvvet olunamıyor. Selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 20, 2009, 09:46:39 ÖS » |
|
bu bölünmüşlük heryerde olduğu gibi afyonda da aynı şekilde naim abi sizin gibi bir üstad la aynı çatı altında olduğumuz için inanın cok seviniyoruz saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 20, 2009, 11:04:15 ÖS » |
|
Sevgili Mustafa, sabahtan akşama kadar yazsam aynı şey. Ben degil, biz diyebilmek şart. Avcılık adına yapılan alt yapı calışmalarını yakından bilen birisi olarak söylemek istiyorum ki, bu günler iyi günler.
Eger avcılar biraraya gelip, güc oluşturmazlar ise bugüne kadar olan hatıralarını iyi saklasınlar, çünkü yakın zamanda sadece hatıraları kalacak.
Selamlar.. Rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 20, 2009, 11:12:23 ÖS » |
|
NAİM ABİME KATILIYORUM BİR ELİN NESİ VAR AVLOLİKCİLERİN SESİ VAR İNŞAALLAH KUSA ZAMANDA TEK BİLEK TEK YÜREK OLURSAK MAK KARARLARINI BİZLER HAZIRLARIZ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 22, 2009, 12:28:10 ÖÖ » |
|
Sevgili Cemal, ben degil, BİZ olabilmeyi başarırsak bircok kökünden halolacaktır. Selamlar... Rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|