|
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 11, 2010, 11:24:46 ÖÖ » |
|
Sevgili arkadaşlar, herşeyden önce gönülden yorum ve temennileriniz adına hepinize şahsım ve ekip arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Sizlerle birlikte olduğum günden bu yana birçok konuyu gündeme taşımaya çalıştım, burada amaç yaşadıklarımızı doğaya ve yabana saygı ve sevgi çerçevesinde işlemekti. Bu çerçevede ortaya çıkan tüm sonuçlar ekip arkadaşlarımın katkısıyla oluşmuştur. Burada bana düşen pay yaratılanları işlemek ve siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak. Avcılıkta en önemli unsurlardan biriside ''EKİP'' dir. Hatırlayacak olursanız ben ekibimizin adını ''GÖNÜL POSTASI'' olarak nitelendirmiştim. Eğer iyi bir ekibiniz varsa ve gönülden paylaşmayı becerebiliyorsanız böyle sonuçlara ulaşmak hiçte zor değil. Gönül Postası adına sizlere gönül dolusu selam ve sevgiler.. RAST GELE..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 11, 2010, 11:24:46 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 11, 2010, 04:51:05 ÖS » |
|
valla abi bu ne bolluk çok keklik vurduk ama çulluğa daha fişek atmadık avınız bol olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 11, 2010, 07:20:04 ÖS » |
|
"Seher vakti çaldım yarin kapısını,/Çıkageldi bir gözleri sürmeli." Gözünüz aydın Naim ağabeyciğim..Rabbim bir daha böyle uzun bir özlem yaşatmasın."Gönül Postası"na Muğla'dan saygılar.Rast gele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 11, 2010, 08:18:45 ÖS » |
|
Maşallah abi ellerinize sağlık kraliçeler özlemiş diye başlık atmışınız ama ben bakıyorum aranızdan su sızmıyor valla avınız daim muhabbetiniz bol olsun abi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 11, 2010, 09:26:00 ÖS » |
|
Abdullah kardeşim, ne yapacaksın bazen böyle. Bende bu yıl keklikten yana boynu bükük kaldım. Çulluklar ile avunuyorum. Selamlar... Rast gele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 11, 2010, 09:27:37 ÖS » |
|
Yağız'ım senin bu güzel satırlarına söylenecek birtek kelam var.. AMİİNNN..!! Gönül Postasınında sana selamları var. Rast gele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 11, 2010, 09:30:02 ÖS » |
|
Sevgili Orhan, seninle hemşeri sayılırız. Benim babam tarafı İzmir'li.. Sende haklısın başlık duruma pek uymuyor ama ne diyelim, içimden böyle geldi. Selam ve sevgiler.. Rast gele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 12, 2010, 12:33:38 ÖÖ » |
|
maşallah naim abim gene döktürmüşsünüz ,herzaman avınız bol ,dostluğunuz baki olsun abim,bu güzel paylaşımların için teşekkürler,rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 12, 2010, 12:07:14 ÖS » |
|
Sevgili Vedat, çok teşekkür ederim arkadaşım. Sezon sonuna yaklaştığımız bu günlerde dilerim böylesi güzel zamanlar yaşarız. Selamlar... Rast gele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 12, 2010, 03:13:36 ÖS » |
|
gönül dostları ekibine erciyesin buz gibi eteklerinde sımsıcak kucak dolusu sevgiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 12, 2010, 04:45:18 ÖS » |
|
Doğası soğuk, yürekleri sıcak diyarın güzel insanlarınada ''Gönül Postası'ndan selam ve sevgiler arkadaşım. Rast gele..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|