|
|
 |
« : Ekim 04, 2009, 11:15:16 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ekim 04, 2009, 11:15:16 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2009, 11:49:12 ÖS » |
|
Güzel kareler, Paylaşım için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2009, 08:04:23 ÖÖ » |
|
Abicim! öncelikle Almanya'ya sizlere ve orada yaşayan tüm vatandaşlarımıza,özelliklede benim dayıoğlum Harun USTAOĞLU ve ailesine selam ve saygılarımı sunuyorum..... Gerçekten bizlere güzel bir sunum hazırlamış ve iyi bir paylaşım sunmuşsunuz...Her anı görüntülemiş ve av gününü güzel bir şekilde paylaşıma dökmüşsünüz. Elinize,emeğinize sağlık.... Av sahasındaki heyecanınızı çok iyi tahmin ediyorum.Zaman zaman bizlerde bu tür heyecanlara kapıldığımız oluyor... Mesela göl avlarında (sabah geçişi)kuşu görmesekte kanat sesini,çırpınma sesini,ötme sesini çok yakınlarımızda duymamıza rağmen hayvanı göremediğimiz çok zamanlar olmuştur..... Siz avınızın sonunda 1 adet karaca vurma şansı bulmuşsunuz.Ne güzel.... Ülkemizde karaca çok nadir bulunur ve avı yasak.(özel avlakların durumunu bilmiyorum) O nedenle bizler sizlerin bu av görüntüleri ile yetiniyoruz şimdilik.... Almanya'da başka hangi avlardan yapabiliyorsunuz.Bu konudada paylaşım ve bilgi yazarsanız sevinirim..... Almanya'da bulunan başta sizler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2009, 08:13:05 ÖÖ » |
|
Valla siz çok şanslısınız Necati kardeş.. av sorununuz yok bizim buralar malum.. güzel kareler yakalamışsın eline sağlık ama devamı gelsin artık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2009, 09:07:34 ÖÖ » |
|
Teşekkürler bu güzel paylaşım için, bizlerde kelikle bıldırcın avında trofe seçemiyoruz hangini vursak acaba diye bakarken keklik alayları bıldırcın sürüleri geçiipp gidiyor  .Ellerinize sağlık devamını bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2009, 09:09:22 ÖÖ » |
|
Maşallah Necati abi karacayı sırtlamışın ama tüfek biraz aşağıdan vurmuş heralde iyiki yaralı gitmemiş bi 10 cm daha yukarıdan değse eminim çok daha güzel bi atış olurmuş. Paylaşım için teşekkürler devamını bekliyoruz abi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 05, 2009, 09:16:42 ÖÖ » |
|
Hocam emeğine sağlık . Ama konu karaca olunca bulgaristan sınırında denk geldiğim karacanın bana bakışlarını unutamıyorum. O hayvana tetik düşürmek bana yanlış demeyeyimde garip geliyor. Ama şahsi bir düşünce bu. Sergilediğiniz fotoğraflar sanki avı bize yaşattı teşekürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 05, 2009, 03:32:22 ÖS » |
|
Çok güzel görüntüler,Avınız daim olsun, Rasgele!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 05, 2009, 04:29:42 ÖS » |
|
paylaşım icin teşekürler muğla milastan selamlar...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2009, 05:54:45 ÖS » |
|
Güzel kareler, Paylaşım için teşekkür. rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 06, 2009, 10:22:57 ÖÖ » |
|
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkürler, Almanyada yapabildigim avlarin icinde Cil sadece belirli Bölgelerde acik, Karaca, Tahtali, Kaz, Ördek, Tavsan, ada Tavsani, Sülün, Culluk, Kizil Geyik, Domuz ve yirtici hayvanlardir. Ekim 16 da bir Karaca davetim daha var, 17 Ekimde Tavsan, cil, Sülün ve Culluk sürüm avi yapmak icin ayni kisinin avlaginda bulusmak ümidiyle Saygiar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|