|
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 22, 2011, 07:24:44 ÖS » |
|
valla emrenin çekeceği var gibi gözüküyor abi ister ben köpeği eğitip göndereyim emrenin bıyıkları çok terlicek galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 22, 2011, 07:24:44 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 22, 2011, 08:28:40 ÖS » |
|
hayırlı olsun ersin abi allah nazardan saklasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 22, 2011, 08:33:13 ÖS » |
|
hasanım teşekkürler kardeşim cc allah sana daha güzellerini nasip etsin selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 22, 2011, 09:56:27 ÖS » |
|
valla benim zamanında çok terledi, sizler gibi dostlarda herzaman çıkmadı karşımıza ki eğitip tutuştursunlar elimize... bu yol uzun,Allah ömür verirse zamanda çok...neresi terleyecekse,terlesin terlediği kadar... ama bu işin özü budur...gereği sana kalmış diyorsanız... eğitime yarın emreden başlarım ben...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 23, 2011, 12:28:46 ÖÖ » |
|
abi köpek yetiştirmek gerçekten çok zevkli olduğu kadar çokda zordur ama yetişmicek eğitilmicek köpekde yoktur bu işin ilk kuralı karşılıklı sevgi tabi gerisi ikili ilişki ama başta insan kendini eğitmeli bilgilenmeliki öğrendiklerini köpeğe aktara bilsin
köpeklerde başı şeyler genetik olarak gelir kalanınıda avcıya kalmış valla abi emre kendine güveniyorsa bizlere söz düşmez ibrahim abim rica etti eniğin yeri varken iptal ettim emreyi sevindirdik geri ona kalmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 23, 2011, 05:50:28 ÖS » |
|
abi benim candan anladığım tek tecrübe av köpeği avda eğitilir evde değil ben evde eğittim canı ve o yüzdende evde patron bendim merada oydu şimdi evde sevgi şefkat var avda eğitim var evde hem şefkat hemde eğitim olmuyo olunca b........... çıkıyo ersin abiye ibrahim abiye bu yavruyu bize layık görüp gönderdikleri için çok tşk ederim
çetin usta bak şimdiden söylüyom eğitime gel gidelim dediğim zaman kaçmak yok eğitimden
layd inş bu sezon tam randımanını gösteremesede bi sonraki sezon rüzgarını estirecek erzurum semaların da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 23, 2011, 07:24:34 ÖS » |
|
hadi bakalım emre bizde artık burda seyrederiz güzel kızımızı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 23, 2011, 08:14:24 ÖS » |
|
Valla emre ahanda sana sölüyom. Birisi ersinde birisi çetoda diğeri sende. 3/2 olumlu seninki 3/1 olursa sana bu saatten sonra avcı gözüyle bakmam. Bak çetoda ersinde köpek avlanır. Sen sen ol çetoyu avda bırakma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 24, 2011, 01:26:22 ÖÖ » |
|
Valla emre ahanda sana sölüyom. Birisi ersinde birisi çetoda diğeri sende. 3/2 olumlu seninki 3/1 olursa sana bu saatten sonra avcı gözüyle bakmam. Bak çetoda ersinde köpek avlanır. Sen sen ol çetoyu avda bırakma.
emre çapraza geldin galiba valla çekeceğin var senin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 24, 2011, 01:32:23 ÖS » |
|
abi hep olumsuz düşümnmiyelim demi bide düşünsene bendekinin iş görüp öbürlerinin iş görmediğini o zaman ne yapıcaz ne diyecez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 24, 2011, 01:43:25 ÖS » |
|
öyle bir ihtimal varmı emre sence... bu zamana kadar baktığım köpeklerin hepsini ben seçtim...Allaha şükürler olsun hiçbiride beni yanıltmadı...veyseldeki garip..kimse beğenmiyordu köpeği ne dedim size bu köpek hepsinden iyi avcı olacak,ne yaptı sezon sonuna doğru erkek köpek olmasına rağmen ve ilk avlandığı yıl olmasına rağmen olağan üstü sahneler yaşattı bize...ferma desen süper,aport desen süper....hele patroneleri bitiriyordu beni... ne eğitimciyim nede köpek profösörü ama o köpek benle dağ taş gezecekde avlanmayacak varmı böyle bir ihtimal... ben eğitimlere gelmeyebilirim...zaten kendi köpeklerimide özellikle eğitim adı altında hiçbir yere götürmedim...sadece ava götürdüm ve sürekli köpeği kontrolüm altında tuttum...ama balığada yanımda götürdüm,gezmeyede yanımda götürdüm... kelebeklerin peşine koştuğu günleri unutmadın sanırım doçun... doç 2 yaşında olmasına rağmen bir sefer dahi boynuna tasma takmadım...halende alışık değildir tasmaya...bırakırım dışarı istediği gibi dolaşır benden ve babamdan başkasının yanına gitmez kimseyide yanına sokmaz...nerde olursa olsun tek ıslıkda yanındadır...yeterki ıslığı duysun... daha ne anlatayım emre...sence benimle avlanan köpek iş yaparmı yapmaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 24, 2011, 02:06:06 ÖS » |
|
he he Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|