|
|
 |
« : Kasım 20, 2009, 07:46:39 ÖS » |
|
Birkez daha arakadaşın önemini anlamışoldum vede gubette olmanın zorluklarını öncelikle OSMAN KARATEPE akacaşıma çok teşekkürlerimi iletmek istiyorum .Gurbette akrabalarınız yanınızda yok ve burdada arkadaş devreye giriyor bugün burun amaliyatı oldum osman kardeşim gece nöbette olmasına rağmen sabah işten çıkarçıkmaz yanıma geldi bana refakat etmek için yanın daki arkadaşın uzakta olan akrabandan daha çok yardımı dokundu . Osman kardeşime tekrea çok teşekkürediyorum . Kendimi otobüs çarpmış gibi hissediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 20, 2009, 07:46:39 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2009, 07:50:28 ÖS » |
|
İbrahim bey, çok geçmiş olsun, Osman kardeşimizede göstermiş olduğu bu örnek teşkil edecek dostluğundan dolayıda teşekkürler, Develiden selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2009, 08:26:08 ÖS » |
|
İbrahim Bey geçmiş olsun...İnşallah tez zamanda sıhhatinize kavuşursunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 20, 2009, 08:31:12 ÖS » |
|
Kardeş geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin... Osman Kardeşede teşekkürler... Avkolik,dostkolik denilmemiş boşuna sitemize.... Tabiki imkanı olan,haberi olan yerkes bunu yapmalı... Tekrar geçmiş olsun... Saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 20, 2009, 11:06:38 ÖS » |
|
ibrahim abi geçmiş olsun avkolik farkı bir kez daha ortaya cıkmıs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 21, 2009, 12:28:24 ÖÖ » |
|
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2009, 11:13:19 ÖÖ » |
|
Abi utandırma beni yahu Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ağrın varsa iğne yapmaya geleyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 21, 2009, 11:49:42 ÖÖ » |
|
Allah acil şifalar verisn kardeşim... bizde Osmana teşekkür ederiz...seninle ilgilenip arkadaşların böyle günlerde belli olduğunu göstediği için... umarım en kısa zamanda ağrılarından kurtulur ve eskisinden daha iyi şekilde aramıza katılırsın... geçmiş olsun....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 21, 2009, 04:28:49 ÖS » |
|
İbrahim gardaşım büyük geçmiş olsun osmancım sanada helal olsun kardeşim teşekürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 21, 2009, 04:29:31 ÖS » |
|
Burun kanalları tamamen açıldı Çetin abi artık avda en önde gider ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 21, 2009, 05:20:47 ÖS » |
|
ibrahim usta tekrar geçmiş olsun.inşllh hemen iyileşip avlarınızı bizimle paylaşırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 22, 2009, 08:12:49 ÖS » |
|
Allah nasip edrese yarın burnumdaki tanponları çıkaraçaklar allah kimsenin sağlığını bozmasın . İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|