|
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 26, 2008, 09:57:58 ÖÖ » |
|
Hepimize Kolay Gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 26, 2008, 09:57:58 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 26, 2008, 11:05:10 ÖÖ » |
|
desteteğe devam yolunuz açık yürüyün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 26, 2008, 02:18:45 ÖS » |
|
devam dostlar sağolasın metin abim gerçek avcılar ve dostkolik olmak bambaşka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 26, 2008, 05:47:41 ÖS » |
|
elimizden ne geliyorsa yapmak isterim kendi şahsıma suan araştırmalarıma göre en üst seviyedeki sitelerden biriyiz ve her zaman en iyi olacaz saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 26, 2008, 07:21:15 ÖS » |
|
fevzı abım her zaman yanındayız tam destek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2008, 12:44:57 ÖÖ » |
|
devam dostlar gerçek avcılar ve dostkoliklerle aynen devam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 27, 2008, 01:49:06 ÖS » |
|
silinmez bir avkolik sitesi olmak dilegiyle devam selam avci doslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 27, 2008, 10:20:16 ÖS » |
|
devam devam devam avkolik 1 nolu olana kadar devam durmak yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 01, 2009, 10:30:50 ÖÖ » |
|
Sevgili Fevzi, emeği gecen ve gececek olan herkese cok tesekkür ederim.. Emeğinize sağlık.. DOĞA-YABAN-AV ve AVCI... Bu bağlamda konuyu bu şekilde algılayabilirsek, hersey daha güzel olacaktır.. Selam ve saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 01, 2009, 12:42:22 ÖS » |
|
Fevzi gardaşım benim rahatsızlık duyduğum 2 konu var daha doğrusu üzüldüğüm diyelim; Birincisi sitemize kayıtlı 3000 üzeri üyemiz var ve açılan konulara katılım yapan ve yorumlarıyla bizlere eşlik eden insanlar hep aynı insanlar.Biz diğer üyelerimizide aramızda görmek istiyoruz.ama onlar sadece konulara bakmakla yetiniyorlar onlarında konular hakkındaki fikirlerini ve yorumlarını öğrenmek istiyoruz.bizler bu sitede açılan konulardan birşeyler öğrenmek,bildiğimiz konuları arkadaşlarla paylaşmak için buradayız ve hepsinden daha önemlisi bu vesile ile yurdun çeşitli köşelerinden dost edinmek için buradayız bundanda sonsuz bir haz duyuyorum.... İkinci konu ise açılan o güzelim konulara yapılan yorumların bazı arkadaşlar tarafından kopyalanarak aynı konuya sanki kendi yazmış gibi göndermesi.burda herkes kendi başına birer fertse o ferdinde şahsi fikirleri vardır ve bizde o fikirleri öğrenmek istiyoruz.bu böyle olunca geri yazacak birşey bulamıyorsun. yani yapılan yorumların dostlarımızın kendi kaleminden dökülmesini istiyorum böyle olunca karşılıklı paylaşımda olur. Kendi adıma elimden geldiği kadar çaba gösteriyorum ve dahada gösterecem Allah izin verirse... sadece bu kendi görüşüm kimse beni yanlış anlamsın ve beni anlamaya çalışsın. yoksa herhengi bir sıkıntı yok paylaşıma devammmmmmmmm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|