|
|
 |
« : Şubat 08, 2010, 12:12:04 ÖÖ » |
|
Malum tavşan ve keklik sezonunun kapanmasıyla gözümüzü ördek avına diktik ama maalisef hiç tadı yok. Senede bi kaç tane keklik avında mutlaka denk gelir ama bizim buralarda çulluk avı pek yapılmaz.Dedik hem köpekleri gezdirelim hemde bi hava alalım bide şu ormanın kraliçesine bakalım acemi şansı belki buluruz. Hemen bi kaç km yakınımızdaki bi avlaktan dün haberi geldi Hüseyin Demir kardeşim bi kaç tane kuş görmüş birinide vurmuş. Kendisi çalıştığı için bize yeri tarif etmekle yetindi. Sabah Hacıyla beraber konteside alıp düştük yola avlağa vardık 1 saat gezintiden sonra umuduz kesildi geri arabanın yolunu tam tuttuk Hacımın önünden kalkan kuşu tek atışda çantaya koydu. Kuşuda gördükya tabi biraz daha can geldi şu çalıya bakalım öteki dereye derken arabanın yanına vardık. Koskoca Fevzi abi tek kuşla yetiniyo ben ilk avımda hiç bulamamışım çok değil diye düşündüm ama pes etmedim Hacıma sen arabayı getir bide şuraya bakayım dedim daha derenin başındaydım ki papapapap bi tanesi kalktı çalılardan tek atış yaptım karavana 2 adım attım bi tane daha o direk çantaya  Bu sırada giden kuşu peşinden girdim dereye baya kalabalık bi çalı kontes uğraşırken çıktı bi tanesi tek atışda kanat kırığı düşürdüm ona koşarken hadi bi tane daha tam tepeyi aşıyo bi atışda ona yaptım kuş karşıdan çıkmadı. İlk düşeni kontes getirirken bende ikinci attığımı bulmak için vardım ama tam nereye gittiğini göremediğim için bulamadım. Bu arada tüfek seslerine Hacıda yanımda bitmişti çoktan. Köpek acemi biz acemi beraber iki kuş daha bulduk birine ben iki tüfek atıp vuramadım biride uzak kalktığı için tüfek atamadık. Kalkanlardan bi tanesi ikinci vurduğum dereye geçti gene döndük çaresiz peşinden aynı yerden kalktı Hacım affetmedi kontes onuda alıp geldi. Dedik yeter gidelim artık tam arabaya yöneldik birde baktım karın üstünde kan izleri var dedim heralde kontesin bi yeri kanamış baktım kuş izi meğer vurduğum kuş düştüğü yerden bi kaç metre yürüyüp çalının içinde kalmış nasip işte onuda alıp arabaya döndük. Hayatımda çulluk avlamak için çıktığım ilk avımda bence gayet güzel bi av oldu. Fevzi abim yıllardır gider daha iki tane vurduğunu görmedim ben bi günde 3 haftalık çulluğu vurmuş oldum yani  Haftaya gene giderim ben çulluğa hakkaten belki acemi şansı ama zevkli bi av herkese rasgele!!!! İşte Fevzi abimin kara gözlüsü Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Buda arabanın hemen altında vurduğumuz çulluğu kontes aport ederken. Daha fermasını göremedik ama aport konusunda üstüne yoktur kızımın. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Bunlarda benim kara gözlülerim  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2010, 08:40:27 ÖÖ Gönderen: Ömer BÜYÜKKURUTLU »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Şubat 08, 2010, 12:12:04 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2010, 12:23:11 ÖÖ » |
|
ömer abicim avlarınız bol olsun rastgele saygılar sevgiler selçuktan selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2010, 12:43:06 ÖÖ » |
|
ilkler hiç bitmez dostlar..! nice böyle kısmetli (gazel tavuğu) avlarına avınız ve muhabbetiniz bol olsun. Paylaşım için teşekkürler. Dostlara ve ailenize selamlar Ömer,şerif'le fazla uğraşma, canını okur valla Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2010, 08:27:57 ÖÖ » |
|
ÖMER!...NEVŞEHİR'de çulluk olduğunu bilmiyordum.beş yıl orada kaldım ne vuranı ne de göreni duymadım.senin avdan yana şansın her zaman iyidir.Acemilik senin nerende?  ..... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2010, 08:45:06 ÖÖ » |
|
ilkler hiç bitmez dostlar..! nice böyle kısmetli (gazel tavuğu) avlarına avınız ve muhabbetiniz bol olsun. Paylaşım için teşekkürler. Dostlara ve ailenize selamlar Ömer,şerif'le fazla uğraşma, canını okur valla Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
 Valla Halil abi şerifi av dönüşü aradım eğer okuyacaksa o konuşmadan sonra kesin okur zaten  Kendi itiraf etti daha bu sene iki taneyi bi geçen hafta vurdum diye ben ne yapıyım. Kesin curnataya denk geldin yoksa o kadar kuşu bulamazsın diyo hahahahha ÖMER!...NEVŞEHİR'de çulluk olduğunu bilmiyordum.beş yıl orada kaldım ne vuranı ne de göreni duymadım.senin avdan yana şansın her zaman iyidir.Acemilik senin nerende?  ..... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Abi daha önce de dedimya Nevşehirde özellikle gidip çulluk avlama kültürü yoktur. Bende nerde ne zaman olur bilmem ama dediğim gibi cumartesi Hüseyin vurmuş bi tane o söyledi saolsun öyle haberimiz oldu. Bide burası Narın özler biliyosundur benim evle arası 500 metre falan  Gitmeden bi kaç kişiyede söyledim kimse gelmedi benle çulluğun avımı olur diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2010, 08:47:57 ÖÖ » |
|
Ömer kardeş gerçekten ilk çulluk avı için çok güzel geçmiş avınız,tebrikler! Çulluk aşısı sizlerede tam tutmuş demektir,artık kraliçenin peşinden karadenizemi gidersiniz,marmaraya mı gelirsiniz bilmem yeni sezonda, Avınız muhabbetiniz daim olsun,rasgele!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2010, 08:52:21 ÖÖ » |
|
Ömer tebrik ederim daha nice böyle bereketli avlara...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 08, 2010, 08:53:01 ÖÖ » |
|
Ömer kardeşim nasipse gelir yenden yemenden nasip değilse ne gelir elden. Ben bu sene iki kuşu bir arada görmedim. Daha niçe güzel avlara rast gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 08, 2010, 09:19:00 ÖÖ » |
|
ömer kardeşim ğüzel paylaşımın için teşekürler rastgele..............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 08, 2010, 09:33:17 ÖÖ » |
|
ömerim düşünüyomda daha bir ay var geri dönüş göçlerine, Allah Allah ne işi var bu prenseslerimin sizin orada yaw , yoksa şaşkın bi çulluğun arkasından yönünü şaşırıpta bir gurup yanlışlıkla oralara mı geldi neyse her avcı ömründe bir kere bile olsa hayatının avını görürmüş, bu günün keyfini çıkar dostum görmüş göreceğin odur
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2010, 09:36:10 ÖÖ Gönderen: Fevzi DURSUN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 08, 2010, 10:15:56 ÖÖ » |
|
ömer usta,önceden ayaklarını bağladınız da mı yokdunuz oraya.bizim buralarda tek tük.aynı yerden 3-4 çuluk kaldırmışsınız bravo.bereketli avlarınız daim olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 08, 2010, 10:18:14 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 08, 2010, 11:02:34 ÖÖ » |
|
ömer ne yalan söyleyeyim dostum kıskandım seni açıkçası, maşallah kızımız kontesinde ağzında çulluk pek bi yakışmış. neyse haftaya mazeretini kabul ettik sezonun kapanmasına daha iki hafta var 22 şubatta inşallah finalinde böyle güzellikte olur hiç zannetmiyorum ama Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2010, 12:28:22 ÖS Gönderen: Ömer BÜYÜKKURUTLU »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 08, 2010, 11:16:11 ÖÖ » |
|
Ömer kardeş maşallahın var acemiliğin böyleyse vay ustalığına avlaklar ve avlar senden korksun paylaşım için teşekürler rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 08, 2010, 11:59:02 ÖÖ » |
|
Fevzi abim yıllardır gider daha iki tane vurduğunu görmedim ben bi günde 3 haftalık çulluğu vurmuş oldum yani Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Fevzi Gardaş! Ne diyo bu Ömer Kardeş! Ben anlayamadım.... Şu senin slaytlardakiler çakma avlarmı nedir? Şu işin aslını bir öğrenelim senden.... Biz seni çullukçu diye bilir ve anlatırken nereden çıktı şimdi bu laflar? Aman ha İbrahim AKKAYA Abimin kulağına falan gider,sonrasını bilemem ona göre.... Saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|