|
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 08, 2010, 01:28:43 ÖS » |
|
ömer ne yalan söyleyeyim dostum kıskandım seni açıkçası, maşallah kızımız kontesinde ağzında çulluk pek bi yakışmış. neyse haftaya mazeretini kabul ettik sezonun kapanmasına daha iki hafta var 22 şubatta inşallah finalinde böyle güzellikte olur hiç zannetmiyorum ama Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Fevzi abi askere gidenler bilir nizamiye kapısında kocaman MAZERET YOKyazar sırf böyle dediğin için 14 şubat demeyecem herşeyi göze alıp bitanede olsa çulluk vurmak için sabah gidecem. Kontesde ne yapsın 4yaşından sonra çulluk profu olacak değilya suç onun değil benimgörmemiş hayvan ne yapsın. Recep abi bende yalanda yok hilafda  Sor Fevzi abime eğer bu sene bi günde 3 çulluk vurdum derse ne derse kabul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 08, 2010, 01:28:43 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 08, 2010, 02:27:39 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 08, 2010, 02:27:39 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 08, 2010, 02:37:09 ÖS » |
|
Ömer kardeşim1977de TEKRDAĞ da lisede okuyordum 15 tatile geldim Eniştemin tekkırma tüfeğini aşırıp Tahtalı avına gittim.Tek atışta 4 kuş vurdum.Eniştem keşke vurmasaydın sana çok dağ gezdirir dedi.Yıl 2010 birdaha o kadar kuşu ne gördüm ne vurdum.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Benimle Halil Küçük ile ittalaş. Fevzi abin ve Recep"le ihtalaşma Terazinin bir kefesine seni diğerine çullukları koyup ağırlığınça vururlar.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Bak demedi deme.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 08, 2010, 02:57:22 ÖS » |
|
İbrahim abi Nevşehirde kimse gitmez çulluğa onun içinde kuş populasyonu bence düşündüğümden daha fazladır. Çünkü dün ben bu kuşları bi saatte vurdum sadece 2 derede bu avlandığım vadi 10 km lik bi vadi ve heryeri aynı işi iddaya bindirip iç anadoludan çulluk göçüne sekte vurdurmayın bana hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 08, 2010, 03:05:20 ÖS » |
|
İbrahim abi Nevşehirde kimse gitmez çulluğa onun içinde kuş populasyonu bence düşündüğümden daha fazladır. Çünkü dün ben bu kuşları bi saatte vurdum sadece 2 derede bu avlandığım vadi 10 km lik bi vadi ve heryeri aynı işi iddaya bindirip iç anadoludan çulluk göçüne sekte vurdurmayın bana hahahaha Ömer kardeşim inşallah olur çulluk yaz yağmuru gibidir gelir havanın durumuna göre gider.Geçen hafta içinde bizede çok gelmiş herköyden haber geldi.Cumartesi çok güvendiğimiz yere gittik tek kuş yok.Hoca Nasrettin sarımsağın dibine diz çökmüş rahatlamış görüp göreçeğin selli yağmur bu olur yaz geldi demiş.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Sezon bitti hava açtı kuş gitti Rasgele yinede kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2010, 03:18:45 ÖS » |
|
Ömer kardeşim1977de TEKRDAĞ da lisede okuyordum 15 tatile geldim Eniştemin tekkırma tüfeğini aşırıp Tahtalı avına gittim. Tek atışta 4 kuş vurdum. Eniştem keşke vurmasaydın sana çok dağ gezdirir dedi. Yıl 2010 birdaha o kadar kuşu ne gördüm ne vurdum.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Benimle Halil Küçük ile ittalaş. Fevzi abin ve Recep"le ihtalaşma Terazinin bir kefesine seni diğerine çullukları koyup ağırlığınça vururlar.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Bak demedi deme.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
İbrahim Abim Haklı Ömer Gardaşım! Yaparmıyız yaparız ona göre..... Fevzi Abiyi bilemem ama benim bu sezon vurduğum Çulluklar senin ağırlığın kadar gelir herhalde!!! Bu arada kaç kilosun gardaş,Halil KÜÇÜK gibi falan değilsin değilmi?  ? (Fotoğrafı çeken yarım çekmiş,arabanın üstünde bir o kadar daha çulluk vardı...)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2010, 10:08:03 ÖS Gönderen: Sebahattin AVCI »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 08, 2010, 03:36:36 ÖS » |
|
Abi işin şakası bi yana çulluk ne benim işim nede köpeğimin acemi şansı derlerya öyle denk geldi işte bikez. Ama kiloyla vurma işine gelince orda duracaksınız bu kuşun tanesi 200 gram gelse 450 tane vurmanız lazım bi daha düşünün derim ben  Pek belli etmemde kemiklerim iridir yani hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2010, 04:00:36 ÖS » |
|
Ömer Kardeşim! Beni konuşturma şimdi.... Senin o dediğin 450 çulluğu ben bir sezonda vuruyom söylemesi ayıp olmasın... Fevzi Abininde yarım sezonda vurduğundan adım gibi eminim... Saygılar.... (Ha bu çullukları taşımaktan bel fıtığı oldum o sezon!!!!) Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2010, 04:25:58 ÖS » |
|
Ömer kardeşim aha gördün sen 200gr diyorsun zayıfmış onlar.Recep yeğenim gecen vurduğunun tanesi 672grmdı.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP İnanmasan sor kendine .BİZDE YALAN YOK DEMİ RECEP KARDEŞİM.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Bölme işini şimdi yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 09, 2010, 12:57:22 ÖÖ » |
|
ömer prenseslerle tanışman harika olmuş kardeş ,bence sen sevgililer gününü değil ,prensesler gününü düşün derim ben,avrupada en prestijli av çulluk avıdır ,hele birde köpeğin çulluğu öğrenipte arkasında fermalı atmaya başladınmı değme keyfine artık,ellerine sağlık kardeşim,rastgele. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 09, 2010, 01:23:38 ÖÖ » |
|
Ya İbrahim baba recep hoca burası palavra sayfası değil karıştırdınız galiba. Ömer koçum helal olsun sana çok güzel av yapmışsın ama kıskandırma abilerini. Recep hoca bir sezonda o kadar kuş vuruyorsan tahminen 50 kişi gidiyorsundur ava yoksa limitleri biliyosun yada karıştırmasakmı napsak... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 09, 2010, 01:46:12 ÖÖ » |
|
Komutanım zaten hesaplıyorum hesaplıyorum olmuyo bi sezonda haftada iki gün ava gidipo limitiyle avlansan 200 tane vuruyon  Bilmiyorum artık Recep abi bu konuyu nasıl açıklayacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 09, 2010, 02:18:47 ÖÖ » |
|
Eeeeee Recep abi senin cevabını bekliyoruz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 09, 2010, 10:01:24 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar! Benim hiç tek başıma ava gittiğimi gördünüzmü?  Av gurubumuz 3-4 kişiliktir,bilginiz olsun.... Şu 450'yi bide 3'e veya 4'e bölün bakalım sonuç ne çıkacak.... Haaa! birde kimseyle yarış içerisinde falanda değilim. İbrahim AKKAYA Abim teşekkürler benim için yazdıklarından dolayı.... İbrahim ÖZEL kardeşim! ne oluyo !!!! hadi bana taş atıyonda İbrahim AKKAYA Abime laf söyletmem ona göre....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 09, 2010, 10:44:57 ÖÖ » |
|
Tamam Recep Abi dediğin gibi olsun ekibiniz madem her gidişte limitleri dolduruyor. Sen diyosan öyledir dediğimizde kavga çıkmazmış Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ben sanada laf atmıyorum ibrahim abiyede sadece rakamları duyunca bir an gerçekleri söylediğini sandım hesabını yaptım limitlerin çok üzerinde sonradan hatırladımki Recep abimin kayıtlı olduğu derneğin adı avcılar ve atıcılar derneği. Eeee sende Allah var resimlerinden belli kaliteli bir avcısın avın bol olduğu yerde yaşıyosun ve kendini bu yönde çok iyi eğitmişsinki paylaşımlarından belli. Ama aynı zamanda iyide bir atıcısın baksana söylediğin çulluk rakamlarındanda görüldüğü gibiLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|