|
|
 |
« : Kasım 24, 2010, 09:23:26 ÖS » |
|
Bayram sonu malum havalar iyi olunca ava gitmemek olmaz Nevşehirde ne kadar avcı varsa cumadan Erzincan meralarına göç ettikleri için yanıma arkadaş bulmakda zorlandım. Bende baktım olmuyo en yakın dostumu Lusi alıp çıktım yola tam evden çıktım bi abim aradı ava falan gitmiyonmu diye artık onuda aldım yaren iki oldu. Cumartesi iki kişiyle yapılavilecek en güzel avı yaptık 1 kulaklı 2 keklik ben bi keklikde arkadaş vurdu. Pazar günü öğleden sonra bahçe gezimde kaldırdığım tek karagözlüyüde çantaya koydum kısa günün karı dedik döndük eve. Cumartesi avımdan kocakulağın yatağı işçilik birinci sınıf gene. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Pazar günü bulduğum tek karagözlü hiç yoktan iyidir 
Tekde olsam semaver çayından vazgeçmem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 24, 2010, 09:23:26 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2010, 09:35:46 ÖS » |
|
ömer paylaşım için teşekkürler.... ama son resmi ben çok yakından tanıyan biriyim... tam keyf onda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2010, 09:44:10 ÖS » |
|
ömer gardaşım kaşla göz arasında oparasyon yapmışın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2010, 09:50:12 ÖS » |
|
ömer paylaşım için teşekkürler.... ama son resmi ben çok yakından tanıyan biriyim... tam keyf onda...
Artık adet haline geldi av olsun olmasın saat 13:00 gösterdimi semaveri yakmazsam bi sonraki avda işim rast gitmiyo  Valla Erolum ne yaparsın bu av merakı hakkaten başka bişeye benzemiyo bi dürtmeye başladımı yerinde durmanın mümkünatı yok. Aslında yalnız ava gitmeyi oldum olası sevmem ama işte köpeklerin hatrına böyle bi kaç kaçamak yapıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2010, 01:05:11 ÖÖ » |
|
Ömer kardeşimbu güzel paylaşımın için teşekürler rastgele.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 25, 2010, 08:21:41 ÖÖ » |
|
hiçbir şeyde gözüm yok sen yanımda ol yeter Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2010, 08:56:59 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 25, 2010, 09:19:41 ÖÖ » |
|
ömer kardeşim eline sağlık tek de olsan güzel av yapmışsın Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 25, 2010, 12:22:23 ÖS » |
|
ömerim çulluğu gözünden vurmuşun.devam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 25, 2010, 02:10:27 ÖS » |
|
Maşallah Ömerim tam gaz devam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 25, 2010, 10:02:19 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 25, 2010, 10:09:20 ÖS » |
|
ömer abi biz kendimize çullukçu derken sen aldın başını gittin. bizim 2 senelik rekolteyi 1 ayda buldun. olmuyor ama. biz kalkıpta sizin kekliğinizi vuruyormuyuz  ( bu lafın benzerini kestane toplarken çok duydum '' biz sizin bağınızdan üzüm topluyormuyuz diye  ) şaka bir tarafa harika bir av olmuş helede son kare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |