|
|
 |
« : Şubat 22, 2010, 10:01:38 ÖÖ » |
|
Değerli Arkadaşlar! 2009-2010 Av Sezonu 21.02.2010 tarihinde sona erdi bildiğiniz gibi... Allahımıza şükür bu sezonuda kazasız,belasız bir şekilde geride bıraktık hep birlikte.Teminnimiz gelecek sezonlarıda bu sezon gibi kazasız,belasız geçirmek.Bu sezon benim açımdan çokta verimli geçti diyemem.Özelliklede son 1,5-2 aylık zamanda havaların bahar havası edasında geçmesi nedeniyle verimli bir av yapamadık.Ancak bunada şükür diyoruz... Sizlerle bu sezondan bana hatıra kalan fotolardan birkaçını paylaşmak istedim.... Hepinize selam ve saygılar... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2010, 08:58:11 ÖÖ Gönderen: Recep DÖNMEZ »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Şubat 22, 2010, 10:01:38 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2010, 10:07:29 ÖÖ » |
|
İyi dileklerine katılıyorum Recep abi inşallah önümüzdeki sezon daha bereketli geçer..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2010, 10:11:14 ÖÖ Gönderen: Osman KARATEPE »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2010, 10:55:34 ÖÖ » |
|
Maşallah karatavuğu bile es geçmemişin abi umarım her sezonun böyle bereketli geçer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2010, 11:20:10 ÖÖ » |
|
acısıyla,tatlısıyla bie av sezonu sona erdi... inşalllah önümüzdeki sezona Allahü taala herkesi aramızda tekrar görmeyi nasip eder... recep abi sezon avlarını bizimle tekrar paylaştığın için teşekkür ederiz... senin birt karatavuk avcısı olduğunu tekrar hatırlatman ayrı bir güzellik kattı...sağol abicim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2010, 11:25:25 ÖÖ » |
|
Çetin abi hala takılıyosun Recep abime helal olsun sana valla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 22, 2010, 12:00:57 ÖS » |
|
Ula Çeto!!! O kadad fotoğrafın içinde karatavuğumu gördü gözün.... Kazları,Tavşanları,Keklikleri,Çullukları görmüyor herhalde senin gözün.... Bir daha baksan hele gardaş şu fotolara... karatavukta bir hayvanı değilmi! Niye aşağılıyonki karatavuğu ve beni... Selamlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2010, 12:46:25 ÖS Gönderen: Recep DÖNMEZ »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2010, 12:14:15 ÖS » |
|
yaw ne aşağılaamsı kardeşim... karatavukta bir av hayvanı değilmi dediğin gibi... alışkanlık olmuş abi ne yapayım...seni ve karatavuğu gördüm mü dayanamıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2010, 01:56:38 ÖS » |
|
Recep kardeşim gözlerimiz bayram yaptı ama karatavuğu iki kez atmışsın.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Benimde dikkatimi çekti. Niçe güzeliklerle sağlıklı güzel sezonlar dileğiyle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 22, 2010, 02:54:22 ÖS » |
|
İbrahim Abicim! İkinci karatavuk Çetin EKREN içindi.... Aslında ondan bekliyordum bu uyarıyı,ama sen uyardın!!! Yani sen istedin Abicim... İkinci karatavuk senin için olsun bari... Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 22, 2010, 04:10:52 ÖS » |
|
 ben ve karatavuk ha ha ha... imkansız... o senin branjın abi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 22, 2010, 04:19:56 ÖS » |
|
ne çabuk geldi geçti allah yokluğunu göstermesin şimdiden özledik recep bey göremeyenlerde artık burdan bakarlar ne yapalım sıkntıyı balıklarda atalım bol avlı yeni sezonlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 22, 2010, 04:40:48 ÖS » |
|
Receple bizim arşiv geniş konu buluruz.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Haberiniz olsun turpun büyüğü torbada saklı.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 22, 2010, 06:01:18 ÖS » |
|
recep kardeşim iyi dileklerine katılıyorum işallah yeni sezon daha bereketli olur ğüzel fotolar için teşekürler.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 22, 2010, 06:31:48 ÖS » |
|
ABİ BU SEZON BİRAZ VERİMSİZDİ DEMİŞİN BUNUN DAHA İYİSİ CAN SAĞLIĞI MAŞALLAH NERDEYSE ÜLKEMİZDEKİ BÜTÜN AV HAYVANLARINDAN NASİBİNİ ALMIŞIN.. SENEYE BUNDAN KÖTÜSÜ OLMAMASINI DİLERİM MEVLADAN..
SAYGILARIMLA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 23, 2010, 01:40:07 ÖÖ » |
|
Güzel fotolar. Eline sağlıkta bi yanlışlık var. Sen 25 yaşındaki fotoları neden atıyon. Hani 2009-2010 fotolarıydı. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|