|
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 01, 2010, 10:56:06 ÖÖ » |
|
burdan da oraya gönderecez abi nasılsa göçebe memur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 01, 2010, 10:56:06 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 01, 2010, 11:01:21 ÖÖ » |
|
Gönder napalım bakarız Uşak"ta sülün çiftliği götürürüz yeğenimi.Karacabey"e götürürüz rezil etmeyiz.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Naturel olmasada .Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 01, 2010, 11:07:13 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 01, 2010, 11:54:52 ÖÖ » |
|
Recap abi inşallah önümüzdeki sezonda böyle bereketli geçer..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 01, 2010, 04:52:57 ÖS » |
|
Allah yenisini göstersin kardeşim cok güzel paylaşım olmuş ellerine vede emeklerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 01, 2010, 09:09:43 ÖS » |
|
Ula Recep usta bu Çeto gardaşın seni kıskanıyo bak demedi demeyesin. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 01, 2010, 09:16:03 ÖS » |
|
Paylaşım için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 02, 2010, 12:19:09 ÖÖ » |
|
Ula Recep usta bu Çeto gardaşın seni kıskanıyo bak demedi demeyesin. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
SENDEMİ KOMUTAN... hemde erzurumda görev yapmışsın...sence kıskanırmıyım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 02, 2010, 10:12:28 ÖS » |
|
Yorum yapan tüm arkadaşlara selam ve saygılar. Ancak bana takılanlar olmuş,yani cavap hakkım doğmuş! Mustafa Hocam! ben bakıyom,bakıyom 2006 falan göremiyom, bir yanlışlık yapıp eski fotomu attık acaba,yakalandıkmı yosa diyom ama göremiyom.hani diyom sen bi zahmet fotonun linkini yazsan!!! Çetoooo! Yahu hemencecik tayinimi Erzurum'a çıkarmışsınız. Tamam Erzurum'a gelmeye.orada görev yapmaya gurur duyarım,sizler orada sağ olduğunuz sürece hiç tereddütsüz koşarak gelirimde gardaş! Çok soğuk be Abicim oralar.15 ay askerlikte öğrendik Erzurum'un soğuğunu,sıcağını...Yani teşekkürler ben şimdilik almayayım... Bak İbrahim Abim! nasıl bana sahip çıkıyo... Nede olsa Dayım o benim... Dayı dediğin yeğenine sahip çıkar...Bülent Kardeşim! sen arşivi hemen piyasaya sürme,şimdilik ben işi götürüyorum.İlerleyen tarihlarde bayrağı sen devralırsın.Yalnız bu serinin 2'cisiydi bu.Daha seride 3-4-5-6-7-8-9 falanda var,sıra bekliyolar yani....... Hepinize selam ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 03, 2010, 10:33:13 ÖÖ » |
|
recep abi devamını bekliyoruz ha... galiba bu sezon benim arşivi kurcalamama gerek yok...sen maşallah iyi gidiyorsun... senden sonrada bülent sıra bekliyor... hay maşallah devam ....bak kıskananlar var haberiniz olsun ha...benden demesi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 03, 2010, 10:44:09 ÖÖ » |
|
Çeto kardeşim sen bu Recep yeğenimi çekemiyorsun gibiLinklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ya biz kışın senden hiç resim görmedik arşivde nerde olaçak. Bazıları gibi söylerim açıklarım deme at görelim kardeşim. Adam ne istersen atıyor.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yakında Afrikadan Fil Aslan falan atarsa şaşırmayın.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 03, 2010, 10:47:19 ÖÖ » |
|
biraz öylemi oldu ne dersin ibrahim abicim...  ama kıskançlık benden kaynaklanmıyor...Recep abimi hiç kıskanmam... ama dışardan aldığım duyumlara göre kıskananlar varmış... beim arşiv boş kaldı bu sene İbrahim abicim... yayınlayacak resmim yok ne yapayım... olsa tükan sizin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 03, 2010, 10:50:26 ÖÖ » |
|
Sezarın hakkı sezara Avcının hakkı Recep"e Yeğenim baş avcı.Kaz keklik tavşan balık.Sanki lüks lokantada ORDEV Gibi.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 04, 2010, 12:14:20 ÖÖ » |
|
İbrahim Abicim! Teşekkürler.Sen olmasan bu Çetin'i susturmak ne mümkün.Sayende kabul etti avcılığımı.Zaten mecbur kaldı kabul etmeye,çünki bu sene elinde cephane yok!!!! Bu sezon sesi çıkmadı ama gelecek sezon bunun acısını çıkarır kesin. Abi ben karar verdim,gelecek sezon açılışına Erzurum'a gidecem,oradaki avlarda Çetin'in bol bol resmini çekecem vurduğum avlarla.Ne olur ne olmaz sezonun ilerleyen zamanlarında paylaşımlarda kullanması için arşivinde birkaç resim bulunsun adamın.... Saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 04, 2010, 08:47:11 ÖS » |
|
arşıvınız çok guzelmış recep ustam..avın daım neşen eksık olmasın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|