|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ağustos 15, 2010, 04:36:49 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2010, 04:41:51 ÖS » |
|
av sezonunun ilk günü güzel geçmiş ibrahim amca..  biraz daha manisa da kalsam sezonu birlikte açsak da olacaktı ama bir daha ki sefere:)) herkese selamlar;) av sezonumuz hayırlı olsun tüm avcı arkadaşlarımıza..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2010, 04:50:32 ÖS » |
|
Abim acılışı yapmışsın hayırlısı olsun kazasız belasız bol avlar bende cok hevesliydim ama malesef bu hafta izinim yok hevesimi haftaya saklıyorum paylaşım için teşekürler sağlıcakla kal..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2010, 04:59:38 ÖS » |
|
Sezon avınız hayırlı holsun çok güzel bi gün olmuş biz nasıl dayanacagız bakalım burda sezonu 28'inde açacağız tüfeğimi alıp kendimi dogaya atmak için sabırsızlıkla bekliyorum herkese yeni sezonda kazasız belasız avlar dilerim herkese iskenderun dan selamlar saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 15, 2010, 05:18:59 ÖS » |
|
ibrahim amca sezonu acmışsın kazasız bol avlar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2010, 05:46:37 ÖS » |
|
ibrahim abicim özledik bu görüntüleri inşallah kazasız belasız bir sezon geçirmek dileğiyle selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2010, 06:53:55 ÖS » |
|
abi hayırlı olsun yeni sezonda gözlerimizin pasını silip yüreğimizi hoplattın bizdaha 28. şafak sayıyoruz bizlerde kendimizi atsaydık doğanın kollarına hayırlısıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 15, 2010, 07:40:28 ÖS » |
|
ibrahim abi güzel bir avgünü olmus devamını temenni ederim bizler bekliyoruz daha av acılmadı buralarda 13 gün kaldı insallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 15, 2010, 08:01:38 ÖS » |
|
yeni sezonun hayırlı olsun abi rasgele paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 15, 2010, 08:04:05 ÖS » |
|
Abi paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 15, 2010, 08:09:08 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Seni böyle görmeyi özlemişisiz be abim......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 15, 2010, 08:10:48 ÖS » |
|
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 15, 2010, 09:25:40 ÖS » |
|
Abi sezonun hayırlı olsun iki gündür sezon açmak için bende can atıyordum ansızın çıkan iki mesaiden sonra yine ilk sana kaldı akşam üstü saat 5 itibariyle tarlaya girdik bizde 10 ar bıldırcını aldık çıktık resimleri EMRE de olduğu için ben paylaşımı ona bıraktım bıldırcınları iftara hazırladık afiyetle yeyip sezon açılışını yaptık artık önümüzdeki haftaya neyaparız allah bilir Ha bu arada Oruçla pek aran yok gibi abi Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 15, 2010, 11:00:07 ÖS » |
|
ibrahim abim özlemişiz valla kendimize geldik he şöyle avlar avlaklar artık bi silkelenelim abi güzel kareler daha güzel bereketli avlara misafirlerimi yeni uğurladım benim makine çiflikte kalmış abi yarın bende dönüyorum harika karelerle selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2010, 11:11:02 ÖS » |
|
dayıcım bir kez daha sana ve sercan kardeşime kazasız belasız bir sezon dilerim. paylaşımlarına hasret kalmışız. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|