|
|
 |
« : Ağustos 30, 2008, 12:34:18 ÖS » |
|
bu hafta cumartesi günkü ilk avımız benden olsun. bu gün hep traş çektim yaw. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ağustos 30, 2008, 12:34:18 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2008, 12:41:00 ÖS » |
|
Maşallah güzel av olmuş abiciğim,Allah kazasız belasız devamını getirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2008, 12:55:07 ÖS » |
|
OOO fevzi abi... Karışık olmuş çok güzel yaa.. Ellerine sağlık abicim.Devamını diliyorum.Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2008, 01:00:48 ÖS » |
|
valla ahmet abim yavaş yavaş köpekte kendini toparlıyor artık hamlığınıda attı üstünden. kolay değil 6 ay yattı.  her geçen gün biraz daha iyi oluyor. teşekkür ederim abim sağolasın. bol fermalı bir av günümdü çok keyif aldım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2008, 01:09:42 ÖS » |
|
Fevzi abi maşallah gönlüne göre av olmuş.C.tesi açılışını güzel bi şekilde yapmışsın abi. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 30, 2008, 01:45:17 ÖS » |
|
maşallahhhhh fevzicim kırmışsın hemde karışık yapmışsın avınız bol ve bereketli olsun bende gittim yüzünü bile göremeden geri geldik capkını da götürmüştüm bol bol gezdi alışsın şindiden yavaş yavaş meraları anturman başladı kuşlarıda bulursak daha bu bölgelerde pek görülmüyor kovalayın bize doğru tüfekle diyil HAAAAAA,KIŞ KIŞLAYIN fevziçim neyse allah bizleride gösterir inşallah bol avlı günleri .sizlere hatasız kazasız bol avlar diliyorum selamlar milastan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 30, 2008, 02:52:00 ÖS » |
|
Fevzi abi maşallah güzel av olmuş darısı başımıza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2008, 03:49:50 ÖS » |
|
herkeze teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. mesut abim  göçler başlamış abi sağdan soldan haberler geliyor kuş indi diye. inşallah abim bizim buralarada göç indimi çapkın canavar gibi oluverir abim. ben bile bu sabah kuş olmasaydı 2 saat gezip bırakacaktım. valla kuşlu tarla buldum 3 saat av yaptık allah bereket versin abim. buraları hiç belli olmuyor. hava ısınıncaya kadar tarlayı buldun buldun yoksa bizlerde boş dönüyoruz be abim. bir hafta boş bir hafta dolu idare ediyoruz abim. allah herkeze kazasız belasız bereketli avlar nasip etsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 30, 2008, 03:57:26 ÖS » |
|
Fevzi bey yanına berber çırağı lazımmı gelelim. Böyle tıraşa can kurban.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2008, 04:01:40 ÖS » |
|
Fevzi bey yanına berber çırağı lazımmı gelelim. Böyle tıraşa can kurban.
ne demek abim herzaman misafirim olun. başımız üstünde yeriniz var sizin gibi değerli dostların. ismail abim çok traş çekdim avı bir saat geç bırakabildik  sıcağa kalmayalım dedik ama biraz kaldık. ilkinde vuramayıpta peşinden gidip vurduğumuz oldu. keyifli bir av günüydü. allah herkeze nasip etsin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 30, 2008, 04:17:07 ÖS Gönderen: Fevzi DURSUN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 30, 2008, 07:58:11 ÖS » |
|
Abi Naz mı iyi köpek yoksa sen mi adam gibi avcısın vallahi anlamış değilim...Güzel paylaşımların için teşekkürler...Devam devam... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 30, 2008, 08:11:16 ÖS » |
|
Fevzi abi güzel bir av günü geçirmişsin...
Rast gele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 30, 2008, 09:20:23 ÖS » |
|
eyvalla akınım teşekkür ederim. valla ismail kardeşim bi gün naz iyi oluyor ben traşçıyım. ben iyi oluyom nazda iş olmuyor. arada bi birbirimize kızıyoruz:) ama ikimizde iyi oldukmu güzel görüntüler çıkıyor meydana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 30, 2008, 11:32:26 ÖS » |
|
fevzi abi bu güzel avın ödülü olarak seninkide hakettiği yeri bulmuş paşa gibi yatıyor kaputta güzel bir poz olmuş RASTGELE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 31, 2008, 01:30:36 ÖÖ » |
|
fevzi abi,güzel bir av olmuş ..allah daim etsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|