|
|
 |
« : Ekim 20, 2011, 01:06:09 ÖS » |
|
Bunu okuyunca çok duygulandım etkilendim sizlerle paylaşmak istedim analar babalar evlatlarını ne şartlarda büyütüp asker ocağına gönderiyor çok acı bir olay allah yardımcıları olsun. Çukurca’da terhisine 120 gün kala şehit olan Birol Elmas’ın Karakamış Mahallesi’ndeki tek katlı evinin elektriği, birikmiş borcundan dolayı Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından bir süre önce kesildi.
YARDIMLA GEÇİNİYORLARDI Mahalle Muhtarı Adil Kaplan, şehit çavuş Birol Elmas’ın babasını yıllar önce kaybettiğini, annesi Mübyen Elmas’ın biri özürlü olan, biri kız 2’si erkek 3 çocuğuyla yaşadığını belirterek, ‘Yardımlarla geçiniyorlardı. Ailenin Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.ye bin 200 lira borcu vardı. Bu borcu taksit yaptılar. Yine ödeyemediler. Sonra borç 2 bin liraya çıktı. Bunun üzerine de kestiler. Karanlıkta oturuyorlardı. Şehit haberi gelince de SEDAŞ ekibi gelerek eve elektrik verdi" dedi.
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ekim 20, 2011, 01:06:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2011, 01:49:55 ÖS » |
|
Burhan kardeşim sabahtan beri bu Haberi 10 kez okudum Okudukça Boğazım Gıçıklandı Yutkundum. Birdaha Aşık İmaminin karavanam Bakırdandır dizeleri aklıma geldi Sustum içime attım. Sen iyiki paylaştın sağol kardeşim Allahc.c razıolsun. kara çadır is’mi tutar martin tüfek pas mı tutar ağlayanım anam bacım elin kızı yas mı tutar yemen yolu çamurdandır karavanam bakırdandır zenginimiz bedel verir askerimiz fakirdendir tarlalarda biter kamış uzar gider vermez yemiş sol yemende can verenler biri memet biri memiş.. İşte Dün Yemende Bugün oralarda Fakir Çoçukları Mehmet ler Memişler. Daha Ne diyeyim Ruhları Şaad olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2011, 03:35:36 ÖS » |
|
Offfff Allah'ım ya sabır ya sabır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2011, 04:29:05 ÖS » |
|
ibrahim abi dayanamıyorum artık bilecik pazaryeri/dereköyden bir avcı abimizin oğlu asteymen BİLAL ÖZCANI 'DA şehit ettiler 1 yıllık evli üstelik eşi hamile yürekler dayanmıyor burada bir görseniz allah geride kalanlara sabır versin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2011, 06:45:43 ÖS » |
|
Burhan kardeşim sabahtan beri bu Haberi 10 kez okudum Okudukça Boğazım Gıçıklandı Yutkundum. Birdaha Aşık İmaminin karavanam Bakırdandır dizeleri aklıma geldi Sustum içime attım. Sen iyiki paylaştın sağol kardeşim Allahc.c razıolsun.
kara çadır is’mi tutar martin tüfek pas mı tutar ağlayanım anam bacım elin kızı yas mı tutar yemen yolu çamurdandır karavanam bakırdandır zenginimiz bedel verir askerimiz fakirdendir tarlalarda biter kamış uzar gider vermez yemiş sol yemende can verenler biri memet biri memiş..
İşte Dün Yemende Bugün oralarda Fakir Çoçukları Mehmet ler Memişler. Daha Ne diyeyim Ruhları Şaad olsun.
Dayım inanki şu anda gözlerim yaşardı yazacak birşey bulamıyorum.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2011, 10:21:32 ÖS » |
|
sözün bittiği yerler buralar işte... aslında o kadar söylenecek söz olmasına rağmen... konuşmayla yazmaylada değişen hiçbirşey yok, Allah sabırlar versin tüm Türkiyeye....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 20, 2011, 11:48:27 ÖS » |
|
helal olsun dayım ellerine sağlık dahada ötesi yok yazmış olduğun sözler her şeyi acıklamış yanmamak mümkün mü bunca şehidimize kardeşim ellerine sağlık fakirin cilesi ölünce biter derler ya şehit kardeşlerimizin cilesi asla bitmez işte ne diyelim kelimeler yetmezzzzz yorum yazmakla bitmezzzzzz tekrardan gelmiş gecmiş şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum . böyle yapılan kalleşlerinde ocaklarının söndüğü günleri bizleri göstermeyi nasip eyle mevlam diyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2011, 01:02:46 ÖÖ » |
|
sözün bittiği yerler buralar işte... aslında o kadar söylenecek söz olmasına rağmen... konuşmayla yazmaylada değişen hiçbirşey yok, Allah sabırlar versin tüm Türkiyeye....
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |