|
|
 |
« : Kasım 25, 2011, 07:00:36 ÖS » |
|
Geçenlerde dünyadan kaz avlarıni izleyip ateş edemediğim ender av hayvanlarından kazların nasıl vurulduğunu öğrenmeye çalışıyordum Recep DÖNMEZ abimin çok resmini gördüm çok formda yazılarını okudum ancak görsel atışları olmadığı için bende dünya turuna çıkmaya karar verdim o videoları izlerken gözüme birşey çarptı ki sandım gözüm kör oldu Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Dedim hakkaten helal olsun bunu yapsa yapsa dünyada recep abiye meydan okuyabilecek avcılar yapabilir ben bukadar kaliteli kaz avcısı bir recep abimi bilirim birde bu adamları işte size foto Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2011, 07:06:15 ÖS Gönderen: Bülent UZUN »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 25, 2011, 07:00:36 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2011, 07:14:04 ÖS » |
|
Bu ne ya böyle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP kaza gelmiyelim böyle bir kaz vursa insan ömür boyu yemekle bitiremez he he he
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2011, 07:55:48 ÖS » |
|
Bülent Komutan Bunlar Recep Yeğenime Çırak olamaz .Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Bu Sitenin Markası RECEP DÖNMEZ Madein AVKOLİK.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2011, 10:23:00 ÖS » |
|
o neymiş öle ye ye bitmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2011, 10:48:43 ÖS » |
|
abooğ bu ne yaw!!!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP komutan ne yaptın abi gaziantep kaz avcılarını recep ustayı bitirdin bunu neyle vurdular topla falanmıLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP valla bravo güzel paylaşım eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2011, 10:00:31 ÖÖ » |
|
recep abinin yorumlarını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2011, 04:00:18 ÖS » |
|
Vaybe benim vurduklarımdan bile büyük Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 28, 2011, 02:14:24 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Abowwwww.......... Yok Abicim ben Kaz Avcısı falan değilim.... Hatta hayatımda hiç bu hayvana fişek bilem atmadım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 28, 2011, 02:21:05 ÖS » |
|
Vışşşş bu ne büle beyaaa? Deve kuşumu vurmuşlar, yoksam kaz kostümü giymiş gergedanmı???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 29, 2011, 01:07:52 ÖÖ » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Abowwwww.......... Yok Abicim ben Kaz Avcısı falan değilim.... Hatta hayatımda hiç bu hayvana fişek bilem atmadım....
recep bey valla bu kazı neyle vurmuşlar bende merak ediyorum eski bir kaz avcısı olarak fikrin varmıdır bi desen diyorum Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 29, 2011, 10:15:14 ÖÖ » |
|
yaw bu adamlar bizim ekiptekiler değilmi... bakın hele yaw... ne zaman vurmuşlar bunu ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 01, 2011, 09:47:23 ÖÖ » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Abowwwww.......... Yok Abicim ben Kaz Avcısı falan değilim.... Hatta hayatımda hiç bu hayvana fişek bilem atmadım....
recep bey valla bu kazı neyle vurmuşlar bende merak ediyorum eski bir kaz avcısı olarak fikrin varmıdır bi desen diyorum Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Burhan Bey,ben çok eskiden böyle kazları ok ve yayla vururdum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|