|
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2010, 06:13:00 ÖS » |
|
komutanım inşallah sezon geçen yıldan daha bereketli olur şansınız bol dostluğunuz daim olsun............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2010, 06:13:00 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 28, 2010, 07:36:42 ÖS » |
|
Komutanım nasip olursa Bursa ekibi olarak ziyaretine geleceğiz o zamana kadar bizim kurtlar piton yılanı olur herhalde  Selamlar saygılar Bursa'dan....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 28, 2010, 09:59:20 ÖS » |
|
vali kebabı deyince samsunda yemiştik acaba nasıl yaptılar diye açtık ki ne görek vali avları olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 29, 2010, 07:40:14 ÖS » |
|
Ya Oktay komutan bunlar Cumhurbaşkanı kebabı olmuş Valininki az oluyor.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 30, 2010, 02:46:47 ÖS » |
|
komutanım bu vali kebabımı sultan sofrasımı çözemedik kurtlar solçan değil yılan kadar oldular sezonda hayırlısı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2010, 03:17:11 ÖS » |
|
Cemal abi geçerken senide alırız yılan mılan kalmaz abi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 30, 2010, 04:19:25 ÖS » |
|
maşallah maşallah allah nazardan saklasın bende kurt falan kalmadı arkadaşlar canım sıkıldımı hemen erken kalkıp meraya çıkıyorum görsel şölen izleyip geliyorum kınalılar alay alay geziyor sezona çook umutluyum selamlar olsun arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 03, 2011, 08:38:43 ÖS » |
|
birazda arşiv canııııııııııım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 04, 2011, 12:38:13 ÖÖ » |
|
Abi vali kebabının içerisini haftaya video ve resimlerle inşallah ben belirleyeceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 04, 2011, 11:33:12 ÖÖ » |
|
komutan vali kebabı tam olmuş bakalım ibrahim komutat bi türkü tuturdu gidiyo ben geliyom şöyle olacak böyle olacak diye habire bişeyler yazıyo ogünü bekliyoruz hecanla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 04, 2011, 01:16:35 ÖS » |
|
Abi vali kebabının içerisini haftaya video ve resimlerle inşallah ben belirleyeceğim Komuatan Fotoğraflar Tarihli olsun Oktay Başcavuşun Arşivinden olmasın .Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 04, 2011, 03:24:57 ÖS » |
|
oktay abi maşllah ellerin dert görmesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 05, 2011, 09:23:08 ÖÖ » |
|
KOMUTAN YAPMAYIN Böyle kalp var bizde öldüreceksiniz bizleri garazınızmı var paylaşım icin teşekkür ederim cok güzel kareler bunlar avınız bol olsun selamlare sayğılar egeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |