|
|
 |
« : Ocak 25, 2008, 10:29:36 ÖÖ » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Keklik avının son gününde balıkesirli dostlarla toplandığımız bir pazar günüydü arkamızda görünen dağda bir alay kadar keklik bulmayı umuyorduk sezon başında gördümüz hiç tüfek atamadığımız bir dahada sezonun sonuna kadar da bulunamayan bir alaydı bu.gezdik gezdik gezdik.... dağları düz ettik . Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP zaman zaman yorulduk oturduk Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP o kadar yer gezdik işte vurulanlar Allah tan daha önceden ALİ abiyle (elinde keklik olan) zıpkınla vurduğumuz balıkları yanımızda getirmiştik ta aç kalmadık Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP her çeşit balık vardı hemen hemen eşkina,mırmır,kefal,kikla,zargana,levrek yanına birde çoban salata üüüüfffffff Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP güzelce piştirdikten sonra afiyetle yedik Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 25, 2008, 10:29:36 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2008, 10:56:27 ÖÖ » |
|
Fatihim maşallah güzel bir hafta sonu olmuş yanındaki meşhur kara keklikçi degilmi. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2008, 11:10:56 ÖÖ » |
|
doğrudur abi ta kendisi ama ismi deişti onun kızıyo kara keklikçi dedim mi bana şampiyon deyin diyo Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2008, 12:22:05 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP benim haberim var bu olanlardan o hafta ben arıza yapmıştım servis zamanımdı galiba anlatımın için teşekkürler birader
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2008, 01:05:20 ÖS » |
|
Av gurubumu komando timi mi kardeş maşallahh herkeste boy bos yerinde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2008, 01:13:42 ÖS » |
|
yahu benimde dikkatimi o çekti ikinci fotoda...maşşallah cetvelle ölçülmüş gibi...muhabbetiniz bol olaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 25, 2008, 02:39:37 ÖS » |
|
Maaşallah maaşallah özel harekat timi gibisiniz Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Biz avcılar bu memleketin gizli neferleriyiz arkadaşlar "korku nedir bilmeyiz ,biz dağların erleri yuva yaptık göklere, baş döndüren yerlere "vesselam Avınız bol dostluğunuz daim olsun arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 25, 2008, 04:39:55 ÖS » |
|
sadıcım süpersin kim nederse desin sen bu işi biliyosun Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 25, 2008, 06:31:32 ÖS » |
|
HAKLISIN KARDEŞİM NEŞENİZ DAİM AVINIZ BOL OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 25, 2008, 07:33:50 ÖS » |
|
rastgele rastgele fatih.seneye avın bol olsun şimdiden ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 26, 2008, 10:36:30 ÖÖ » |
|
nihat abi içimde hep uhde kalmıştır av bayramı günkü gibi bir muhabbet daha yapamadık sizlerle inşallah seneye tekrarını yaparız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 31, 2008, 09:35:29 ÖÖ » |
|
helal bilader o av yeri tanıdık ,köprünün olduğu kısım kısa bi rota yanlız,serkanla biz sezon başında bi baktık o kuşlara yanlız en güzeli o balıkların yanındaki beyaz su kardeş salata ile iyi gider afiyet olsun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2008, 09:40:25 ÖÖ Gönderen: uçanbalon »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2008, 06:09:57 ÖS » |
|
maşallah beyaz su mekanı canlandırmış... ben bu kara keklikçi lakabına taktım... duyduğum kadarı ile KARA KEKLİKÇİ lakabı BOHÇACILARA veriliyor... PALAZ VURAN AVCILARA yanlışmıyım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 01, 2008, 06:29:23 ÖS » |
|
abi çok güzel bi ortam olmuş tebrikler valla imrenmemek imkansız her daim avınız bol olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 17, 2008, 07:16:23 ÖS » |
|
yok serkan yanlış anlaşılmasın o lakap.o arkadaş ava ilk başladığı sene ilk keklik avında dier ustalar alayı kaldırıyor sonra oda çalıların arasından giden bir karatavuk kuşu görüyor ve ustalara diyorki; abi ben şuraya doğru giden kara bir keklik gördüm deyince avcılar arasında kısa süreli bir gülüşme oluyor o arkadaşın adı kara keklikçi kaldı o olaydan sonra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|